Bildirim
İzlediğiniz en iyi film(ler)i istiyorum!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım,İzlediğiniz en iyi film diye arama yaptım bir sürü konu var milyar kere açılmış. bi arama yapsaydın önce hep aynı konu sıktı artık...Kusura bakma...
-
hacı izlediğin en iyi film "titanic" diyorsan sen biraz daha film izle.
imdb top 250'den başla_____________________________ -
benim için ımbd puanı pek önemli değil, mesela esaretin bedeli dünyanın en iyi filmi olmayı haketmiyor film nedense sonradan mağbet gördü benim için böyle ve esaretin bedelinden daha da güzel filmler var
_____________________________ -
Into the wild / inception / dark knight / warrior / lotr serisi/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ aka Proteinbar Bro
Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face -
-
inception iyiydi .. daha çok var da aklına gelmiyor gelirse eklerim _____________________________ 
-
Birkac konu asagida benzer konu var direkt ordan kopyaliyorum kendi mesajimi
Forrest Gump
Esaretin Bedeli
Big fish
12 Angry Men
LOTR
ve geri kalan:http://www.imdb.com/list/NyEtlPYKMJg/
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Başlık öyle ki sanki bankaya dalan soyguncu sıfatıyla söylenmiş.
-soyguncu1
+banka kasiyeri
-Çabuk en iyi filmleri torbaya doldur, çabuk!
+...
-şş sen, şapkalı, elin ayağın rahat dursun.
- ! Nuri, kapıyı tut lord of the rings'in trilogy bluray versiyonunu götürüyorlar olum!
-Şu kasada ne var?
+Cüneyt Arkın filmleri.
-Aç bakıcam.
+Ama anahtar...
-AÇ DEDİM!!!
+...
-Bakalım ne varmış burda.. Bu ne? 12 Angry Men'in ilk çıkan VHS kasedi değil mi bu?
+Şey.. evet ama..
-Sus sus! Kendinizi akıllı zannediyorsunuz değil mi? Nuri, sen korku filmlerini al, ben tamamım. şimdi kapıdan çıkıyoruz, bir kahramanlık yapan olursa bedelini kötü öder! HEY SEN! elini masanın altından çek! Lanet olsun alarma bastı polis birazdan burda olur topukla topukla topukla!
(Kapı kapanır)
+...
-soyguncu 1
+nuri
-Araba nerde?
+burda abi
-olum hadi çabuk ol hadi!
(arabaya binilir hızla sürülür)
-lan ne yaptın!
+abi polis ana yolu tutmuş görmedin mi?
-wall street'te ne işin var ulan senin? aklını mı kaçırdın? çabuk kimse farketmeden ara sokağa gir ilerden!
+tamam abi
-olum merveyi arayalım akşama sinema keyfi var AHAHAHAHAHA!!
+...
-Bugün Hikmet dayınlara gidiyosun yengenle yalnız kalıcaz bu akşam ev benim.
+Ama abi adamın belalısı bitmiyor ki!
-O zaman al şu lord of the rings'i, git okuttur bi otelde kal. hadi koçum.
+sağol abi
-ne demek koçum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megablaster -- 2 Ekim 2012; 17:44:10 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: marseltalon
Arkadaşım,İzlediğiniz en iyi film diye arama yaptım bir sürü konu var milyar kere açılmış. bi arama yapsaydın önce hep aynı konu sıktı artık...Kusura bakma...
sıktıysa birşey diyemem.. ben sadece "zevkler-renkler" mevzusunu da gözönünde bulundurarak herkesin zevkini, sevdiği, beğendiği filmleri merak ediyorum.. yazan yazar, yazmayan yazmaz.. birşey diyemem
Esaretin bedeli bencede.
Amerikan history'de çok güzeldir._____________________________
-
Shawshank kadar abartılmış bi film daha görmedim hayatımda -
sayıyorum
Yeşil Yol
Dokunulmazlar
Ninja nın İntikamı_____________________________ -
Zindan adası / Prestij / Başlangıç / Dark Knight 3 lemesı / Lotr 3 lemesı / Fight clup / 23 _____________________________ Sorun aslında kim olduğun değil , Yaptıkların seni insanlardan farklı kılar. -
dark knight,green mile,american history x,undistuped 3 ve buna benzer bin tane konu seni bekliyor
ben saymaya başlarsam baya uzar bu yorum hatta ilk yazdıklarımı unuturum yine yazarım .
ayrıca tür belirt bazısı aksiyonu hiç sevmez en güzelide olsa bazısıda psikolojik sevmez istersen dünyanın bir numarası olsun . sen ne seviyorsun ?_____________________________ -
Şimdi İMDB'de 10 puan verdiklerime bakıyorum ve söylüyorum.
The Dark Knight Rises
The Dark Knight
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
The Godfather
The Green Mile ( Tek duygulandığım olduğu için 10 verdim )
Saving Private Ryan ( Kendimce en iyi savaş filmi olduğu için 10 verdim)
The Lord of the Rings: The Return of the King
V for Vendetta
The Lord of the Rings: The Two Towers
The Godfather: Part II
Batman Başlıyor'a nasıl 9 verdim neden verdim bilmiyorum elim mi kaydıysa..
Sırf o yüzden yeni üyelik açmayı düşünüyorum.
Ha bu arada milyon tane konu var.
_____________________________ Herkes ölür ama herkes yaşamaz. My.
-
-
The Shawshank Redemption
V For Vandetta
Fight Club
Inception
The Green Mile
LOTR Serisi
Saving Private Ryan
3 Idiots
Resident Evil Serisi
Sherlock Holmes Serisi
Batman - The Dark Knight
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Sıralama yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreathex -- 4 Ekim 2012; 13:27:31 >_____________________________ -
Bu konu her açıldığında şaşırıyorum ve ciddi ciddi cevaplar yazıldığında daha çok şaşırıyorum. Turk insanı olarak hatalarımızdan ders almıyoruz denilmesinin sebebi bu heralde.
Bak yukarı arama butonu yapmış adminler, o butonun amacı adındanda anlaşılacağı gibi araştırmak, Şimdi tek yapman gereken önce araştırıp sonra konu açman ve bu sayede hem zamandan kazanacak hemde formu kirletmemiş olacaksın, Forumun adı DH olduğu için aynı konudan 50 adet bulabilirsin için rahat olsun.
Birazcık sana patlamış gibi oldum kusura bakma, şans işte sana denk geldi
- amerikan pastası benzeri filmler
- aykırı aşk filmleri
- stremio türkçe dublaj
- x men
- ejderha filmleri
- dc filmleri
- 3d film izle gözlükle avatar
- felaket filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler