Şimdi Ara

İzmir Ürkmez'de Konaklama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
14.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İki hafta içerisinde tatile gideceğim. Bana konaklayacağım ucuz ama falza dandik olmayan yerler söyleyebilirmisiniz?

Oteller genelde pahalıdır o yüzden pansiyon veya apart olabilir.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pamk -- 7 Temmuz 2008; 19:35:38 >

• Değerli otel var ama onların pansiyonu da vardı oteli bulursan sorabilirsin pansiyonu daha uygun olur
  • gecen gün özdere ürkmez arasında şimşek kamp var orada ev tuttum günlügü 50 ytl arkadasım, fakat gece hayat yok söyleyeyim fazla umutla gitme hee denizi güzel mi güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukuzman

gecen gün özdere ürkmez arasında şimşek kamp var orada ev tuttum günlügü 50 ytl arkadasım, fakat gece hayat yok söyleyeyim fazla umutla gitme hee denizi güzel mi güzel

Kız arkadaşımla gideceğim gece hayatını önemsemiyorum. Ama evde pahalı ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

Orjinalden alıntı: ufukuzman

gecen gün özdere ürkmez arasında şimşek kamp var orada ev tuttum günlügü 50 ytl arkadasım, fakat gece hayat yok söyleyeyim fazla umutla gitme hee denizi güzel mi güzel

Kız arkadaşımla gideceğim gece hayatını önemsemiyorum. Ama evde pahalı ya.

ürkmezde daha uygun pansiyonlar bulabilirsin

• ibrahim üzülmezle konaklama okudum ya kafam güzel herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

ibrahim üzülmezle konaklama okudum ya kafam güzel herhalde

Sanırım.

• ürkmez diil de biraz yakınında seferihisar ürkmez arasında sığacık tarafında AR pansiyon war tavsiye edebilirim.detaylı bilgi isterseniz pm atabilirim.
  • deniz dışında pek hayat yok ürkmezde.daha çok emekliler falan var.belediye plajlarla ilgilenmez,çöp içindedir sahil.gece hayatı sıfır hatta negatif.
    özdere biraz daha hareketli....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

deniz dışında pek hayat yok ürkmezde.daha çok emekliler falan var.belediye plajlarla ilgilenmez,çöp içindedir sahil.gece hayatı sıfır hatta negatif.

Bu özelliklerle ilgilenmiyorum. Yukarıda dediği gibi kız arkadaşımla gideceğim. gece hayatı falan aramıyorum.
  • Eğer özel arabanız varsa ilk gününüzü güzel bir yer aramaya ayırın derim. Tavsiye edebileceğim birkaç yıl önce kaldığım bir otel vardı ancak adı bir türlü aklıma gelmiyor. Gümüldürde genellikle tanıdıklarımın yazlığına gittiğimden otel, pansiyon durumları konusunda pek bilgim yok.

Dediğim gibi kendi gözünüzle görüp araştırmak en iyisi.

Bir de tek seçenek Gümüldür değilse Kuşadasına gitmenizi öneririm. Uygun ve kaliteli yer bulmak daha kolay olur. Tatilin gündüzü olduğu kadar akşamı da var. Akşam dediğim bar, disco vs. olayı değil kız arkadaşınızla gidiyormuşsunuz en azından beraber çıkıp akşam iyi vakit geçirebileceğiniz, oturup bir şeyler içebileceğiniz, dolaşabileceğiniz yer açısından daha iyidir.

Ama diyorsanız ki gündüz deniz, kumsal akşamda konaklayabileceğimiz temiz bir yer yeterli o zaman taktir size kalmış.

İyi tatiller şimdiden.

• İzmir yolu çıkışında, sahil tarafında kalabileceğiniz evler mevcut. Eşyalı evler 50Lira'dan başlıyor günlüğü. Denizi de güzeldir oranın. Gayet temiz, taşsız sıcak denizi var. Aileler kaldığı için sessiz, sakin ve temiz bir yer. Tavsiye ederim. Biz her yaz gidiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 7 Temmuz 2008; 23:26:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: V_lkan

Eğer özel arabanız varsa ilk gününüzü güzel bir yer aramaya ayırın derim. Tavsiye edebileceğim birkaç yıl önce kaldığım bir otel vardı ancak adı bir türlü aklıma gelmiyor. Gümüldürde genellikle tanıdıklarımın yazlığına gittiğimden otel, pansiyon durumları konusunda pek bilgim yok.

Dediğim gibi kendi gözünüzle görüp araştırmak en iyisi.

Bir de tek seçenek Gümüldür değilse Kuşadasına gitmenizi öneririm. Uygun ve kaliteli yer bulmak daha kolay olur. Tatilin gündüzü olduğu kadar akşamı da var. Akşam dediğim bar, disco vs. olayı değil kız arkadaşınızla gidiyormuşsunuz en azından beraber çıkıp akşam iyi vakit geçirebileceğiniz, oturup bir şeyler içebileceğiniz, dolaşabileceğiniz yer açısından daha iyidir.

Ama diyorsanız ki gündüz deniz, kumsal akşamda konaklayabileceğimiz temiz bir yer yeterli o zaman taktir size kalmış.

İyi tatiller şimdiden.

Teşekür ederim. Maalesef özel arabam yok. Ve kız arkadaşımın teyzesinin evi olduğu için, kız arkadaşım Ürkmez'de kalacak. Bende ona uzak olmak istemiyorum. O yüzden Ürkmez diyorum.

Yoksa bende isterim gece çıkıp dolaşabileceğimiz, zaman geçirebileceğimiz yerlerin olduğu bir yerde konaklamak.

• ürkmez doğanbey payamlı bölgesinde ki yazlıkları kiralayabilirsin biraz tuzludur ama denize sıfırdır hem de denizi temiz olur bizim orada yazlığımız var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

deniz dışında pek hayat yok ürkmezde.daha çok emekliler falan var.belediye plajlarla ilgilenmez,çöp içindedir sahil.gece hayatı sıfır hatta negatif.

sahil okadar kötü mü gerçekten? izmire yakın oldugu icin gitmeyi dusunuyordum bende...
  • senelerdir ipekkuma gidiyoruz.. çok güzel ama ailecek gidilip kalınacak yerdir.. Ev sahipleri genelde 10günden az kiraya vermek istemez.. Eskiden sezonluk tutuyorduk, şimdi zevk alamıyorum o yüzden günübirlik yada 2-3 günlük yetiyor.. Çarşamba günü bende kız arkadaşımla öyle günübirlik gitmek istiyorum acaba neresi uygundur ??? Nette pansiyonlar var ancak fiyatları yok çok garip

suna pansiyon diye bir yer var, galiba, ipekkum tatil köyünün arka tarafındaki Akvaryum denilen yerde kalıyor nette birtek onun fiyatını gördüm 2 kişilik 30YTL gayet uygun geldi.. daha ucuza bulunabilir mi acaba ?

• https://deniz-apart.com/ bu siteden uygun fiyata ürkmezde apart otel tutabilirsiniz.

Gezilecek yerler olarak da
    Gezilecek Yerler Rehberi | Gezicini
    Ürkmez Gezilecek Yerler - Gezicini
    https://gezicini.com/urkmez-gezilecek-yerler
    buradan bakabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aras940 -- 6 Mart 2020; 10:43:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.