Şimdi Ara

Polatlı / Ankara ' da yaşayan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben polatlıya bu sene öğenci olarak geldim.Şu an yurttayım ama pek memnun değilim açıkçası yurttan alışamadım pek.Polatlı da yaşayan arkadaşlara bi sorum olacaktı.
    Öğrencinin kalacağı Apart tarzı,1+0 stüdyo daire vs Polatlı'da mevcut mu acaba ? Veya buraya yakın bi yerde de olabilir.

• Polatlıda değil ankarada bulman çok zor stüdyo daire.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polatlı'da yaşamıyorum ama memlketim. Zor 1+0 daire bulman. Polatlı küçük bir şehir fazla gelişmemiş ögrenci de son bikaç yıldır aktif halk tarafindan halâ kabul görmüyor. Dolayısıyla ögrenciye hitap eden 1+1 i bırak 1+0 bile zor. En fazla bodrum dairesinde kapıcı evi kiralarsin 50-100 liraya orda geçinir gidersin farelerle kardeşim. Ankara yazaydın keşke bölüm ne.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Polatlı'da yaşamıyorum ama memlketim. Zor 1+0 daire bulman. Polatlı küçük bir şehir fazla gelişmemiş ögrenci de son bikaç yıldır aktif halk tarafindan halâ kabul görmüyor. Dolayısıyla ögrenciye hitap eden 1+1 i bırak 1+0 bile zor. En fazla bodrum dairesinde kapıcı evi kiralarsin 50-100 liraya orda geçinir gidersin farelerle kardeşim. Ankara yazaydın keşke bölüm ne.

Tarih okuyorum.Fırsat olduğunda dönecem zaten memlekete.5-10 puan fazla yapsaydım merkeze tutacaktı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

quote:

Polatlı'da yaşamıyorum ama memlketim. Zor 1+0 daire bulman. Polatlı küçük bir şehir fazla gelişmemiş ögrenci de son bikaç yıldır aktif halk tarafindan halâ kabul görmüyor. Dolayısıyla ögrenciye hitap eden 1+1 i bırak 1+0 bile zor. En fazla bodrum dairesinde kapıcı evi kiralarsin 50-100 liraya orda geçinir gidersin farelerle kardeşim. Ankara yazaydın keşke bölüm ne.

Tarih okuyorum.Fırsat olduğunda dönecem zaten memlekete.5-10 puan fazla yapsaydım merkeze tutacaktı ama

Aynen hep öyle oluyor. Ben de istanbul istemişimdir hep eskişehir oldu mecbur okunacak. İlk zamanlarin olduğundan zorlanman normal ama bence yurttan devam et.Ama ev istiyosan da ögrenci olarak değilde ailemle kalcam falan gibisinden ya da yalniz kalcam gibisinden 2+1 bi daireyi ankaradaki 1+0 fiyatina kiralarsin polatlida haberin olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

quote:

Aynen hep öyle oluyor. Ben de istanbul istemişimdir hep eskişehir oldu mecbur okunacak. İlk zamanlarin olduğundan zorlanman normal ama bence yurttan devam et.Ama ev istiyosan da ögrenci olarak değilde ailemle kalcam falan gibisinden ya da yalniz kalcam gibisinden 2+1 bi daireyi ankaradaki 1+0 fiyatina kiralarsin polatlida haberin olsun.

Tamam teşekkürler cevap için.Part time falanda çalışabilirim ders programım yoğun değil.Yapacaz artık bişeyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.