Bildirim
istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz özel reno servisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eskiden safrane kullanırken ileri oto'ya götürüyordum ben
Hasanpaşa'da yeni sabit pazarı'nın yanında tabelasını görürsünüz zaten_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: imazol
aracın bakımları için ucuz güvenilir bir özel servis arıyorum
kardeşim iyi bi yetkili servis var ümraniye dudulluda sesa otomotiv araca çok güzel bakıyolar 2003 yılından beri biz orayla çalışıyoruz tavsiye ederim_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: imazol
aracın bakımları için ucuz güvenilir bir özel servis arıyorum
Yetkili servisten şaşma derim.Maltepe'de Güven Altan Renault Yetkili servisi var.Cotech Cihangir Başel'e selam söylersen sana kolaylık sağlarlar.RCT den USTA nın selamı var dersin.
_____________________________ Mustafa USTA-RenaultFanClub.com -
dudullu organize de KADOSAN Sanayii de özlem otomotiv.. _____________________________ Otomobilinizin Motorundaki Gizli Gücü Keşfedin..!
Mehmet GAZİHAN
irtibat CEP: 532 243 73 66
Ataşehir TEM Yanyol Çağatay Plaza -
Küçük Yalı da Yalı diye bi renault servisi var.Bostancı Köprüsünü geçiyorsun.Kadir Has lisesini görceksin sağda onuda geç.Sağdan gir aşağı doğru yol iniyor.Petrol Ofisimi ne var ondan sonra 3. sokaktan içeri gir.Yada bulamazsan sor birine gösterirler.
_____________________________ Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm -
Özel servis arıyorsan Küçükyalı Yalı Yetkili Servis arıyorsanız Maltepe Güven Altan.. Can Başel in selamı var derseniz ikisinde de yardımcı olurlar. _____________________________ The power of limits.. Chip tuning
Can BAŞEL (Elek-Elektronik Müh.)
www.baseltuning.com
can_bsl@hotmail.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı