Şimdi Ara

izmirdeki bisikletçiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün hıyar belediyenin açıp da kapamadığı bir çukura girdim.öyle bir konumdaydi ki i bir metre kala gördüm ve üstünden atladım.Fakat atlayışım kısa geldi ve yaklaşık 50 cm lik çukura bisikletin arka kısmı vurdu.Jant yamuldu teli çıktı lastiğe girdi lastik patladı vites kırıldı yerde parçalarını topladım.

şimdi benim bu bisiklete jant,vites,lastik,fren almam lazım.

seda bisikleti düşündüm fakat öğrenci bütçesine uymuyor bence.

izmir'de iyi bisiklet parçası satan bunun yanındada iyi bir fiyatlara sahip olan nereler var?

yer olarak karşıyaka civarı uygun olur,fakat vapurla ulaşması ve yürüyerek devam edilecek yerler de olur.

teşekkürler.

• geçmiş olsun ...

malesefki çukur , bozuk yol vs heryerde var ,şehir içinde biraz daha dikkatli kullanmak lazım , dağ vb zeminler haricinde ...

bostanlıdaki sundu bisiklete sakın gitme , berbat bir bisikletçidir , bisikletten anlamaz ... sadece satar ...

göztepe sahilde doruk bisiklet var , gümrük tarafında sarda bike shop var , narlıdere de motis bisiklet var .

bisikletin ne marka ? zarar gören parçaların marka ve modelleri nedir ? tahmini fiyat verebilirim belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

geçmiş olsun ...

malesefki çukur , bozuk yol vs heryerde var ,şehir içinde biraz daha dikkatli kullanmak lazım , dağ vb zeminler haricinde ...

bostanlıdaki sundu bisiklete sakın gitme , berbat bir bisikletçidir , bisikletten anlamaz ... sadece satar ...

göztepe sahilde doruk bisiklet var , gümrük tarafında sarda bike shop var , narlıdere de motis bisiklet var .

bisikletin ne marka ? zarar gören parçaların marka ve modelleri nedir ? tahmini fiyat verebilirim belki

shimano tourney vites. herkeste olanlardan yani.Track HBP 26" jant (ön tarafta gitmiş)

vitesi arkadaş bana 20 ye bulacak.
    jantlar için de çift katlı jant mı varmış bana 45 e satarmış 2 tane,ama bana çok ağır geldi jantlar...
    bir de lastikler de gitti,zaten 7 sene oldu değişmesi lazımdı.iç lastik gitti iç lastik de alacağım.
    amortisör de zarar görmüş gözüküyor,çukura girip öne fırladığımdan herhalde.

şöyle 100 tl bütçem var

bisiklet bianchi thomisus.aldığıma çok pişmanım.7 sene önce aldım o zaman güzel bir şey zannedip almıştım.
    bir de 50 tl daha temin etmem mümkün.almışken iyi bir şey alayım da gene 7 sene falan götürsün.bisiklet 14 yaşına falan bastığında iyi bir şey alacağım inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 1 Haziran 2009; 10:14:16 >

• Eğer yine tourney alacaksan bütçeni sarsmaz. Fakat en azından bir model üstünü tavsiye ediyorum.
    Jantlar konusunda piyasa araştırması yapmadan alma...
    Amortisörde de sorun var demişsin. Orta amortisör mü ön mü? O biraz külfetli olabilir...
  • Belediye sağolsun hergün safari turuna çıkıyoruz bostanlıdaki yollar yüzünden.........mazallah zengin bir adam araba alamaz yahu.....bir ferrari almışsın bozuk yollar tümsekler çukurlar falan....araba da alçak.......hız yapayım derken alt takımlar gümler mazallah
  • malesef tourney bile takamadık.vitesin takıldığı yer yalama olmuş ve bir alttaki deliğe göre uyduruk bir vites takabildik.neyse kullanım olarak bir fark göremedim.

jant konusuna gelince adam yapmam mümkün dedi ve bir makina ile yaptı 5 tl ye.

lastikler çok güzel bi lastik aldım vs vs.

55 e halletim bu işi.frenleri falan herşeyi değiştirdim falan
  • şemiklerde meço var sıfır değilde çıkma ayarlar shimano falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.