|
Bildirim
|
- Serviste beni karşılayan bayan işlemin hafta sonuna kadar bitirileceğini ve net tarihle ilgili beni bilgilendireceğini söylediği halde ben kendim aramadan aracın durumu hakkında herhangi bir bilgi alamadım. Aradığımda aracımın yetiştirilemeyeceğini öğrendim. Cumartesi günü akşam 5'te alabileceğim iletildi. Cumartesi günü aradığımda aracın hazırlanmak üzere olduğu ve temizlenme işlemelerinin yapıldığını öğrendim. - Aracımı almak üzere servise gittiğimde aracım hazırdı ancak aracımın içinin pislik içerisinde olduğunu fark ettim. Ama benim bıraktığımdaki kir değilde araç içerisinde sigara içen servis çalışanlarının külleri, arka sağ koltuğun her tarafında beyaz kireç gibi bir toz'un olduğunu oradakilere ilettim. Büyük temizlik süpürgelerinin bozuk olduğunu söylediler. - Kaza esnasında oluşan aracımın ön teker önündeki çamurluklarının değişmediğini fark ettim. Bunu söylediğimde gayet kaba bir tavırla onun kaza öncesi olduğu eksper'in orayı yazmadığını eğer yaptırmak istersem ücreti karşılığı yapılacağı iletildi. - Arabamın üzerinde bir sürü yerde (kaput içleri, cam üzerleri, aynanın siyah dış yüzeyinde) nokta nokta boya lekeleri, lokal boya izleri, bel altında kabarıklıklar gördüm. Anlayacağınız boya işlemi oldukça özensiz yapılmıştı. Kabarıklığı ilk anda gördüm ve bu ne böyle bir şey yoktu araçta dediğimde araç fırına giriyor orada olmuştur. Daha önceki bir kaza izi dendi. - Tüm bunları kabul ederek aracımı aldım. Yapılan işlemlerin neler olduğunu sorduğumda sistemde arıza olduğunu daha sonra faturanın kopyasını fakslayabileceğini ileten görevli arkadaş geri aramadı bile. Kesinlikle gitmenizi önermiyorum. Ben bir daha yolundan bile geçmeyi düşünmüyorum. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 1 Şubat 2010; 21:35:59 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Adilce -- 24 Haziran 2010; 15:07:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Generalotoservice -- 9 Temmuz 2010; 14:54:07 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 7 Ekim 2010; 11:32:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIR -- 16 Ocak 2011; 12:16:04 > |
|
|
|
|
|
|