Şimdi Ara

İzleyin ders alın herkes izlesin bunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.facebook.com/photo.php?v=1383304888549962&set=vb.161723033856743&type=2&theater

Bunu izleyin ve düşünün dış güçlerin oyununa gelmeyin artık. Adamlar istediğini yapıyorlar konu siyaset konusu değil adminler lütfen silmeyin bu konuyu

Kralın kızını sevdim vermediler
  • ibretl alındı %99
    güldüm ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlarburdalar -- 17 Haziran 2013; 19:42:55 >

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

ibretl alındı %99
    güldüm ama

Yazık diyorum size valla yazık adamlar dalga geçiyor sen ne peşindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober12

adamın derdi müslümanlarla

orda ki inceyi belli ki kimse anlamamış adam kağıdı tutuyor ve sonra diyor ki planladığımızdan daha uzun sürdü diyor kimse farketmedimi bunu ?

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: escober12

adamın derdi müslümanlarla

orda ki inceyi belli ki kimse anlamamış adam kağıdı tutuyor ve sonra diyor ki planladığımızdan daha uzun sürdü diyor kimse farketmedimi bunu ?

zaten türkiyeyi seçeceği belli dertleri müslümanlarla, türkiyedeki olaylarda bahane tabi çıkartmışlar oraya bi tane değişiği saçma sapan konuşuyorlar
    Not:iktidar yanlısı değilim bende en az onlar kadar karşıyım.

Orijinalden alıntı: RaveNoL

Bizimkiler hala vatanı kurtardığını sanıyorlar yazık biraz düşünsünler azıcık düşünseler nasıl bir oyun içinde olduğunu anlayacaklar
    Not:iktidar yanlısı değilim bende en az onlar kadar karşıyım.

Aynen o şekil iktidar yanlısı değilim hatta nefret eder derecedeyim ama bitmesi lazım bu oyunun adamların ekmeğine yağ sürüyoruz resmen

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • Tek kelimeyle adama helal olsun.Bizi bu hale dusuren ve buna yardim edenlerede yaziklar olsun.Koyunlar yuzunden geldigimiz son nokta gurur duysunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Tek kelimeyle adama helal olsun.Bizi bu hale dusuren ve buna yardim edenlerede yaziklar olsun.Koyunlar yuzunden geldigimiz son nokta gurur duysunlar.

+1 ,hayır anlamıyorum her şeyi kabullenip evde mi oturalım her zaman insanlar sokaklara dökülünce birilerinin oyunlarına mı gelmiş oluyor

Orijinalden alıntı: Karanlık İşler Müdürü

quote:

Tek kelimeyle adama helal olsun.Bizi bu hale dusuren ve buna yardim edenlerede yaziklar olsun.Koyunlar yuzunden geldigimiz son nokta gurur duysunlar.

+1 ,hayır anlamıyorum her şeyi kabullenip evde mi oturalım her zaman insanlar sokaklara dökülünce birilerinin oyunlarına mı gelmiş oluyor

+999999 bunu türkiyeye kimse yaptırmıyo provakaye gelmeyin ha belki biri işine gelceğinin sanabilir ama bundan sonra rte insede inmesede diğer iç karışıklık olmuş ülkeler gibi olmayacaz çünkü bu bi iç savaş değil bir DIRENIŞtir.

Edit: Yanlıs yazmışım la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Silent Man -- 17 Haziran 2013; 23:02:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık İşler Müdürü

quote:

Birak hocam ya koyunlar komplo teorilerine bayiliyorlar.Onun oyunuymjs da bunun oyunuymusta agzimizi optuler afedersin hala evde oturmamizi bekliyorlar.K.bakmasinlar ben buna seyirci kalamam.Zamaninda ip gibi dizelen poliside savunmustum utaniyorum o gunlerde sokaga ciktigim icin bosa dememisler acima yetime doner oper elini diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.