Bildirim
İzmir Havaalanı'ndan otogara ulaşım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
gece 01 den sonra izban çalışmıyor diye biliyorum eğer çalışşsaydı halka pınarda inerdin oradan bir taksi çevirirdin
halka pınardan kamil tunca bulvarı üstünden direk gidierdin 10 tl anca yazardı ama o saat te izban yok diye biliyorum ben -
204 no.lu otobüsü kullanabilirsin. xx:40'larda (02:40 ve 04:40 hariç) havaalanından kalkar Yarım saatte otogardasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 17 Şubat 2013; 20:01:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot
204 no.lu otobüsü kullanabilirsin. xx:40'larda (02:40 ve 04:40 hariç) havaalanından kalkarYarım saatte otogardasın
04:40 olmaması çok kötü olmuş. Peki havaalanında sabah trenini bekleme şansım olur mu kapalı bi' yerde ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassin2016 -- 17 Şubat 2013; 20:07:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
quote:
204 no.lu otobüsü kullanabilirsin. xx:40'larda (02:40 ve 04:40 hariç) havaalanından kalkarYarım saatte otogardasın
02:40 olmaması çok kötü olmuş. Peki havaalanında sabah trenini bekleme şansım olur mu kapalı bi' yerde ?
03:40'taki otobüs daha uygun olacaktır sanırım. 02:40'ta olsa zaten 10-15 dk.da yetişmek için acele etmen gerekicekti. İlk tren 05:34'te görünüyor ve Halkapınara gidip oradan tekrar otobüse binmen gerekicek. Elinde valizin filan varsa bu biraz uğraştırır seni.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
quote:
02:40 olmaması çok kötü olmuş. Peki havaalanında sabah trenini bekleme şansım olur mu kapalı bi' yerde ?
03:40'taki otobüs daha uygun olacaktır sanırım. 02:40'ta olsa zaten 10-15 dk.da yetişmek için acele etmen gerekicekti. İlk tren 05:34'te görünüyor ve Halkapınara gidip oradan tekrar otobüse binmen gerekicek. Elinde valizin filan varsa bu biraz uğraştırır seni.
03:40'tan önce havaalanında işlemler biter çıkarsam o ideal evet. Öteki türlü sabah havaaalanınıdan geçecek olan Denizli trenini düşünüyorum ama arada baya fark olacak onun içinde.
-
İzban çalışıyomu bilmiyorum ama çalışırsa havalimanından çık direk bulursun zaten tabelalardan izbanı ordan gidersin.Ben 15 tatilde gitmiştim ama geç saatte gitmemiştim -
Çıktıktan sonra sola dön merdivenlerden en üst kata çık...Restaurantlar var...Planet cafenin minderli koltuklarında yatarsın...Sabahta garaja gidersin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X