Şimdi Ara

Akcay'da gece nerelere gidilir? Ne yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
16.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    icin Akçay a geldim ama cok fazla bilmiyorum buraları. Gunduzleri turlara falan katiliyorum da geceleri nerelere gidilir bilmiyorum .

Geceleri tek basima ( damsiz ) gidebileceğim guzel bir ortamı ve müziği olan tavsiye edebileceğiniz yer var mı acaba?

Bilgi verebilecek arkadaslara şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Akçay'da Gece Hayatı: Eğlence Mekanları ve Aktiviteler

Ege kıyılarının popüler tatil beldelerinden Akçay, gece hayatı ile de öne çıkmaktadır. İster hareketli bar sokaklarında eğlenmek ister şık gece kulüplerinde dans etmek isteyin, Akçay'da herkese uygun bir şeyler vardır.

Akçay Barlar Sokağı

Akçay Barlar Sokağı, tatil beldesinin kalbinde yer alan hareketli bir caddedir. Sokak, canlı müzik çalan, uygun fiyatlı içkiler sunan çok sayıda bara ev sahipliği yapmaktadır. Akşamları sokak, eğlence arayanlarla dolup taşmaktadır.

Gece Kulüpleri

Daha hareketli bir gece hayatı deneyimi arıyorsanız, Akçay'da birkaç gece kulübü de bulunmaktadır. Bu kulüpler, ünlü DJ'leri, lazer gösterilerini ve özel etkinlikleri ile gece boyunca dans etmeniz için mükemmel bir ortam sunmaktadır.

Barlar

Akçay'da çeşitli barlar bulunmaktadır. İster sahilde sakin bir içki yudumlamak ister dostlarınızla sohbet etmek isteyin, Akçay'da size uygun bir bar mutlaka vardır.

Eğlence Mekanları

Barlar ve gece kulüplerinin yanı sıra Akçay'da diğer eğlence mekanları da bulunmaktadır. Bowling salonlarından karaoke barlara kadar çeşitli seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

Tavsiyeler

Akçay'ın gece hayatının tadını çıkarırken şu tavsiyelere uymanız önerilir:

• Gece geç saatlere kadar dışarıda kalacaksanız güvenli bir şekilde eve dönmek için önceden plan yapın.
    • Aşırı alkol tüketiminden kaçının.
    • Değerli eşyalarınızı güvende tutun.

Akçay'ın canlı gece hayatı ve eğlence mekanları ile unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nerelerde oturuyosun bilmiyorum ama lunaparkın ilerisinde tek beach club var diğer yerler kapatılmış . Matiz nerede diye sor onlar tarif eder sana
  • balıkçıdan bozma tekne ile mehtap turuna çık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurofıghter -- 22 Temmuz 2012; 14:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurofıghter

balıkçıdan bozma tekne ile mehtap turuna çık

Yok hocam sagol onu almiyim :) genelde ailesiyle beraber gelenler yapıyor onu tek basına gelen icin pek uygun degil :) öneri icin tesekkur ederim . ;)

• Denize falan git, kordona git, akçayın karşısında kızılkeçili köyü var oranın deresi şelalesi ünlü oraya git piknik yapmaya 10 dklık yol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Nerelerde oturuyosun bilmiyorum ama lunaparkın ilerisinde tek beach club var diğer yerler kapatılmış . Matiz nerede diye sor onlar tarif eder sana

Zeytinli tarafında oturuyorum . Matiz o ilk defa duydum lunapark i gördüm ama pek
    Cekici gelmedi bana. Zeytinliden gelince merkezi geçtikten sonra mı
    Matiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Denize falan git, kordona git, akçayın karşısında kızılkeçili köyü var oranın deresi şelalesi ünlü oraya git piknik yapmaya 10 dklık yol

Oralara gittim gördüm gunduz yapılacak bir seyler buluyorum ama gece kordona inmek dısında bir aktivite bulmaya çalışıyorum. Mekanlar , Club disko bar tarzı yerler mesela...

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: eurofıghter

balıkçıdan bozma tekne ile mehtap turuna çık

Yok hocam sagol onu almiyim :) genelde ailesiyle beraber gelenler yapıyor onu tek basına gelen icin pek uygun degil :) öneri icin tesekkur ederim . ;)

şaka yaptım zaten
    bir mekan vardı duruyor mu bilmiyorum
    sahilde büyük bir otel varya ismi aklıma gelmedi onun arka taraflarındaydı

• quote:

quote:

Nerelerde oturuyosun bilmiyorum ama lunaparkın ilerisinde tek beach club var diğer yerler kapatılmış . Matiz nerede diye sor onlar tarif eder sana

Zeytinli tarafında oturuyorum . Matiz o ilk defa duydum lunapark i gördüm ama pek
    Matiz?

