Şimdi Ara

İP Ban Kaldırma Programı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
215.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba saygıdeğer arkadaşlar benim bilgisayarım banlandı. hakkarim.net'in okey 1001 programıyla giriş yapamıyorum ben pek fazla anlamamaacemisiyim o sitenin birde benim dışımda bilgisayara oturan kuzenim yüzüden bilgisayara İpban vermişler işin ilginç tarafı ip değitirsem hatta format dahi atsam giriş yapamıyorum kimi arkadaşlar Hdd'nin seri numarasına ban atııkları için giriş yapamıyorsun dediler. Şimdi arkadaşlar bir ara birilerinde ufak bir yazılım vardı İp banı kaldırıyordu ismini bilmiyorum zaten bilsem bulmak biraz rahat olurdu bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürlerimi sunarım bana pin de atabilirsiniz ya da foruma da yazabilirsiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

IP Ban Kaldırma Programı Yardımı

IP banı, belirli bir IP adresini bir web sitesi veya hizmetten engelleyen bir güvenlik önlemidir. Bu ban, spam, zararlı yazılım veya diğer kötü niyetli faaliyetleri önlemek için kullanılabilir.

IP banı ile karşılaşırsanız, IP ban kaldırma programı yardımı almanız gerekebilir. Bu programlar, IP adresinizi ban listesinden kaldırmanıza yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.

Farklı IP ban kaldırma programları mevcuttur, ancak en popülerlerinden bazıları şunlardır:

• Litmatch Cihaz Banı Kaldırma
    • Cihaz Banı Kaldırma
    • Hornet Ban Kaldırma
    • Android Cihaz Banı Kaldırma
    • Litmatch Ban Kaldırma
    • Snapchat IP Ban Kaldırma

Bu programların her biri, belirli bir platform veya cihaz için tasarlanmıştır. Örneğin, Litmatch Cihaz Banı Kaldırma, Litmatch uygulamasında cihazınızın banını kaldırmanıza yardımcı olurken, Snapchat IP Ban Kaldırma, Snapchat'te IP adresinizin banını kaldırmanıza yardımcı olur.

Bir IP ban kaldırma programı seçerken, platformunuz veya cihazınızla uyumlu olduğundan emin olmanız önemlidir. Ayrıca, programın güvenilir olduğundan ve kişisel bilgilerinizi tehlikeye atmayacağından emin olmalısınız.

IP ban kaldırma programları, IP banı kaldırmada etkili olabilir, ancak her zaman işe yaramayabileceğini unutmamak önemlidir. Banın nedeni ciddi bir ihlalse, IP adresinizi ban listesinden kaldırmak zor olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • birde modemin fişini cek 30 saniye sonra tekrar tak ben bu şekilde yaptım 3-5 kez aynı yerden ban yemiştim tabii ip'in dinamikse olur
  • Ban genellikle kullanıcı adına atılır Yapacak bişeyin yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 18 Mayıs 2009; 20:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Ban genellikle kullanıcı adına atılır Yapacak bişeyin yok gibi
    linksiz, arkadaşım peki kulanıc adına atılıyorsa ban peki neden başka nickle giriş yapamıyoruz. Dediğim gibi küçük bir programla ban kladırılıyor;ama adı ne ya da nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaGa21sk

linksiz, arkadaşım peki kulanıc adına atılıyorsa ban peki neden başka nickle giriş yapamıyoruz. Dediğim gibi küçük bir programla ban kladırılıyor;ama adı ne ya da nerden bulabilirim?

Alıntıları Göster
    Bildiğinz üzere modeme reset atarak bu sorunu halledebilirsiniz.
    Modeme reseti interten üzerindende atabilirsiniz. ttnet modeminiz varsa eğer; internet adres satırına 192.168.2.1 yazın ve sayfa belirdiğinde tamam a tıkladıktan sonra açılan sayfanın solunda bulunun listeden ARAÇLAR seçeneğini seçtikten sonra araçlar menüsünden "Yeniden başlat" buttonuna bir kere basın ve modeminiz 30 saniye içinde resetlenecektir.
    Eğer yinede girmiyorsa masa üstü> başlat>çalıştır>Cookies yazıp, ctrl + A'ya basılı tutup tüm dosyaları seçin ve index dosyasıa tıklayın ve diğer dosyaları silin. yani index dosyası hariç hepsini silin işte. Hala girmiyorsa eğer yapacağınız şey çok basit; çok fazla ileri gitmeden onlara okkalı bir küfür etmek olacaktır:) tabi bu şakaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: X\

