Şimdi Ara

İzmir Lumar Cam Filmi Tecrübelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, izmirde yaşıyorum ve sıcaklardan dolayı geçen yaz arabama cam filmi uygulaması yaptırdım ve tecrübelerimi paylaşmak istedim.

    Cam filmi yaptırmadan önce sonradan başım ağrımasın ve hem isçiliği hem kullandığı malzeme iyi olsun diye kısa bir araştırma yaptım ve Lumar,3m, ziebart gibi markaların tavsiye edildiğini gördüm. Tercihimi izmir 3. sanayideki izmir Lumar bayi olan Plasti Dip Türkiye den yana kullandım. Cumartesi sabahı randevu alıp gittim, kısa bir muhabbetten sonra uygulamaya başladılar. Ne yazık ki bütün işlem sırasında dükkanda duramadım bir yere gidip gelmem gerekti geldiğimde yan camların uygulaması bitmişti, geldikten sonra arka ve ön camlarında uygulamasının da bitmesini bekleyip işlem bittikten sonra kısa bir kontrolden sonra kalan kabarcıklarıda düzeltip arabayı teslim aldım.


    Buraya kadar herşey normaldi veya ben öyle düşünüyordum 2-3 gün sonra kapılardan trim sei geldiği farkedip kapıları bir yoklayım dedim sol ön kapının üst b sütün tarafı döşeme klipsinin eksik olduğunu gördüm, öteki kapılarda klipsler tam olsada bazılarının tam yerine oturmadıgını farkettim(resim koyuyorum).Kapı döşemelerinin halini gördükten sonra filmleri tekrar kontrol ediyim dedim arka camdakinin üst kısmında küçük kalkmalar oldugunu gördüm. Sırf iscilik ve malzeme kaliteli olsun diye izmir lumar ana bayi ni tercih etmeme ve yaklaşık 600tl ücret ödememe rağmen kapı klipsleri kırık ve eksik aracı teslim etmeleri son derece rahatsız edici bir durum. Döşeme sökülürken klipsler kıralabilir ama bunu bana en azından iş ahlakı olarak söylemesi lazımdı ve îzmir 3 sanayide oldugumuz için aynı parçayı temin edip tekrar takması 5dk yı almazdı.Arabayı teslim alırkende sadece cam filmlerini kontrol etmiştim, kapı döşemelerine bakmak hiç aklıma gelmemişti. Umarım cam filmleriyle ilerleyen vakitlerde problemle karşılaşmam.

    İzmir Lumar Cam Filmi Tecrübelerimİzmir Lumar Cam Filmi Tecrübelerim

    Maalasef esnafımız en azından 20 küsür senedir izmirde yaşadığım için izmir esnafı ile tek seferlik ne zaman bir işim olsa böyle sıkıntılarla karşılaşıyorum, nasıl olsa bu müşteri bir daha gelmiyecek deyip işini yaparken özen göstermiyor. Cam filmi içinde daha kurumsal bir yere gitmediğime pişmanım. Klipler pahalı bir şey değil tanesi 1-2 tl asıl canımı sıkan durum kapılandan gelen trim sesleri özellikle sağ arka kapıdan bozuk yolda cızırtı şeklide ses geliyor. Yeni klips siparişinde bulundum umarım klipsleri değiştirdikten sonra ses kaybolur.Cam filmi uygulaması yaptıracak arkadaşlara tavsiyem işlem esnasında mümkünse arabanızın başında bekleyin özellikle kapı kapı döşemeleri sökülecekse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 13 Ekim 2018; 21:26:55 >







  • Geçmiş olsun hocam, şimdi gidip konuşmanız biz yaptığımızda böyle değildi de şöyle de böyle de lafları çekilecek 4 5 kişi başımızdan toplanacak(elemanları) saçma sapan işler işte...



    Umarım sorunsuz kullanırsınız ürünü de en azından baş ağrısı çektiğinizde dever

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam işciliklerinin arkasında duracaklarını pek sanmıyorum açıkcası, durcak olsalar zaten aracı bu halde teslim etmezlerdi, izmir otokoç ile gittğim lumar bayi bayi arasında mesafe 400m ya var ya yok isteseler klipsleri temin edip takmaları 5 dkları almazdı. Sıcaklardan kurtulayım diye cam filmi yaptırdım şimdide trim sesiyle uğraşıyorum maalasef. Klipleri kendim sipariş ettim umarım umarım taktıktan sonra trim sesleri kaybolur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 13 Ekim 2018; 21:25:20 >
  • Cam filmi uygulamasında kapı döşemesi söküldüğünü hiç bir aracımda görmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse elalemin arabasina ozenmiyor. Hic sevmiyorum arabayi boyle kisilerin eline vermeyi. Hele birde uygulamayi izlersem iyice sinir bozuyor. En son aracima kaput filmi yaptirdim jiletle keserken 1kac yerde boyaya temas etmis boyada milimetrik kalkmalar olmus.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanayide bir yeri yaparken diğer yeri bozar istisnasız.. Bunlar usta değil kalfa bile olamazlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Sanayi icinde bir llumar bayi daha var ismini hatirlayamadim, yaptiklari bir araci gordum cam dilmini keserken kisa kesip o sekilde takmislar kimi yerlerden aracin beyaz cami gorunuyordu onlarin isciligi de kotu..
    Filmler kaliteli de olsa uygulayan kisinin elinde rezil olabiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kapi dosemeleri bir kere yerinden oynadimi dahada fabrika cikisi gibi olmuyor esneme yapiyor. yeni klipsleri taktigin zaman ilk zamanlar tutuyor sonra doseme ses yapmaya basliyor tavsiyem yeni klipsleri taktiktan sonra bir kac noktayada cift tarafli bant yapistir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.