Şimdi Ara

İzinsiz Program Kurulmasını Engellemek. Yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi bak güzelim...başlat>çalıştır>regedit yazdınmı HKLM>SYSTEM>CURRENT CONTROL SET>CONTROL>LSA tıkla sağ tarafta FORCEGUEST degerine çift tıkladınmı
    1 olan değeri 0 yap.Regeditten çık...Şimdi xp nesnelerinin özelliğine girdiğinde GÜVENLİK tabını görürsün..
    daha sonra bilgisayarım sağ klik>yönet>yerel kullanıcılar ve gruplar > kullanıcılara tıkla yeni kullanıcılar oluştur abine babana amcana kardeşine kime istersen....Daha sonra C sürücüne sağ tıkla özellikler güvenlik EKLE'ye tıkla orayakardeşinin kullanıcı adını yaz..gıcık oluyorsan sadece okuma yetkisi ver mesela C üzerinde sadece okusun vs.vs..

Orjinalden alıntı: alehandro

şimdi bak güzelim...başlat>çalıştır>regedit yazdınmı HKLM>SYSTEM>CURRENT CONTROL SET>CONTROL>LSA tıkla sağ tarafta FORCEGUEST degerine çift tıkladınmı
    1 olan değeri 0 yap.Regeditten çık...Şimdi xp nesnelerinin özelliğine girdiğinde GÜVENLİK tabını görürsün..
    daha sonra bilgisayarım sağ klik>yönet>yerel kullanıcılar ve gruplar > kullanıcılara tıkla yeni kullanıcılar oluştur abine babana amcana kardeşine kime istersen....Daha sonra C sürücüne sağ tıkla özellikler güvenlik EKLE'ye tıkla orayakardeşinin kullanıcı adını yaz..gıcık oluyorsan sadece okuma yetkisi ver mesela C üzerinde sadece okusun vs.vs..

Eğer c sürücüsüne sadece okuma yetkisi verirse adam bilgisayarda hiç birşey yapamaz. mesela nette gezmek istedi. Temporary Internet Files a veya cookies klasorlerine yazamayacağı için hata uyarısı alacaktır.. Yada recent klasorune yazamayacağı için program çalıştıtırırken veya herhangi bir dosya görüntülerken sorun yaşar.Netice itibari ile pek sağlıklı bir metot değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratAtasci -- 15 Haziran 2006; 21:37:08 >

• alehandro senin dediğin gibi yapıp özelliklere girince güvenliği çıkardım ama sonra devamını getiremedim. Nasıl yapacağımı açıklarmısın? Bir de Svitavy'nin söylediği gibi mi olur? Ben sadece c'ye bir şey kurarken şifre sormesını istiyorum.

Orjinalden alıntı: Svitavy

quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

şimdi bak güzelim...başlat>çalıştır>regedit yazdınmı HKLM>SYSTEM>CURRENT CONTROL SET>CONTROL>LSA tıkla sağ tarafta FORCEGUEST degerine çift tıkladınmı

Eğer c sürücüsüne sadece okuma yetkisi verirse adam bilgisayarda hiç birşey yapamaz. mesela nette gezmek istedi. Temporary Internet Files a veya cookies klasorlerine yazamayacağı için hata uyarısı alacaktır.. Yada recent klasorune yazamayacağı için program çalıştıtırırken veya herhangi bir dosya görüntülerken sorun yaşar.Netice itibari ile pek sağlıklı bir metot değil.

dostum özel izinler diye birşey var dimi oradan istediği yetkiyi ver işte...

• Admin ve bilgisayarıma verdiğim isim var. Bilgisayara verdiğim isime ait yetkileri sadece oku yaptım. Admin dekilerin hepsini işaretledim ama bir şey olamadı. Anlamadım
    Sonra c sürücüsü sağ klik özellikler> güvenlik> ekle> oluşturduğun kujllanıcıların adını yaz adlarını denetle de..
    sonra yetkilendirmeyi yap..2 yıldır bu işlemi yapıyorum. sorun yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 17 Haziran 2006; 19:36:27 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.