Bildirim
İzmir'de olanlar.Bisikletim çalındı.Görenler bilgilndrirse çok sevnrim.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sanayiye bak ordadır . surıyelerın ısıne benzıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 9 Ağustos 2014; 19:39:22 > -
Yukarı. -
konak
ne özledim orayı. şimdi havada tam kapalı. ne güzeldir şimdi oralar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vay zilli vay -
Geçmiş olsun hocam...
kasko yok mu? -
işin zor, istanbul olsa izmit çalıntı pazarıan bak derim ama izmirde de bit paazarı falan oralara git derim geçmiş olsn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 9 Ağustos 2014; 19:56:05 > -
Herkese teşekkür ederim. Görenler bana ulaşırsa çok sevinirim. -
Vergi dairesinin ordayi 2 senede 3 tane calindi bucada
-
@PalmaYao
Sağolun hocam. İnşAllah.
@betakors4n
Geçmiş olsun hocam. -
Bisikletin güncel fotoğrafı eklenmiştir. -
Hocam belki bir yerlere atmışlardır karakola gidin bir ara çalınan bisiklet ordan bulunmuştu. Bir de arkadaşların dediği gibi sanayiye, bit pazarına gidin. Yanınızda bir büyüğünüz, arkadaşınız olsun veya aradığınızda hemen yanınızda olabilicek birileri. Bisikleti bulursanız öyle yerlerde acele edip canınızı tehlikeye atmayın adam toplayıp gerekirse sopalarla gidin. Çünkü bisikletinizi çalan it kopuktur. Başınıza birşey gelebilir. -
geçmiş olsun dostum bulursun inş -
Yarın sabah 6da git bit pazarına orda olur. Yoksa Allaha dua etmekten başka yapıcağın birşey kalmıyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Psman
Önerilerinizi dikkate alaağım hocam.
@WISDOM
Sağolun hocam. İnşALlah buluruz.
@Alfredo Kalınski
Tamam hocam. -
Yukarı. -
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
işin zor, istanbul olsa izmit çalıntı pazarıan bak derim ama izmirde de bit paazarı falan oralara git derimgeçmiş olsn
Hocam bugün bisiklet sürdün mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakage -- 9 Ağustos 2014; 21:18:20 > -
bisikleti kaç gaymeye almıştın ?
Benzer içerikler
- kahvede nikotin var mı
- yemek yerken kemik yuttum
- etek traşı için makine
- prozac 20 mg kullananlar
- acnemix jel
- telegram indirim
- en ilginç rekorlar
- çay bardağı emojisi
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X