Şimdi Ara

izmirde düğün nerde yapılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen hafta nişanı yaptık kısmetse yazın temmuz ortası gibi düğün düşünüyoruz.

150-200 kişilik davetlisi olacak şekilde yemekli bir düğün planlıyoruz.
    mekanlar ve fiyatlarıyla ilgili önerileriniz varsa çok sevinirim.

• Pahalıdır biraz ama,
    Manavkuyu da Aydemir Plazayı önerebilirim :)
  • Genelde inciraltı tarafında yoğunlukta kır düğünü yapılan yerler , fiyatlar mekana ve davetli sayısına göre değişiyor . Anlaşmayı şimdiden yapıp bir miktar ücret verirseniz daha ucuza kapatırsınız büyük ihtimalle , sezonda çok daha pahallıya anlaşırsınız . 150-200 kişi yemekli bir düğün baya bir bütçe gerektirir yanlız , allah kolaylık versin
  • valla girdik bakalım artık işin içine. bi şekilde denkleştireceğiz. Allah da yardım ederse yüzümüzün akıyla atlatıp hayata güzel bir başlangıç yaparız.
  • paran varsa narlıdere de cok guzel yerler var 12-20 bın tl cıvarı ama bıraz daha mutavazı bır yer arıyorsan manavkuyu dakı arkadasın dedıgı mekan olabılır yada park bornova da bı mekan var oda olabılır
  • Kuşadası Richmond a bakabilirsin.
  • hüseyinoğulları düğün salonu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da iş bulabilirmiyim?
    11 yıl önce açıldı
    Ankarada nereden ev alınır
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.izmirsaklibahce.com/

Kuzenimin nişanı burada yapıldı. Düğünde yine burada yapılcak. Mayıs ayı gibi 11 bin tl'ye anlaşıldı. ( Benim aklımda bu fiyat kaldı. Belki daha az belki daha fazlada olabilir).

• Lamia'da olabilir fakat kapasitesi kaç kişi ki acaba?
  • Eğer açık hava isterseniz Çiçekliköy civarlarında da mekanlar var.Fiyat konusu çok değişken,çünkü o kadar çok kriter var ki fiyatı belirleyen,bir şey söylemek çok güç.
  • Saklıbahçenin fiyatları yemekli olanlar kişi başı 35-60 lira arasında istenilen menüye göre değişiyor. Alternatif olarak yazın raindede kişi başı 70 lira civarı
  • İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne ait Gölet' yakın Birlik Otel var. Yardımcı olmaya çalışırım.
  • narlıdere de mavi yeşil güzel bir seçim olur mu acaba
  • Aydemir Plaza bence de uygun bizim evin dibi olduğundan demiyorum cidden güzel bak 2 göbek atarız
  • bence kır düğünü yapın. İnciraltı'nda çok güzel elit düğünler yapılabilen yerler var bi düşünün derim
  • 150 civarı davetli olacak tahmini. 6bini çok aşmadan yemekli bir düğün planlıyoruz. aydemirler ile ilgili hiçbir bilgi alamadım fiyat konusunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.