Modeme reseti interten üzerindende atabilirsiniz. ttnet modeminiz varsa eğer; internet adres satırına 192.168.2.1 yazın ve sayfa belirdiğinde tamam a tıkladıktan sonra açılan sayfanın solunda bulunun listeden ARAÇLAR seçeneğini seçtikten sonra araçlar menüsünden "Yeniden başlat" buttonuna bir kere basın ve modeminiz 30 saniye içinde resetlenecektir.
    Eğer yinede girmiyorsa masa üstü> başlat>çalıştır>Cookies yazıp, ctrl + A'ya basılı tutup tüm dosyaları seçin ve index dosyasıa tıklayın ve diğer dosyaları silin. yani index dosyası hariç hepsini silin işte. Hala girmiyorsa eğer yapacağınız şey çok basit; çok fazla ileri gitmeden onlara okkalı bir küfür etmek olacaktır:) tabi bu şakaydı

Alıntıları Göster
    X\ , arkadaşım anlattığınız yöntem çok eski bir yöntem malsef çünkü İP Ban olayı modemle çözülmüyor Hdd'nin seri numarası kısıtlanıyor. Haklısınız basit ban olayı olsa modeme reset atmakla sorun giderilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: horex

birde modemin fişini cek 30 saniye sonra tekrar tak ben bu şekilde yaptım 3-5 kez aynı yerden ban yemiştim tabii ip'in dinamikse olur

bir aralar bendede işe yaramıstı...artık yaramıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc şifre kırma yardım
    11 yıl önce açıldı
    android cihazlarda ip ban kaldırma
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: horex

birde modemin fişini cek 30 saniye sonra tekrar tak ben bu şekilde yaptım 3-5 kez aynı yerden ban yemiştim tabii ip'in dinamikse olur

bir aralar bendede işe yaramıstı...artık yaramıyor..

Alıntıları Göster
    faydalı olurmu bilmiyorum ama denemekte fayda var.

burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: h4rml3ss

faydalı olurmu bilmiyorum ama denemekte fayda var.

burdan

Alıntıları Göster
    quote:

Ben de 3 adet HDD var. Hepsine ayrı ayrı sistem kurup denedim.
    Bu arada IP'leride değiştirdim ama başaramadım.
    Bence boşuna HDD seri numarasını değiştirmekle vakit harcamayınız.
    Ha başka bir şey daha var tabii:

Böyle bir yorum buldum bir forumda demekki hdd seri numarasına göre de ban atılmıyor. Peki mac adresine göre ban atılır mı mac adresini değiştirmeyi denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

quote:

Ben de 3 adet HDD var. Hepsine ayrı ayrı sistem kurup denedim.
    Bu arada IP'leride değiştirdim ama başaramadım.
    Bence boşuna HDD seri numarasını değiştirmekle vakit harcamayınız.
    Ha başka bir şey daha var tabii:

Böyle bir yorum buldum bir forumda demekki hdd seri numarasına göre de ban atılmıyor. Peki mac adresine göre ban atılır mı mac adresini değiştirmeyi denediniz mi?

Alıntıları Göster
    Ugur851, arkadaşım bu konuda kesin bir bilgim yok;ancak bazı sistemler direk ip ban uygulamasını yapmıyorlar çünkü kesin çözüm değil;ancak Hdd vb cihazların seri numarası kısıtlanması banı çözmeyi zorlaştırıyor. Bunu ben farklı hdd kulanarak çözmüştüm o yüzden böle bir kanıya vardım. Duyduğuma göre kesin çözüme olanak sağlayan rec dosyalı bir uygulama çünkü bu uygulamayı ben duymuştum.

