Şimdi Ara

İzinsiz Program Kurulmasını Engellemek. Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Windows'a şifre koymadan sadece benim iznim olmadan bilgisayara bir program kurulmasını nasıl engellerim. Başkaları için başka bir hesap kurmak istemiyorum ama benden izinsiz bir şey kuramasınlar. Onlar bir şey kurarken bir şifre sormasını istiyorum. Böyle bir şey yapabilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Orijinalden alıntı: Ge©eKu$u

hocam deep freeze yükle kimse bilgisayardan ne bişey silebilir ne de bişey yükleyebilir...
    windows xp pro varsa sisteminde,
    program yüklemesini istemediğin kullnıcılara, sıradan kullanıcı hesabı ata, kendine admin hesabı ve şifresi ata..
    bu kadar basit. hatta her kullanıcı için belli bir hdd alanı bile ayırabilirsin.
    deep freeze tarzı şeylerle uğraşma başın ağrıyabilir ilerde.

Orijinalden alıntı: dgnzcn

program yüklemesini istemediğin kullnıcılara, sıradan kullanıcı hesabı ata, kendine admin hesabı ve şifresi ata..
    bu kadar basit. hatta her kullanıcı için belli bir hdd alanı bile ayırabilirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

başka bir hesap açmak istemediğini söylemiş ben ondan kendisine deep freeze kurmasını önerdim...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

başka bir hesap açmak istemediğini söylemiş ben ondan kendisine deep freeze kurmasını önerdim...

Alıntıları Göster
    Evet başka bir hesap açmak istemiyorum. Bir program yok mu bunu sağlayacak ya da windows'un özelliği.

• quote:

Orijinalden alıntı: serc_mil_an

Evet başka bir hesap açmak istemiyorum. Bir program yok mu bunu sağlayacak ya da windows'un özelliği.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek kimse yok mu? (Belki istediğim gibi bir şey yoktur .)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serc_mil_an

dediğim gibi deep freeze yüklersen kimse hiç bişey yükleyemez ve silemez...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

dediğim gibi deep freeze yüklersen kimse hiç bişey yükleyemez ve silemez...

Alıntıları Göster
    Deep Freeze'den başka yolu yok mu şöyle yükleme yaparken şifre soracak bir çözüm

• quote:

Deep Freeze'den başka yolu yok mu şöyle yükleme yaparken şifre soracak bir çözüm

Alıntıları Göster
    quote:

ee dostum ...
    sana anlatıyorum.
    kullanıcıları sınırlayacaksın, üst kısımda yazdım...

• quote:

Orijinalden alıntı: dgnzcn

quote:

ee dostum ...
    sana anlatıyorum.
    kullanıcıları sınırlayacaksın, üst kısımda yazdım...

Alıntıları Göster
    Aksini denedim ama şimdi soyleyeceklerimi hiç denemedim. Sen denedikten sonra sonucu yazarsın.

denetim masası/yönetimsel araçlar/yerel güvenlik ilkesi/kullanıcı haklası ataması

burada program yukleme yetkisini administrators ( gruptan) kaldır. Sanırım olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratAtasci

Aksini denedim ama şimdi soyleyeceklerimi hiç denemedim. Sen denedikten sonra sonucu yazarsın.

denetim masası/yönetimsel araçlar/yerel güvenlik ilkesi/kullanıcı haklası ataması

burada program yukleme yetkisini administrators ( gruptan) kaldır. Sanırım olur.

Alıntıları Göster
    Yalnız internet cafe işletiyorsan müşterilere kısıtlı hesabı açarsan sorun çıkar. Bazı oyunlarda sorun çıkartıyor.Oyun sırasında da kayıt problemi oluyordu galiba hani kısıtlı ya c ye felan birşey ekleyemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

Yalnız internet cafe işletiyorsan müşterilere kısıtlı hesabı açarsan sorun çıkar. Bazı oyunlarda sorun çıkartıyor.Oyun sırasında da kayıt problemi oluyordu galiba hani kısıtlı ya c ye felan birşey ekleyemiyor

Alıntıları Göster
    Dediğini bir deneyeyim inşallah olur. Peki Deep Freeze'i aynı hesapta başka kişi kaldırır ya da kapatır deep freeze'i şifreleyebiliyor muyuz

Dediğini bir deneyeyim inşallah olur. Peki Deep Freeze'i aynı hesapta başka kişi kaldırır ya da kapatır deep freeze'i şifreleyebiliyor muyuz

Alıntıları Göster
    evet deep freeze istediğin gibi şifrelenebilir.

Orijinalden alıntı: alehandro

evet deep freeze istediğin gibi şifrelenebilir.

Alıntıları Göster
    Sağol bi deneyeyim deep freeze olmadan iyi olacaktı ama ne yapalım

Sağol bi deneyeyim deep freeze olmadan iyi olacaktı ama ne yapalım

Alıntıları Göster
    dostum cafen varsa en iyi çözüm deep freeze..

dostum cafen varsa en iyi çözüm deep freeze..

Alıntıları Göster
    Yok ev bilgisayarım için istiyorum ben evde yokken kardeşim bir süeü şey yüklüyor. Ona başka bir hesap açmak istiyorum ama babam abim de kullandığı için bir zor olur. o yüzden böyle bir şey istiyorum. Söz de dinlemiyor kardeşim

Yok ev bilgisayarım için istiyorum ben evde yokken kardeşim bir süeü şey yüklüyor. Ona başka bir hesap açmak istiyorum ama babam abim de kullandığı için bir zor olur. o yüzden böyle bir şey istiyorum. Söz de dinlemiyor kardeşim

Alıntıları Göster
    en başta dediğim gibi deep freeze tam senin aradığın program..eğer bulamzsan pmden mailini ver programın tam sürümünü yollarım...

• Deep Freeze ile aynı firmaya ait Anti-Executable diye bir program var anladığım kadarıyla istenmeyen hiçbir programın çalışmasına izin vermiyormuş. Bu program hakkında bilgin var mı?

Deep Freeze ile aynı firmaya ait Anti-Executable diye bir program var anladığım kadarıyla istenmeyen hiçbir programın çalışmasına izin vermiyormuş. Bu program hakkında bilgin var mı?
    eğer ileri seviye kullanıcıysan windowsun gpo'ları ile de bunu yaparsın madem ev kullanıcısısın..

eğer ileri seviye kullanıcıysan windowsun gpo'ları ile de bunu yaparsın madem ev kullanıcısısın..

Alıntıları Göster
    İleri seviye değilim yapamaz mıyım? Bu konuda biraz bilgi verir misin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.