Şimdi Ara

izmir katip Çelebi üniversitesi tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üniversite hakkında bilgisi olan var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://universiteli.anlatsin.com/izmir-katip-celebi-universitesi/tip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim baya bilgi aldım

• altyapı sorunları oldugunu duymuştum..

• Altyapı derken biraz daha açar mısınız?

• ders işlenen yerleri sıkıntılıymıs sanırım. yerinin kötü oldugunu biliyorum. malzemeler yetersizmiş bu tarz şeyler

• Peki teşekkürler bişey daha sorayım size mf3 7500 sizce hangi tıpları yazmalıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde mf3 um 7071 oyle bir siralamaki usttekiler tutmaz gibi alttada en yakin 8 binlerden basliyor tabi bu benim arastirmalarim siz neler dusunuyorsunuz

• Ben araştırdım ama belki gözümden kaçan bişeyler vardır belki diye yazdım lütfen böyle demeyin

• bi arkadasım yakın puanla pamukkaleye gitti gecen sene gayet memnun. puanım şu en yakın şurasının puanı diyerek yazma bence. araştır mesela Doğuda yaşıyor olsam puanım ne olursa olsun Atatürk Üniversitesine giderdim eğitiminin çok iyi oldugunu söylüyorlar. ben de biraz daha yüksek yapsam aynı şekilde tercih yapardım fakat 12 bindeyim. tutan yerleri sıralayacağım mecburen

• hiç çekinmeden izmir tıp %100 yaz
  • Aynen oyle daha yuksekler olmuyo bizden sonrakilerde 8binden başlıyo ben 6binlerden başlayacağım yazmaya tutar tutmaz bilemem ama bi ihtimal

• konutagu K kullanıcısına yanıt
    Acaba burs konusu nasıl bir bilginiz var mı? Bikaç yerde tam burslu gitmiş ama yinede yüksek para odeyenler varmış bu konuda fikriniz nedir oraya tam burslu gidip aileme yuk olmak istemiyorum

• izmir üniversitesini hic önermiyorum apartman Üniversitesi diyorlar ona buralarda.
    not:izmirliyim

• ottimista O kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler 😊 inşallah istediğiniz yerler gelir sizinde

• ottimista O kullanıcısına yanıt
    haklısın binası falan iyi değil ama medical park hastanesinin(izmirin en iyi özel hast den biri) üniversitesi sonuçta staja falan oraya gidiyorsun
  • Eğitimi hakkında bilgi veremem ama üniversitenin bulunduğu semtte oturuyorum yani çiğlide. Okul kuçuk daha yeni açıldı 2-3 yıl oldu. Yaşam içinde gayet ucuz yer bizim buralar.

• baymeursault B kullanıcısına yanıt
    Peki okulun çevresinde yurtlar nasıl kalacak yerler olarak genel durum nedir bilginiz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: oyaltun

Peki okulun çevresinde yurtlar nasıl kalacak yerler olarak genel durum nedir bilginiz var mı

Hemen evimizin yanında kyk yurdu var. Yolda eve gelirken oğrencilerle konuşuyorum gayet memnunlar. Baya güzel yurt içinde basket sahası falan da var. Metroyla 5 dk da fakultenizde olursunuz. Ulaşımda 1.25

• baymeursault B kullanıcısına yanıt
    O zaman burası çıkarsa pek sorun yaşamam gibime geliyor internette de araştırdığıma göre hocalarda gayet ilgililermiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.