Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.330.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

quote:

Orijinalden alıntı: SANSLI38

sonunda benim gibi düşünen biri çıktı 👍👍👍 bencede en güzel jailbreak tethered olanı

Hocam nesi güzel allah aşkına. Ben telefonu bilgisayara yılda bir bağlarım uğraşmak istemiyorum şimdi her hafta gün mü sayacağım ulan 3 gün kaldı 2 gün kaldı lisansa diye. Bir kere yapıp unutmak varken her hafta her hafta yapmanın nesi avantaj.

Tethered değil de semi-tethered bence candır. He kastı mı, bir sıkıntı mı oldu, şarjın mı iyice azaldı? Kapat aç telefonu kullan jb siz sonra istediğin zaman pc olmadan tık yap yine jb ini. Bence untethered den daha kullanışlı. 5S i 9.3.3 jb li kullanıyorum mis gibi memnunum halimden.

Lisans süresi kaç gün? Lisans bitince tekrar ipa atmıyor musunuz bilgisayardan?

• İphone 6 10.2 jb gümledi. Bir repo yükledim bide icleaner cihazı yeniden başlattı. Neyse yalu102 tıkladım go dedim yenilesin jb diye yok olmuyor. Dönüyor duruyor donuyor. Sildim yine yükledim .ipa yı yine olmadı. Amma sorunlu jb aracı yapmış adam ya. Başına gelen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabrkk -- 5 Şubat 2017; 3:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler iste bu yüzden bu forumu seviyorum

• turcoblanco kullanıcısına yanıt
    valal henüz daha lisans süresinin bittiğini görmedim, heralde 1 yıllık.
    kardeşim 9.3.3 te bu problemi aşmışlar safari üzerinden profile ihtiyaç duymadan jailbreak işlemini yapabiliyorduk..emimimki 10.2 içinde sistem oturdukça güzel çalışmaşar olacaktır..ben şu anda Immortal tweakini kurdum bi nevi appsync görevini yapıyor onunla 1 haftalık profil sürecinin aşılacağı söyleniyor bugün 5.günümdeyim 2 gün sonra belli olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SANSLI38

sonunda benim gibi düşünen biri çıktı 👍👍👍 bencede en güzel jailbreak tethered olanı

Hocam nesi güzel allah aşkına. Ben telefonu bilgisayara yılda bir bağlarım uğraşmak istemiyorum şimdi her hafta gün mü sayacağım ulan 3 gün kaldı 2 gün kaldı lisansa diye. Bir kere yapıp unutmak varken her hafta her hafta yapmanın nesi avantaj.

Tethered değil de semi-tethered bence candır. He kastı mı, bir sıkıntı mı oldu, şarjın mı iyice azaldı? Kapat aç telefonu kullan jb siz sonra istediğin zaman pc olmadan tık yap yine jb ini. Bence untethered den daha kullanışlı. 5S i 9.3.3 jb li kullanıyorum mis gibi memnunum halimden.

Lisans süresi kaç gün? Lisans bitince tekrar ipa atmıyor musunuz bilgisayardan?

1 hafta sonra telefonu kapatirsaniz pc uzerinden ayni islemleri tekrar yapmak zorundasiniz aksi takdirde cihazi kapatip acmadiginiz surece sıkıntı olmuyor

• Nighteyes kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler dediğinizi yaptım sorun yok 👍🏻

• 10.2.1 sürümde olanlar jb y apabiliyor mu? Deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aldarisedr

10.2.1 sürümde olanlar jb y apabiliyor mu? Deneyen var mı?

10.2.1 sürüm için jb henüz çıkmadı maalesef

• Merhaba. Whatsappta last seeni kapalı olan birinin online olduğu zamanlarda bildirim yollayan ve online olduğu saatleri süreleri kayıt altında tutan bir tweak var mı?
  • 10.2 jb yaptiktan sonra bazi uygulamalar calismiyor bende. N11, xbox uygulamalari acilmiyor. Uygulama donuyor ve oyle bekliyor. Silip tekrar kurdum ayni. Bu neden olabilir

• Merhaba whatsapp 2 kurmak için kb yaptm ama şöyle bir sorun var

Linkteki sitede kurulum için Applesync tweak kurulmali diyor. Bu tweak 10.2 uyumlu çözemedim. Eğer değilse bu siteden ipa dosyasını nasıl indirebilirim? Pc den indirme yaptırmıyor site

http://duplicatorstore.com/whatsapp-messenger/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 5 Şubat 2017; 18:20:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Judgement13 J kullanıcısına yanıt
    Onlinenotify var ama karsi taraf online oldugu zaman bildirim gelmesini istiyorsaniz siz whatsapp'ı kapasaniz bile çevrimiçi gozukuyorsunuz yani sürekli onlinesiniz 7-24 bunun haricinde appstorede satilan wossip uygulamasi var aylik satin alinabiliyor onda böyle bir problem yok yada whatscope buda ucretli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 5 Şubat 2017; 18:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Merhaba whatsapp 2 kurmak için kb yaptm ama şöyle bir sorun var

Linkteki sitede kurulum için Applesync tweak kurulmali diyor. Bu tweak 10.2 uyumlu çözemedim. Eğer değilse bu siteden ipa dosyasını nasıl indirebilirim? Pc den indirme yaptırmıyor site

http://duplicatorstore.com/whatsapp-messenger/

ikinci bir whatsap kurmak için appsync kurulu olması gerekiyor

şuan için appsync ios 10.2 ile uyumlu değil

yükleyenler bootloopta kaldılar sürüm kaybedenler oldu.

uyumu update gelene kadar yüklemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Judgement13

Merhaba. Whatsappta last seeni kapalı olan birinin online olduğu zamanlarda bildirim yollayan ve online olduğu saatleri süreleri kayıt altında tutan bir tweak var mı?

Valla böyle bir tweak varsa efsane olur

Var dedik ya guzel kardesim biraz yukarda :)

• 1 haftayı geçti. Jb gitmedi bende. Telefonu kapatıp açtım. Yalu çalıştı. Sıkıntı yok. Gitmesi gerekmiyor muydu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Güzel kardeşim söylediğin uygulama ya paralı aylık üyelik ya da 7/24 online gösteriyor diyorsun hanımdan mı olalım bu yaştan sonra :)
  • quote:

quote:

Güzel kardeşim söylediğin uygulama ya paralı aylık üyelik ya da 7/24 online gösteriyor diyorsun hanımdan mı olalım bu yaştan sonra :)

:)) wossip aliver sende 3 aylik 20 lirami ne ben onu kullaniyorum 2 paket sigara parasi haftalik 4 tl

• quote:

quote:

quote:

:)) wossip aliver sende 3 aylik 20 lirami ne ben onu kullaniyorum 2 paket sigara parasi haftalik 4 tl

• 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.