Matiz dediğim club'ın ismi . Zeytinliden lunaparka doğru yürüyeceksin sonra arkasından ileri devam ediceksin yaklaşık 500m ileride kulüp

• bende geçen hafta ordaydım 3 gün takıl pub diye bi var sahilde beach club gibi discodan bozma garip bi yer orda 1 kızla tanştım ilk gün oraya git sürekli dolu kız bakımından , gece çarşıda sor takıl pub nerde diye damsız girebiliyosun
  • quote:

quote:

quote:

Matiz?

Matiz dediğim club'ın ismi . Zeytinliden lunaparka doğru yürüyeceksin sonra arkasından ileri devam ediceksin yaklaşık 500m ileride kulüp

Tesekkur ederim tavsiye icin bu aksam uğramaya çalışacağım . ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

bende geçen hafta ordaydım 3 gün takıl pub diye bi var sahilde beach club gibi discodan bozma garip bi yer orda 1 kızla tanştım ilk gün oraya git sürekli dolu kız bakımından , gece çarşıda sor takıl pub nerde diye damsız girebiliyosun

Tesekkur ederim. Bahsettiğinize göre guzel bir yere benziyor.

• Baska onerisi olan var mı ?

• ahh akçay ahh..
    Takıla damsız alırlar.Rio ya gitme hiç insan yok.Benim önereceğim hiç girmedim ama atlas bar ambiyans olarak gerçekten etkileyici duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbucker -- 22 Temmuz 2012; 23:12:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

ahh akçay ahh..
    Takıla damsız alırlar.Rio ya gitme hiç insan yok.Benim önereceğim hiç girmedim ama atlas bar ambiyans olarak gerçekten etkileyici duruyor.

Az önce önünden geçtim . Havası farklı geliyor olabilir orayı da ekliyorum . Tesekkur ederim öneri icin... ;)

• Ben de yeni döndüm 3.gidişim en çok bu sene sıkıldım

yaş ortalaması değişmiş ya kızlar çok ufak (13 14) ya da çok büyükler (60 70) 17-18 yaşlarında kız çook nadirdi
    denizi berbaaat. İğrenç bir soğukluğu var öyle böyle değil.
    Zeytinlikte sahil yolunun sonunda (hotel tarafına giden değil diğer taraf) bar tarzında bir yere girmiştik damsız alıyorlar mı bilmem sıkıcı bir yerdi boğuktu
    akçayın merkezinde madonun oralarda bar tarzında bir yer vardı orası damsız alıyor eminim ama yine de sıkıcı geldi.
    akçayın merkezi feci kalabalık ve insanı sıkıyor

her tarafı it götürüyor her yerde it var.
  • Kordonun başından sonuna hep deniz kenarında kalacak şekilde damsız girilen müzikli kafeler var. Kordonun tam ortasında bir adet disko vardı, ama son durumu nedir bilmiyorum. Ha ayrıca Zeytinli tarafındaysan oralardaki deniz kenarında olan 3-4 tane cafeyi de görmüşsündür, canlı müziği olan da var, sadece oturmalık olan da.

Genelde insanlar buralara gidiyor.
  • Up

• Akçay meydan taraflarında polis merkezinin oralarda Mayna Pub diye bir yer var ve fiyatları da gayet uygun. Ortam da iyi yani öyle çok abartı değil. Müzikleri de dinlediğim kadarıyla 80 ler 90 lar tarzı. Pub kültürüne de uygun bir yer. Tüm sokakta piknik masaları ve bistrolar var. Gelen müşteriler de kafadengi insalar. Biz grup olarak gittik ve eğlendik. Öneririm.

Google haritlarda mayna pub yazınca çıkıyor ama isteyen olursa diye linkini de paylaşayım.

https://www.google.com/maps/place/Mayna+Pub/@39.5834922,24.6172947,8z/data=!4m7!3m6!1s0x14b0c9060c84fccb:0xacd8f9355c39721a!8m2!3d39.5834922!4d26.9244236!15sCgVtYXluYVoHIgVtYXluYZIBA3B1YuABAA!16s%2Fg%2F11vcm_52rb?entry=tts&g_ep=EgoyMDI0MDYxOS4xKgBIAVAD

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.