Şimdi Ara

Jaguar almak manyaklık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce BMW 3.20d conf. plus için 1.000 TL kapora yatırdım. Ancak gözüm ikide bir Jaguar XF'e kayıyor. Kampnaya yapmışlar 65.000 Euro'ya 2.2 dizel XF veiyorlar. Araç tam bir E sınıfı konforu sunuyor. Muadlili 5.20'den 10.000 Euro daha ucuz ve donanım olarak fazlası var.

45.000 Euro'ya 3.20d yerine 65.000 Euro'ya XF mi alsam?

"Niye manyaklı olsun" diyen varsa sebebini söyleyeyim. Şu anki aracımı hala satmadım. Değeri yaklaşık 95.000 TL. Aralık ayında piyasa ölü olduğundan ucuza vermek istemedim. Full kredi çekip araç alıcam ve ocak-şubat gibi de mevcut aracımı elimden çıkaracağım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 23 Aralık 2011; 13:51:09 >

• jaguarı alır keyfime bakarm ;)
  • xf o parayı haketmiyor bence
  • servis sıkıntısı yüzünden bana göre maceraya gerek yok
  • Arkadaşım merhaba,

1. E sınıfı bir araca ihtiyacın varsa veya bu sınıf bir araç istiyorsan;

2. 3.20D için ayırdığın bütçeyi 20 bin euro aşmak problem olmayacaksa;

3. 10 bin euro daha vererek 5.20D almak aklına yatmıyorsa;

4. Aracın tümü için şimdi çekeceğin krediyi kendi aracını satıp kapatırken edeceğin zararı önemsemiyorsan;

5. İş 2.2 motor için yıllık fazladan vereceğin MTV'yi ödemeye gelince hayıflanacaksan;

6. İleride XF modelini satarken BMW'den daha fazla kayba uğrayacağını düşünüp dertedeceksen;

7. Olur da birgün "3.20 denince akla hemen ve sadece BMW gelir ama XF denince akla Jaguar'dan önce veya Jaguar'la birlikte Daf gelir" dendiğinde derin düşüncelere dalacaksan;

Hem de bunlardan sadece birisi bile sıkıntı olacaksa BMW'ye devammm.

Yoksa gönül rahatlığıyla Jaguar olan XF'ten alabilirsin demektir..

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 23 Aralık 2011; 14:09:39 >

• 10 bin Euro daha ver 520d al o zaman.
  • Her yer BMW kaynıyor. Jaguar al farkın olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jaguar al farkı yaşa hocam arkadaşımda var onu kullandım pişman olmazsın.
  • yaw o değilde bende bu jaguarın eski kasalarına hasta oldum son zamanlarda alsam çok başıma dert olurmu
  • bir daha mı gelecez dünyaya al gitsin,keyfine bak
  • Ben olsam Jaguar alırdım hocam. Çok yakışıklı araç hakkaten. XF kullanma şansım oldu, bizim arkadaşda var, süzüle süzüle gidiyor, konfor olarak arada 3 gömlek fark var. Performans olarak tam bilmiyorum, basamadım
    1 kere geliyoruz dünyaya.

Bu arada borusan vazgeçince 1000 tl kaporanızı geri verir rica ederseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 23 Aralık 2011; 16:08:01 >
  • Arkadaşlar Jaguar alma manyaklığını yapmadım ve 2012 model E90 kasa space gri renk 3.20d comfort plus almış bulunuyorum. Fiyat 45.300 Euro, cam film hediye.

Jaguar hala aklımda ama belki 2-3 sene sonra kasa değişimde alırım. Jaguar donanım olarak iyi de mevcut 65.000 Euroluk Jaguarda elektirkli katnalır ayna bile yok! Bu kadar basit bir özellii E sınıfır araca nasıl koymazlar inanılmaz! Neyseki bu özellik satın aldığım BMW'de var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 23 Aralık 2011; 16:19:25 >
  • Ben de jaguar derdim fakat yetkili servisi Kartalda var sadece. Yedek parça sıkıntısı da olabilir. O yuzden pek mantıklı gelmiyor ama cok begeniyorum.
    Bu arada 2-3 ay daha beklerseniz yeni kasa 3 serisi gelicek. Cok guzel bir araç.
  • BMW hayırlı olsun. Ama Jag'ın da yeri ve zevki başkadır.
  • XJ alamıyorsan jaguar alma
  • Jaguar XF'nin yol tutuşu oldukça geliştirilmişti.

Ama genede şanzıman olarak Bmw 8 ileri olduğu için önde 5 serisinde. Gerçi Jaguar XF'de yeni makyaj yedi diye biliyorum, almak neden manyaklık olsun farklılık olur ama aracı satmak zor olur. Jaguar gibi lüks araçların piyasası hiç yok, dizel bile olsa 5 serisine göre daha zor satılacaktır bence. İnsanlar lüks sınıfta Alman istiyor illaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twixmars

Ben de jaguar derdim fakat yetkili servisi Kartalda var sadece. Yedek parça sıkıntısı da olabilir. O yuzden pek mantıklı gelmiyor ama cok begeniyorum.
    Bu arada 2-3 ay daha beklerseniz yeni kasa 3 serisi gelicek. Cok guzel bir araç.

Yeni kasa 3 serisini şu an aldığım comfort plus seviyesinde almaya kalksam ödeyeceğim rakam 60.000 euroyu geçecek. 15.000 euro kardayım ki bu 35.000 TL eder yani bir araba parası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Arkadaşlar Jaguar alma manyaklığını yapmadım ve 2012 model E90 kasa space gri renk 3.20d comfort plus almış bulunuyorum. Fiyat 45.300 Euro, cam film hediye.

Jaguar hala aklımda ama belki 2-3 sene sonra kasa değişimde alırım. Jaguar donanım olarak iyi de mevcut 65.000 Euroluk Jaguarda elektirkli katnalır ayna bile yok! Bu kadar basit bir özellii E sınıfır araca nasıl koymazlar inanılmaz! Neyseki bu özellik satın aldığım BMW'de var :)

Hayırlı olsun o zaman..
  • kampayalı jaguar makyajlı olan mı önceki mi bu arada hayırlı olsun arabanız
  • Yazık olmuş. Jaguar iyi bir seçim olurdu. X type serisinde bile bu kadar albeni ve prestij varken 3 serisi almak biraz sıradan bir karar oldu.
    Güle güle kullanın :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.