Elimde şu anda Uncharted,Rayman,Everybody Golf var takas yapmak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilirler.
selam karşıyakadan mehmet Rayman oyunu için takas düşünürmüsün ? bendeki oyunlar ;
fm2014
virtua tennis
street fighter x tekken
fifa 13
uncharted golden abyss
quote:
Orijinalden alıntı: cukleski
selam karşıyakadan mehmet Rayman oyunu için takas düşünürmüsün ? bendeki oyunlar ;
fm2014
virtua tennis
street fighter x tekken
fifa 13
uncharted golden abyss
street fighter x tekken le olabilir fakat bende kutuları mevcut değil dostum taşınırken yalan oldu kutuları
quote:
Orijinalden alıntı: mkaanyesillik
street fighter x tekken le olabilir fakat bende kutuları mevcut değil dostum taşınırken yalan oldu kutuları
Alıntıları Göster
günceldir arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: mkaanyesillik
günceldir arkadaşlar
Alıntıları Göster
ELİMDE FİFA 15 VAR. TAKAS YAPMAK İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER. SATIYORUM DA AYNI ZAMANDA
mkaanyesillik
kullanıcısına yanıt
Ben uncharted ile ridger racer takas etmek isterim
quote:
Orijinalden alıntı: alpmert22
Ben uncharted ile ridger racer takas etmek isterim
İzmir de ikinci el most wanted,minecraft little big planet satan varsa alabilirim. Oyunlar sorunsuzsa kutu vs aramıyorum,yalnız sıfır fiyatına yakın fiyatlarla ilgilenmiyorum baştan belirteyim.Elimde mortal kombat ve call of duty declassified mecvut. Minecraft için takasta yapabilirim.
wotn
kullanıcısına yanıt
slm call of duty ile veya minecraft ınız ile sıfır gibi modnation oyununu takas yapalım tel noum 05077997755 whatsapp konuşalım
Arkadaşlar FIFA 13 yada 14 arıyorum elinde olan varmı 2.el ?
quote:
Orijinalden alıntı: 3K1X
Arkadaşlar FIFA 13 yada 14 arıyorum elinde olan varmı 2.el ?
İzmir içerisine Mortal Kombat,Ridge Racer ve Call of Duty oyunlarının 3ünü birlikte satıyorum.Tekli satış ya da takas ile düşünmüyorum.Fiyat 150 tl dir.İlgilenen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: wotn
İzmir içerisine Mortal Kombat,Ridge Racer ve Call of Duty oyunlarının 3ünü birlikte satıyorum.Tekli satış ya da takas ile düşünmüyorum.Fiyat 150 tl dir.İlgilenen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.
Alıntıları Göster
Elimde Kutulu Little Big Planet, Ninja Gaiden Sigma Plus, Fifa 13, Dungeon Hunter Alliance, Asphalt Injection ve kutusuz Uncharted Golden Abyss var takas veya satılıktır. pm ile teklifler değerlendirilir.
quote:
Orijinalden alıntı: kalel1897
Elimde Kutulu Little Big Planet, Ninja Gaiden Sigma Plus, Fifa 13, Dungeon Hunter Alliance, Asphalt Injection ve kutusuz Uncharted Golden Abyss var takas veya satılıktır. pm ile teklifler değerlendirilir.
Alıntıları Göster
fifa 14 ile takas yapacak var mı
quote:
Orijinalden alıntı: emin525
fifa 14 ile takas yapacak var mı
Alıntıları Göster
Elimde fifa 13 var,fifa 15 ile farkta anlaşırsak takas etmek isterim,kutu vs olmayabilir. Mortal Kombat,call of duty ve ridge racer da mevcuttur.Satabilir ya da makul takas tekliflerini dinleyebilirim ama lütfen 13-14 liraya sıfırı satılan oyunlarla kafa kafaya takas edelim diye de tekliflerde bulunmayın.
Selamlar arkadaşlar bende bir arkadaştan vita slim aldım ama henüz elimde fazla oyun yok. Birkaç oyun arıyorum almak için Uncharted - Callofduty - killzone mercenary - littlebigplanet - rayman legends - resident evil gibi yada başka ne gibi iyi oyunları varsa vitanın
quote:
Orijinalden alıntı: karsıyakalısm
Selamlar arkadaşlar bende bir arkadaştan vita slim aldım ama henüz elimde fazla oyun yok. Birkaç oyun arıyorum almak için Uncharted - Callofduty - killzone mercenary - littlebigplanet - rayman legends - resident evil gibi yada başka ne gibi iyi oyunları varsa vitanın
Bölüm gerçekten çok ölü belki bir gören olur diye yazayım unit13 var elimde herhangi bir oyunla takaslayabiliriz o derece sevemedim oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed
Bölüm gerçekten çok ölü belki bir gören olur diye yazayım unit13 var elimde herhangi bir oyunla takaslayabiliriz o derece sevemedim oyunu
Alıntıları Göster
Elimde God Of War Collection ve Mortal Kombat var. Takas etmek istediğim oyunlar Soul Sacrifice ve Need For Speed Most Wanted,Wipeout 2048
Ekretar
kullanıcısına yanıt
Mk yı satarsan haber verirmisin.
quote:
Orijinalden alıntı: Armant81
Mk yı satarsan haber verirmisin.
Elimde sifir littlle big planet var 25 tl
Elimde ps4 icin Assassin's Creed: Blackflag var. Her hangi bir vita oyunu ile takaslamak istiyorum. Son tarih 30 aralik cunku 2016dan itibaren yurtdisinda olacagim. Teklifler pm'den.
quote:
Orijinalden alıntı: visibleghost
Elimde ps4 icin Assassin's Creed: Blackflag var. Her hangi bir vita oyunu ile takaslamak istiyorum. Son tarih 30 aralik cunku 2016dan itibaren yurtdisinda olacagim. Teklifler pm'den.
Elimde 3 adet vita kutulu oyun var,takas yapmak isteyen özele gelsin.