selam arkadaşlar, geçen hafta nişanı yaptık kısmetse yazın temmuz ortası gibi düğün düşünüyoruz.
150-200 kişilik davetlisi olacak şekilde yemekli bir düğün planlıyoruz. mekanlar ve fiyatlarıyla ilgili önerileriniz varsa çok sevinirim.
Pahalıdır biraz ama, Manavkuyu da Aydemir Plazayı önerebilirim :)
Genelde inciraltı tarafında yoğunlukta kır düğünü yapılan yerler , fiyatlar mekana ve davetli sayısına göre değişiyor . Anlaşmayı şimdiden yapıp bir miktar ücret verirseniz daha ucuza kapatırsınız büyük ihtimalle , sezonda çok daha pahallıya anlaşırsınız . 150-200 kişi yemekli bir düğün baya bir bütçe gerektirir yanlız , allah kolaylık versin
valla girdik bakalım artık işin içine. bi şekilde denkleştireceğiz. Allah da yardım ederse yüzümüzün akıyla atlatıp hayata güzel bir başlangıç yaparız.
paran varsa narlıdere de cok guzel yerler var 12-20 bın tl cıvarı ama bıraz daha mutavazı bır yer arıyorsan manavkuyu dakı arkadasın dedıgı mekan olabılır yada park bornova da bı mekan var oda olabılır
Kuzenimin nişanı burada yapıldı. Düğünde yine burada yapılcak. Mayıs ayı gibi 11 bin tl'ye anlaşıldı. ( Benim aklımda bu fiyat kaldı. Belki daha az belki daha fazlada olabilir).
Lamia'da olabilir fakat kapasitesi kaç kişi ki acaba?
Eğer açık hava isterseniz Çiçekliköy civarlarında da mekanlar var.Fiyat konusu çok değişken,çünkü o kadar çok kriter var ki fiyatı belirleyen,bir şey söylemek çok güç.
Saklıbahçenin fiyatları yemekli olanlar kişi başı 35-60 lira arasında istenilen menüye göre değişiyor. Alternatif olarak yazın raindede kişi başı 70 lira civarı
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne ait Gölet' yakın Birlik Otel var. Yardımcı olmaya çalışırım.
narlıdere de mavi yeşil güzel bir seçim olur mu acaba
Aydemir Plaza bence de uygun bizim evin dibi olduğundan demiyorum cidden güzel bak 2 göbek atarız
bence kır düğünü yapın. İnciraltı'nda çok güzel elit düğünler yapılabilen yerler var bi düşünün derim
150 civarı davetli olacak tahmini. 6bini çok aşmadan yemekli bir düğün planlıyoruz. aydemirler ile ilgili hiçbir bilgi alamadım fiyat konusunda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme