Şimdi Ara

İzmir'in en zengin-elit semti ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
85.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

İzmir'de yaşıyorum Tr'de bu kadar varoş, gecekondu olan bir şehir görmedim. Komple yıkılıp tekrar yapılması lazım bu şehir.

İstanbulu görmedin anlaşılan
  • alsancak üçkuyular hatay poligon buralar kötünün de iyisidir yani en elit diye bisey yok bi muglalı olarak ve izmire sürekli giden birisi olarak söylüyorum bi deprem olsa Allah korusun sağlam bina kalmicak komple yıkılması lazım.
  • Eskiizmir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye için söz konusu olan bir şey değil elitlik çünkü fazla kalabalığız herkes heryerde yani söz konusu değil istanbul u da bilirim izmir i de bilirim, izmir için biraz rant lazım rant her zaman kötu degildir izmirde sadece koca binalar siteler yapiliyor baska hicbisey degil

• Alsancak.3 yıl oturdum.
  • bostanlı merkez kısımları.. ve şu sıralar o taraflara gitmesem de balçova ve sahilevleri kısmı iyi olduğunu biliyorum..

mavişehir ve alsancak kısımları öyle yerler ki parayı bulan oralara gittiği için ismi var diye, her türlü profil insan olabiliyor..tamamen elit değil ondan dolayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

İzmir'de yaşıyorum Tr'de bu kadar varoş, gecekondu olan bir şehir görmedim. Komple yıkılıp tekrar yapılması lazım bu şehir.

İstanbulu görmedin anlaşılan

İstanbul da yaşadım. Başka şehirlerde gördüm izmir ' de bir tepeye çık, şehre bir bak yapıların %70 varoş, gecekondu olduğunu göreceksin. Ben anlamıyorum bu şehri nasıl bu kadar mok etmişler. İzmir'in yerlisi olmasa dök benzini yak yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 28 Mart 2015; 20:02:06 >
  • Tatsumi Senpai kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama İstanbulun da %70'i de aynı tek fark binalar gecekondu değil de apartman.. 2 şehirde aynı şey geçerli. Duyan gelmiş, duyan gelmiş b*k var sanki..

Konu yine malum ırka gelcek boşverelim en iyisi lanmayayım yine..
  • Tepecik Kadifekale Gibi yerlerde Turistler agirlikli o yuzden iyidir birde Buca taraflari sakindir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glaxo Smith Kline

Tepecik Kadifekale Gibi yerlerde Turistler agirlikli o yuzden iyidir birde Buca taraflari sakindir

turistik yer diye iyimi olması gerekiyor, kadifekale izmirin kanayan yarasıdır, tarihi yere çıkıp semaver yapıyorlar, ne kadar keko apaçi varsa ordalar, cüzdanınızı sıkı yere koyup öyle gezin diyorlar sözlükte. :)
  • Kuruçay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: Glaxo Smith Kline

Tepecik Kadifekale Gibi yerlerde Turistler agirlikli o yuzden iyidir birde Buca taraflari sakindir

turistik yer diye iyimi olması gerekiyor, kadifekale izmirin kanayan yarasıdır, tarihi yere çıkıp semaver yapıyorlar, ne kadar keko apaçi varsa ordalar, cüzdanınızı sıkı yere koyup öyle gezin diyorlar sözlükte. :)

Dostum zaten ben Ironi yapiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelbahçe
    Mavişehir
    Narlıdere
  • çimentepe
  • Eger gencsen bornova,alsancak,konak falan

• Oberyn kullanıcısına yanıt
    Narlıdere degilde Balçova diyeydin iyiydi. Ekonomi uni etrafindaki evden alcan bakcan dalgana

• quote:

Orijinalden alıntı: Sımakotid

Narlıdere degilde Balçova diyeydin iyiydi. Ekonomi uni etrafindaki evden alcan bakcan dalgana

Hacı balçovanın termal tarafı elit, ata caddesi girişini yakmak lazım. 21 yıldır balçovada oturan biri olarak yorumum budur.

• Sahilevleri lan tabii
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Ya narliderenin tepe denilen kismi varya oranın Tüm güzelliğini mahfediyor daha doğrusu insanları diyelim adamlar yontacak eleman ariyolar resmen. O degidiniz mahalle nereler oluyo tam olarak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.