Şimdi Ara

izmit çarşıda yemek yenilcek güzel yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz öğrenci işi olsun çok lüks olmasına gerek yok ama kızlarla gidilebilecek bir yer olsun.

gelsin öneriler

• Ya izmitte okuyorum. Ceal belki bilirsin :).

Çık çarşıya rastgele otur.
  • Dayıcım Hamburger var, epey eskiden beridir biliyorum orayı üst katını restore falan etmişler süper olmuş. Ama sap gidilebilecek de bir yer değil. Size uygun. Onun dışında Tam da onun yanında Maksut Bey var ama kızlarla gidecekseniz gelmeyebilirler. (Ne kaçırdıklarının farkında olmayacaklar) Başka Katık döner var 3 tane çarşıda, herhangi biri uygundur, Sonra Çiğköfteci var zaten her yerde. Mcdonalds var, BK var ama kalabalık ben sevmiyorum orayı.
  • @neytiri

hamburger dediğiniz nerede? biliyorumdur belki. bk mcdonalds falan bencede klasik ve kalabalık.

özsar nasıl peki?
  • özsar
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

özsar

özsar pahalıdır
  • Bak şimdi Fevziye Camii'nin karşısında Kapanönü çarşısı var.
    Burada her türlü dürüm, kebap, köfte vs bulunur.
    Gir kafana göre nereye beğenirsen otur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsun'da kebap nerede yenir?
    geçen hafta açıldı
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ertosunlar

Nasıl bir şey istediğini anlamadım ki ev yemekleri yapan bir yer önerecektim Dayıcıma tav olmuşsun, Ertosunlar da gider
  • sempati burger olabilir, ucuzdur doyurur
  • Trk.@ bak ozsar guzeldir. Endustri meslegin karsisinda. Onun disinda neytirinin dedigi dayicim da guzeldir. Cok eski ama kaliteli bir yer. Katik var ama ordan hic yemedim. Ozsar iyidir ama ordan yerim hep. SPC ye gidin fethiyenin ustundeki. Ama mcdonald ve burger kinge gitme. Sayicak cok sebebim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend
    Trk.@ bak ozsar guzeldir. Endustri meslegin karsisinda. Onun disinda neytirinin dedigi dayicim da guzeldir. Cok eski ama kaliteli bir yer. Katik var ama ordan hic yemedim. Ozsar iyidir ama ordan yerim hep. SPC ye gidin fethiyenin ustundeki. Ama mcdonald ve burger kinge gitme. Sayicak cok sebebim var.

Ne cok ''ama" kelimesi kullanmisim. Afiyet olsun
  • İzmit'in kalbi Burger King'de atar.
  • Spicy pizza gibi biryer var.Yanında aynı mekanın kafesi.Pizzaları ordada yiyebilirsiniz.İzmite toplam 3-4 kere gittim ama burası fena gözükmüyor
  • özsar çok mu pahalıdır gençler .

parayı ben pek ödemem genelde ama ayıp olmasın şimdi pahalı bir yere gidelim demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.
    özsar çok mu pahalıdır gençler .

parayı ben pek ödemem genelde ama ayıp olmasın şimdi pahalı bir yere gidelim demek

Ozsar temizlik,kalite,tat olarak bana gore en guzel restoran. E haliyle biraz pahali olur. Ama SIK SIK gitmiyorsan git bir seferligine.
  • Merhaba.
    İzmitte yemek yemediğim yer kalmadı. İlk olarak dayıcımı öneririm, daha sonra adana01i öneririm, kokoreç seviyorsan eğer şampiyon kokoreç dısında bi yerde yeme. Eğer biraz daha lüks yer istersen kebapçı fettah, özsar, sahan gibi yerleri öneririm. Tabi ben genel olarak burger kingi öneririm. Arzu edersen güllüoğlunda tatlıda yiyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler
    Merhaba.
    İzmitte yemek yemediğim yer kalmadı. İlk olarak dayıcımı öneririm, daha sonra adana01i öneririm, kokoreç seviyorsan eğer şampiyon kokoreç dısında bi yerde yeme. Eğer biraz daha lüks yer istersen kebapçı fettah, özsar, sahan gibi yerleri öneririm. Tabi ben genel olarak burger kingi öneririm. Arzu edersen güllüoğlunda tatlıda yiyebilirsin.

Burgerkinge ya da mcdonald a gitme derim. Spc de oyle ama pizzaya hayir diyemiyorum. Et yemekleri icin ozsara, hamburger icin dayicima git
  • @clyde drexler

sahan nerede?

@mr.legend

en olmadı yine burger'a düşücek işimiz.

zaten ncity e gitmemiz gerekiyor kesin. üstte özsar var hemen ve burger. ikisinden birini düşünüyorum. birde şu sahanı merak ettm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trk. -- 16 Şubat 2011; 18:17:09 >
  • quote:

@clyde drexler

sahan nerede?

@mr.legend

en olmadı yine burger'a düşücek işimiz.

zaten ncity e gitmemiz gerekiyor kesin. üstte özsar var hemen ve burger. ikisinden birini düşünüyorum. birde şu sahanı merak ettm

Ben sahandan yemedim bi fikrim yok o yuzden. Ozsar carsida da var
  • quote:

biraz öğrenci işi olsun çok lüks olmasına gerek yok ama kızlarla gidilebilecek bir yer olsun.

gelsin öneriler

panpa kızlar varsa bizim eve gelebilirsin

özsar çok pahalı sen burger king'e git panpa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.