Bildirim
En iyi ilk 3 '3D Film' listeniz!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne kadar 3D indirsem de şu dışarı çıkma olayı anlatılan kadar olmuyor.Sinemada 3D keyfi çıkıyor.My Bloody Valentine'de sadece bikaç sahnede pop out var onun dışında hep derinlik.Animasyonlar daha iyi bu konuda.Life of Pi yi indirmiştim henüz denemedim ama 3D sine iyi diyolar. -
yenilmezler abraham lincon madagaskar 3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3D tvi için hedef 2015. Bir alalım helede sonra sıralarız.quote:
Orijinalden alıntı: ZelHaS
yenilmezler abraham lincon madagaskar 3 -
en iyi pop-out efektleri olan filmler.quote:
Orijinalden alıntı: Not Today!
3D tvi için hedef 2015. Bir alalım helede sonra sıralarız.
Alıntıları Göster
dünyanın merkezine yolculuk
gizemli adaya yolculuk
son durak 4
son durak 5
ayı yogi
benim izlediğim en iyi dışa çıkma efekti bu filmlerde vardı.
Genelde derinlik olur filmlerde, ara ara bazı sahnelerinde dışa çıkma oluyor ve yukarıda yazdığım filmler bu noktaları çok iyi seçmiş.
-
Titanların savaşı
Titanların Öfkesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Korku öğeleri ve 3D oldukça birbirine yakışıyor.Bir de ilk örneklerinden olduğu için nedense aklımda kalmış. Life of Pi'ı unutmuştum. Onun da 3D'si oldukça başarılıdır. Çok fazla pop-out yok lakin kamera açıları ve mekanlardan ötürü 3D başarılı bir şekilde güzel gözüküyordu. -
Titanların savaşıquote:
Orijinalden alıntı: MantarTheGreat
Korku öğeleri ve 3D oldukça birbirine yakışıyor.Bir de ilk örneklerinden olduğu için nedense aklımda kalmış. Life of Pi'ı unutmuştum. Onun da 3D'si oldukça başarılıdır. Çok fazla pop-out yok lakin kamera açıları ve mekanlardan ötürü 3D başarılı bir şekilde güzel gözüküyordu.
yenilmezler -
Avatarı 3D olarak izlemeyi isterdim ama nasip olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: ckelemc
Titanların savaşı
yenilmezler
Alıntıları Göster
İzlediklerimden en çok beğendiklerim:
The Amazing Spider-Man
Transformers: Dark of the Moon
Resident Evil: Afterlife
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Hyuga -- 28 Şubat 2014; 18:31:28 > -
3D takılmıyorumquote:
Orijinalden alıntı: K.Hyuga
Avatarı 3D olarak izlemeyi isterdim ama nasip olmadı.
İzlediklerimden en çok beğendiklerim:
The Amazing Spider-Man
Transformers: Dark of the Moon
Resident Evil: Afterlife
Alıntıları Göster -
Gravity 3D ve atmosfer bakımından iyidi sinemada gerçi o kadar efekt de yoktu 3D için ama ne bileyim iyiydi yani.quote:
Orijinalden alıntı: Jim Carrey
3D takılmıyorum
Alıntıları Göster -
sürekli aynı konular açılıyorquote:
Orijinalden alıntı: T-Y
Gravity 3D ve atmosfer bakımından iyidi sinemada gerçi o kadar efekt de yoktu 3D için ama ne bileyim iyiydi yani.
Alıntıları Göster -
Orijinalden alıntı: Glorfindel1907
sürekli aynı konular açılıyor
Alıntıları Göster
Avengers
Final Destination 5 -
Bu 3D olayı beni hiç sarmadı yav, odamda 3D televizyon var ama nerden baksan 10 aydır falan 3D'yle alakalı bir şey izlememişimdir.Sinemada da sevmiyorum, tabii sadece 3D seçeneği varsa mecbur gidiyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: psycho90
Avengers
Final Destination 5
Alıntıları Göster -
Ten Tenquote:
Orijinalden alıntı: Fingolfin.
Bu 3D olayı beni hiç sarmadı yav, odamda 3D televizyon var ama nerden baksan 10 aydır falan 3D'yle alakalı bir şey izlememişimdir.Sinemada da sevmiyorum, tabii sadece 3D seçeneği varsa mecbur gidiyoruz.
Alıntıları Göster
-
3 D film izlemedim dahaquote:
Orijinalden alıntı: King Kong İstanbulda
Ten Ten
Alıntıları GösterÖnümüzdeki hafta bi kent meydanındaki sinemaya bakıcam belki vardır orda gideyim aklıma gelmişken
-
3D teknolojisi benim için büyük hüsran.Tek zevk aldığım film İron Man 3 o da bazı sahnelerde.Imax filmleri daha çok görebilsek keşke.quote:
Orijinalden alıntı: lTUBORGl
3 D film izlemedim dahaÖnümüzdeki hafta bi kent meydanındaki sinemaya bakıcam belki vardır orda gideyim aklıma gelmişken
Alıntıları Göster
-
sinemada sadece Yenilmezlerde fark edebildim şu dışarı fırtlama olayını evde gravity izlemiştim onda da bir şey yoktuquote:
Orijinalden alıntı: Dodge
3D teknolojisi benim için büyük hüsran.Tek zevk aldığım film İron Man 3 o da bazı sahnelerde.Imax filmleri daha çok görebilsek keşke.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Andy Larkin
sinemada sadece Yenilmezlerde fark edebildim şu dışarı fırtlama olayını evde gravity izlemiştim onda da bir şey yoktu
Dışa çıkma yani pop-out dedikleri olay en güzel aşağıdaki filmlerde var.
Dünyanın merkezine yolculuk
Gizemli adaya yolculuk
Son durak 4 (favorim)
son durak 5
Sevgililer günü katliamı
Ayı Yogi
Derinlik olarak da
Gravity
Pi'nin yaşamı
Ejderhanı nasıl eğitirsin
vs.vs.
3d demek sadece dışarı bişeyler fırlaması değildir.
2 obje arasındaki mesafeyi size hissettiriyorsa bu da filme derinlik katar.
Zaten filmin başından sonuna kadar hep ekrandan bişeyler çıkarsa bir süre sonra rahatsız etmeye başlar.
Derinlik iyidir.
-
Avengersquote:
Orijinalden alıntı: Andy Larkin
sinemada sadece Yenilmezlerde fark edebildim şu dışarı fırtlama olayını evde gravity izlemiştim onda da bir şey yoktu
Alıntıları Göster
The Hobbit
Benzer içerikler
- eragon 2 türkçe dublaj izle
- film bulma
- amerikan pastası tarzı filmler
- tecavüz filmleri
- dabbe 4 gerçek hikayesi
- samuray filmleri
- 2025 filmleri
- x-men filmleri
- nolan orduya ne zaman gelecek
- felaket filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X