Bildirim
izmit özel servis
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ben geçen hafta oradaydım fazlasıyla memnun kaldım.toyota fabrikasından ayrılan iki arkadaş açmışlar müşterileriyle çok ilgili olduklarını gözlemledim.önce bütün şikayetlerimi dinlediler sonra ben cayımı içerken aracımın bakımı yapılırken ne yaptıklarını tek tek anlattılar ve ben hep ustaların yanlarındaydım.yani çok memnun kaldım fiyatlarıda serv,s,n neredeyse yarısı.izmit sanayi sitesindewww.zirveotoizmit.com -
bugün aracımın bakımı için tavsiyeler üzerine kocaeli de zirve oto ya gittim.ilgi ve alakalarından gayet memnun kaldım.toyota kullananlara bende tavsiye ederim -
Zirve oto yu tebrik ederim işte işini hakkıyla yapanlar böyle başkaları tarafından övülüyor.aynası iştir kişinin lafa bakılmaz -
Zirve otoya aracımı bir kere götürdüm çok güzel ilgilendiler,bundan sonra hep oraya götürmeyi düşünüyorum...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- benzin filtresi kaç binde değişir
- toyota corolla kronik sorunları
- arabanın silecek suyu biterse ne olur
- toyota corolla 1.4 d-4d tutulan modeli
- toyota triger zinciri hangi modellerde var
- iki kişilik araba
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- toyota highlander türkiye fiyatı
- hilux 2025
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X