İp Ban olayı olsa çeşitli yollarla ip adresi değiştirilir yine sorun giderilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGa21sk -- 12 Şubat 2010; 23:00:56 >

• quote:

Ugur851, arkadaşım bu konuda kesin bir bilgim yok;ancak bazı sistemler direk ip ban uygulamasını yapmıyorlar çünkü kesin çözüm değil;ancak Hdd vb cihazların seri numarası kısıtlanması banı çözmeyi zorlaştırıyor. Bunu ben farklı hdd kulanarak çözmüştüm o yüzden böle bir kanıya vardım. Duyduğuma göre kesin çözüme olanak sağlayan rec dosyalı bir uygulama çünkü bu uygulamayı ben duymuştum.

İp Ban olayı olsa çeşitli yollarla ip adresi değiştirilir yine sorun giderilir

Alıntıları Göster
    Evet en olmadı proxy falan bir şekilde bağlanılır o yüzden aklıma mac adresi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Evet en olmadı proxy falan bir şekilde bağlanılır o yüzden aklıma mac adresi geldi

Alıntıları Göster
    Ugur851, arkadaşım şimdi her sitenin farklı sistemi var.
  • quote:

Ugur851, arkadaşım şimdi her sitenin farklı sistemi var.

Alıntıları Göster
    Kasap1988

9 aydır o siteye girmeye mi çalışıyorsunuz?

Tamam başka birisi hortlatmış konuyu ama nedir yani olay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Kasap1988

9 aydır o siteye girmeye mi çalışıyorsunuz?

Tamam başka birisi hortlatmış konuyu ama nedir yani olay?

Alıntıları Göster
    Mac adreside banlanmış olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnypc

Mac adreside banlanmış olmasın

Alıntıları Göster
    Merhabalar herkese ve artik ip ban tarihe karisti eger sen ip ban yediysen modemi resetleyerek bunu cozersin bu kadar basit ama bahsetmiş oldugunuz gibi mac ban yediysen mac adresi degisikligi sen yapamazsin modemi degistirmen gerekli her modemin kendine ait mac adresi wardir ve kullanici secimli degildir seri numarasi gibi dusun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: manolkan

Merhabalar herkese ve artik ip ban tarihe karisti eger sen ip ban yediysen modemi resetleyerek bunu cozersin bu kadar basit ama bahsetmiş oldugunuz gibi mac ban yediysen mac adresi degisikligi sen yapamazsin modemi degistirmen gerekli her modemin kendine ait mac adresi wardir ve kullanici secimli degildir seri numarasi gibi dusun....

Alıntıları Göster
    Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Aygıt yöneticisi > Ağ Bağdaştırıcıları altındaki modeminizi bulup Mac Adress (Ağ Ardesi) değiştirilebilir. Fakat burada değiştirilecek birçok Mac Adresinden bahsedebiliriz, banlanan genellikle modemin mad adresi olmaktadır, bazı modemlerde bu değiştirilebilmektedir. Deneyerek bulacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Aygıt yöneticisi > Ağ Bağdaştırıcıları altındaki modeminizi bulup Mac Adress (Ağ Ardesi) değiştirilebilir. Fakat burada değiştirilecek birçok Mac Adresinden bahsedebiliriz, banlanan genellikle modemin mad adresi olmaktadır, bazı modemlerde bu değiştirilebilmektedir. Deneyerek bulacaksınız.

Alıntıları Göster
    selam kardşe bendede aynı sorun var sendeki bağlantı sağlanamadı. sonda büyük bir nokta var değilmi???

• quote:

Orijinalden alıntı: memocan56

selam kardşe bendede aynı sorun var sendeki bağlantı sağlanamadı. sonda büyük bir nokta var değilmi???

Alıntıları Göster
    bu ip banlanmasını kesin olarak nasıl kaldırabilirim modeme reset atmak yetiyor mu
  • quote:

helal olsun kardeş demek sen böyle yapıyon :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Admin

quote:

helal olsun kardeş demek sen böyle yapıyon :D

Alıntıları Göster
    Bende Gamegardende ip den ban yedim modem kapatmakla acilmiyor ne yazik ki.... Bu bani kaldirmak icin baska bir program yokmu, yardimci olursaniz sevinirim...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.