Şimdi Ara

İzmir'in en zengin-elit semti ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
2
Favori
87.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bostanlı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

İzmir'de yaşıyorum Tr'de bu kadar varoş, gecekondu olan bir şehir görmedim. Komple yıkılıp tekrar yapılması lazım bu şehir.

İstanbulu görmedin anlaşılan

İstanbul da yaşadım. Başka şehirlerde gördüm izmir ' de bir tepeye çık, şehre bir bak yapıların %70 varoş, gecekondu olduğunu göreceksin. Ben anlamıyorum bu şehri nasıl bu kadar mok etmişler. İzmir'in yerlisi olmasa dök benzini yak yani.

Arkadaşlar burada varoş varoş yazıp 2 kalemde bitirmek kolayda adamlar isteyerek gece kondu da fakirlik çekiyor gibi yazıyorsunuz resmen.Daire sahibi olmak lüks haline gelince durumu olmayanlar ne yapacak?Tabi bizim İzmir'deki bu en alt tabaka kesim biraz kurnaz.İzmir kapitalizmin en geçersiz olduğu şehirdir.Normal de parası olan şehrin merkezine yakın güzel manzaralı yerlerde oturur İzmir'de en güzel manzaraları,merkeze en yakın evleri gecekondular oluşturur.

İşi bilen bir belediye 2-3 inşaat şirketi ile aslında iyi bir adam ederde o gece kondu sahipleri zamanında tapusuz diktikleri evler için kim bilir kaç daire isterler.

• Kuruçay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir’in en sevdigim yeri Alsancak. Deniz kenarinda cigdem citleyip gevrek cay keyfi yapcan

• MuammerKaddafi kullanıcısına yanıt
    Aga kadifekale demişsin. Yıllarca kaldım izmirde , bir kere kadifekaleye gitmedim. Tehlikeli yer diyorlar. Helal olsun acemi cesareti :D

• Zenginligi bilmem de sokakta yururken insanlarin kalitesi kendini cok net belli ediyor. Istanbulda kendimi ahirda yuruyormus gibi hissediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bostanlı sahili dışında nereye gitsem aynı gibi geliyor bana
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.