Şimdi Ara

JAİLBREAK ME mi REDSNOW mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında çabuk konu açmam ama fikir alma açısından sordum teli şuan 4.3.3 e yükselttim ama jn konusunda kararsız kaldım redsnow la mı yoksa jbme sitesinden me jn yapayım gerçi sitedende nasıl yapıcağımı bilmiyorum ama yinede bir danışayım farkı var mı?

• redsnow un bi eksikliğini görmedim iyidir
  • işte ikisi arasında fark var mı onu soruyorum bende redsnowla 4.3.1 yapmıştım ama şimdi fw indir felan uğraşmayayım fark yoksa direkt burdan jb yapıcam
    yok mu bilen
  • biri bir kac dakika ,programlari indirmelerle saati bulabilir,tabi isi biliyorsan,digeri 10 saniye.
  • valla dayanamadım siteden indirdim şimdi programları mı yüklemeye geçtim bakalım fark yoktur herhalde böyle daha basitmis 10 saniye :D
  • iPhone 4 de yapıyorsan ben Hic yapmadım 4.3.3 bana da özelden yada buradan atarmirsin diğer yerlere baktım pek anlayamadım riskede giremiyoum yapan biri olmayınca
  • gir abi jailbreakme.com a free, install tıkla kursun 15 saniyede. devamı forumda mevcut zaten repolardır vb.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten oyle yaptım hacı cydia yı ındirdi free deyince 10 saniye ama gerisi beni öldürdü resmen programları kur klasorleri düzenle appları sync et rehberi yap cart curt her seferınde new iphone yapıyorum uzun sürüyor iyi oldu ama ya telefon kendine geldi.
  • Jailbrerakme kamera kitinde bug li. ipad icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 10 Temmuz 2011; 22:10:45 >
  • Jailbreakme den yap hemen aynı jb nolucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.