Şimdi Ara

İzmir Cam Filmi Nerede Yaptırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracıma cam filmi çektireceğim. Fakat nerede yaptıracağım konusunda hiçbir bilgim yok. Hiçbir yer bilmiyorum :) Arkalara 2 numara önlere de duruma göre 1 yada 2 numara çektireceğim. Nerede, ne kadara yaptırmalıyım?

• zoom_grange kullanıcısına yanıt
    3.sanayide yapan yerler var.
  • Hocam yol üstünde de çok var da bildik yer olsun demiştim. Dün 6.sanayide bi ustaya yaptırdım bakalım.
  • Ben de aradım bir ara, arka cam sıcaktan kavladı, bizim oğlan da parmağını soka soka halletti sağolsun :)
    Bir kaç yerden fiyat aldım, 3M'in 5 yıl garantili dedikleri filmleri 250 TL civarına takılıyor.
    Bunun yanında 70-80 TL'ye de komple yapanlar da var.
    İzmir'de yazın sıcaklar filmleri olumsuz etkiliyor, taktırılıyorsa bence işi bilen bir yere yaptırmak lazım.
    Karşıyaka'da bildiğiniz bir yer varsa ben de tavsiye alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Ben de aradım bir ara, arka cam sıcaktan kavladı, bizim oğlan da parmağını soka soka halletti sağolsun :)
    Bir kaç yerden fiyat aldım, 3M'in 5 yıl garantili dedikleri filmleri 250 TL civarına takılıyor.
    İzmir'de yazın sıcaklar filmleri olumsuz etkiliyor, taktırılıyorsa bence işi bilen bir yere yaptırmak lazım.

Belki yaptırdın bekide yaptırmadın bilemiyorum ama sana bu işi avrupalılardan bile çok profosyonelce yapacak bir yer söyliyeyim 3.yıl garantili yapıyorlar. Atatürk stadının önüdeki ışıkların orda. "oto 35 İzmir cam filmi uygulama merkezi"
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Ben de aradım bir ara, arka cam sıcaktan kavladı, bizim oğlan da parmağını soka soka halletti sağolsun :)

Belki yaptırdın bekide yaptırmadın bilemiyorum ama sana bu işi avrupalılardan bile çok profosyonelce yapacak bir yer söyliyeyim 3.yıl garantili yapıyorlar. Atatürk stadının önüdeki ışıkların orda. "oto 35 İzmir cam filmi uygulama merkezi"

fiyatları nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

quote:

quote:

fiyatları nedir acaba

150 tl'ye 2. yıl garantili çok nefis işçiliği olan bir yer, ben oraya yaptırdım bir kaç yeni araç alan arkadaşıda oraya götürdüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben aksesuarcıyım 3m orjinal cam filmini 200 250 lira gibi rakamlara kımse yapmaz.3m orjinal cam filmi 700 800 liradan aşagıya yapılmaz.50 liraya 60 liraya 70 liraya çektirecegınız cam fılmı 1 sene dolmadan morarır.Guard marka 3 yıl Garantili çizilmez cam filmini ön cam hariç sorunsuz şekilde çekiyoruz 130 lira.Sıkıntısız bu fiyatlara çektirebileceğiniz en uygun cam filmi için Narlıdere cadde 35 Oto aksesuar ve cam filmi uygulama merkezine beklerim.

https://www.facebook.com/pages/Cadde-35-Oto-Aksesuar-2El-oto-Al%C4%B1m-Sat%C4%B1m-Cam-filmi-uygulama-Merkezi/412708808829599?fref=ts

• İustitua İ kullanıcısına yanıt
    Birader senin dükkan şu Özsüt'ün biraz ilersinde olan dükkanmı.?
  • GÜZEL SANATLAR ÇAPRAZI SHELL BENZİLİĞİN YANINDAYIM KARDEŞİM
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

quote:

quote:

fiyatları nedir acaba

150 tl'ye 2. yıl garantili çok nefis işçiliği olan bir yer, ben oraya yaptırdım bir kaç yeni araç alan arkadaşıda oraya götürdüm.

Hocam filmlerden memnun musunuz? Ben de düşünüyorum da. Ayrica önler arkalar ve bagj kaç numara olmalı sizce. Aracim 99 hb gök mavi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nebigil25 N kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım çok şükür inşallahta yaşamam,zaten 2. yıl garantili yapıyorlar çok çok memnunum. Bence 2. numaradan şaşma derim. Benim aracım siyah buna rağmen 2. numara fazla koyu durmadı senin aracın gök mavisi ise 2.numara çok iyi durur diye düşünüyorum.
  • quote:

Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım çok şükür inşallahta yaşamam,zaten 2. yıl garantili yapıyorlar çok çok memnunum. Bence 2. numaradan şaşma derim. Benim aracım siyah buna rağmen 2. numara fazla koyu durmadı senin aracın gök mavisi ise 2.numara çok iyi durur diye düşünüyorum.

On ve arkalar ikisi de 2 mi olsun hocam. Bir de trafik konusunu bilmiyorum ben 2 numara sıkıntı olur mu cezası varmı? Varsa ne kadar?

• nebigil25 N kullanıcısına yanıt
    Hocam en ön cama yaptırma zaten ama yanlara ve arkaya 2.numara idealdir, trafik konusuna gelince; Valla kaç numara taktırırsan taktır yasak deniyor yakalandınmı cezası var diyorlar ve bayağı araç sahibi bu konudan dolayıı ceza yemiş,Çok şükğr benim başıma gelmedi bu güne kadar inşallahta gelmez. Yani yaptırmak istiyorsan o riskide göze alacaksın.
  • quote:

Hocam en ön cama yaptırma zaten ama yanlara ve arkaya 2.numara idealdir, trafik konusuna gelince; Valla kaç numara taktırırsan taktır yasak deniyor yakalandınmı cezası var diyorlar ve bayağı araç sahibi bu konudan dolayıı ceza yemiş,Çok şükğr benim başıma gelmedi bu güne kadar inşallahta gelmez. Yani yaptırmak istiyorsan o riskide göze alacaksın.

Teşekkür ederim hocam..

• Güncel....

İzmirde kaliteli malzeme ve işçiliği olan yer neresini tasiye edersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.