Şimdi Ara

İzmir Havaalanı'ndan otogara ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Almanya'dan uçakla gelince İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na inmeyi düşünüyorum. Gece 02.25'te inecek uçak muhtemelen. Bu saatte otogara ulaşım sağlamam mümkün müdür havaalanından ?

• gece 01 den sonra izban çalışmıyor diye biliyorum eğer çalışşsaydı halka pınarda inerdin oradan bir taksi çevirirdin
    halka pınardan kamil tunca bulvarı üstünden direk gidierdin 10 tl anca yazardı ama o saat te izban yok diye biliyorum ben
  • 204 no.lu otobüsü kullanabilirsin. xx:40'larda (02:40 ve 04:40 hariç) havaalanından kalkar Yarım saatte otogardasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 17 Şubat 2013; 20:01:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

204 no.lu otobüsü kullanabilirsin. xx:40'larda (02:40 ve 04:40 hariç) havaalanından kalkar Yarım saatte otogardasın

04:40 olmaması çok kötü olmuş. Peki havaalanında sabah trenini bekleme şansım olur mu kapalı bi' yerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassin2016 -- 17 Şubat 2013; 20:07:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

204 no.lu otobüsü kullanabilirsin. xx:40'larda (02:40 ve 04:40 hariç) havaalanından kalkar Yarım saatte otogardasın

02:40 olmaması çok kötü olmuş. Peki havaalanında sabah trenini bekleme şansım olur mu kapalı bi' yerde ?

03:40'taki otobüs daha uygun olacaktır sanırım. 02:40'ta olsa zaten 10-15 dk.da yetişmek için acele etmen gerekicekti. İlk tren 05:34'te görünüyor ve Halkapınara gidip oradan tekrar otobüse binmen gerekicek. Elinde valizin filan varsa bu biraz uğraştırır seni.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

02:40 olmaması çok kötü olmuş. Peki havaalanında sabah trenini bekleme şansım olur mu kapalı bi' yerde ?

03:40'taki otobüs daha uygun olacaktır sanırım. 02:40'ta olsa zaten 10-15 dk.da yetişmek için acele etmen gerekicekti. İlk tren 05:34'te görünüyor ve Halkapınara gidip oradan tekrar otobüse binmen gerekicek. Elinde valizin filan varsa bu biraz uğraştırır seni.

03:40'tan önce havaalanında işlemler biter çıkarsam o ideal evet. Öteki türlü sabah havaaalanınıdan geçecek olan Denizli trenini düşünüyorum ama arada baya fark olacak onun içinde.

• İzban çalışıyomu bilmiyorum ama çalışırsa havalimanından çık direk bulursun zaten tabelalardan izbanı ordan gidersin.Ben 15 tatilde gitmiştim ama geç saatte gitmemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çıktıktan sonra sola dön merdivenlerden en üst kata çık...Restaurantlar var...Planet cafenin minderli koltuklarında yatarsın...Sabahta garaja gidersin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.