Şimdi Ara

Jailbreak bundan sonra paralı olabilir(miş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiye kadar belirli bir ücret almadan, bağış talebi karşılığında çalışan yazılım korsanları artık jailbreak işlemini para karşılığında satabilirler. Henüz kesinleşen birşey yok fakat bu tür haberlerin sağlam kaynaklarından birisi olan etechno sitesine göre, iPad 2 jailbreak'i üzerinde çalışan ve aynı zamanda iOS 4.3.3 / 4.3.2 ve 4.3.1 jailbreak işlemlerinin altında da imzası bulunan i0n1c rumuzlu korsan, Twitter hesabı üzerinden bundan böyle bulduğu açıkları ücretsiz olarak vermeyeceğini belirmiş durumda. Yani bunun anlamı iPad 2 jailbreak işlemini gerçekleştirmek isteyen kullanıcıların para ödemek zorunda kalacak olması. Tabii bu ödeme olayının nasıl yapılacağına dair detaylara henüz sahip değiliz. Keza yine sağlam kaynaklardan birisi olan Veence de bu gelişmeyi onaylamış durumda.

Bakalım bu girişim tutacak mı? Yoksa GeoHut ve Comex gibi sağlam (ve sadece bağış usulü ile çalışan) rakiplerin olduğu jailbreak sektöründe tepkiyle mi karşılaşacak i0n1c. Bekleyip görelim bakalım…

kaynak:http://www.pclabs.com.tr/2011/05/17/ucret-karsiligi-jailbreak-donemi-baslayabilir/

http://etechno.org/2011/05/ipad-2-jailbreak-may-not-be-a-free-jailbreak/

• Adi üstünde korsan . Başka bir korsanda çıkan paralinin şifresini kullanıcı adını kirar öyle devam eder
  • boş haberler ya :)
  • "GeoHut" degil, dogrusu "GeoHot" olacak. Haber ile ilgili olarak; boyle bir sey olacagini sanmiyorum. Para odemekten kacan kullanicilarin para odememek icin "para odeyeceklerini" sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 17 Mayıs 2011; 16:11:08 >
  • İllegal bir uygulamanın satışı söz konusu olamaz.
    Yaptıkları programları appstore a koyarlar oradan satarlar en fazla.
    JB uygulamaları 3-5 yazılımcıya bakmıyor bu işi yapan binlerce kişi var..

Hadi satış konusunda bir açık yakaladılar da satışa başladılar,
    Redsnow satılmaya başlar, bluesnow yapar birisi onu free olarak dağıtır.
    Yazılım kıran kişiler için önemli olan para kazanmak değil, isimlerini duyurmaktır, egolarını doyurmaktır.

Sonuç olarak JB kaldığı yerden devam eder.

1-2 yazılımcının aldığı bu kararı JB dünyasına mal edemez kimse..

Sonuç olarak içi bomboş bir haber
  • olmaz öyle şey.geçiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

İllegal bir uygulamanın satışı söz konusu olamaz.
    Yaptıkları programları appstore a koyarlar oradan satarlar en fazla.
    JB uygulamaları 3-5 yazılımcıya bakmıyor bu işi yapan binlerce kişi var..

Hadi satış konusunda bir açık yakaladılar da satışa başladılar,
    Redsnow satılmaya başlar, bluesnow yapar birisi onu free olarak dağıtır.
    Yazılım kıran kişiler için önemli olan para kazanmak değil, isimlerini duyurmaktır, egolarını doyurmaktır.

Sonuç olarak JB kaldığı yerden devam eder.

1-2 yazılımcının aldığı bu kararı JB dünyasına mal edemez kimse..

Sonuç olarak içi bomboş bir haber

jb amerikada yasal olabilir yalnız.. hatta bence olacak da.. sonra buradan da para kırmaya başlayacaklar.. apple kendisi yapacak jbi bence :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cydia yüklü olsa keşke stock ios te haha ne güzel jb beklemeyiz :D
  • ağzını hayra dötünü bayıra aç derlee bizim orlaaada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

ağzını hayra dötünü bayıra aç derlee bizim orlaaada.

Dostum zonguldak'lımısın
  • Jailbreakme.com gibi olabilir ,parayi veren sitede, Slide to jailbreak kismina ulasabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

ağzını hayra dötünü bayıra aç derlee bizim orlaaada.

Dostum zonguldak'lımısın

ahahah bende sadece bizim burda demiyorlar bak heryerde kullaniliyor diyecektim, sen sormussun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador
    cydia yüklü olsa keşke stock ios te haha ne güzel jb beklemeyiz :D

Kendi elinle cihaza canli bomba yerlestirsin diyorsun
  • Tamamen boş haber.
    Jailbreak parayla satılacak birşey değil. Satılsa bile o programın kırılması pek fazla sürmeyecektir.
  • Jb inde crack igini yaparlar sorun olmaz en fazla cydia ya ucretli üyelik koyarlar oda var ama bir reppda parali olan digerinde crackli. Hic sorun olcagini sanmiorum en fazla acigi buldum bagis yapin derler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.