Şimdi Ara

İyileşmezsek hastane neden paramızı geri ödemiyor???!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde sabaha karşı rahatsızlandım.
    sahurda doktora gittim.
    tedaviden önce 15 lira ödedim. kalp grafiği çektiler. kalbimde sorun yoktu. tansiyonumda gayet iyiydi.
    sonra kan tahlili yaptılar. 27 lira daha ödedim. kanımda da sorun yoktu. hatta değerler çok normaldi.

doktor bir sorun bulamadı eve gönderdi.
    ama hala sorun rahatsızım.
    Yani benim hastaneye ödediğim para boşa gitti.

Şimdi arabam bozulsa tamire götürsem, arabanın arızası giderilmezse beş kuruş para ödemem, hatta önce adam tamir eder sonra parasını veririm.
    sağlık sektöründe bu neden böyle değil.

tedaviden sonra doktor şuraya görün buraya görün dedi. iyi canım iyileşene kadar bir servet ödeyeyim bari dedim.

ayrıca sağlık sektörü inanılmaz iş yapıyor. bir hastanenin kazandığı parayı hiçbir sektör kazanamıyor.
    Güya sağlık hizmetinden herkes faydalanacaktı. Nerede kaldı. SGK borcum var diye kimse yüzüme bakmıyor.
    Belki kalbimden rahatsızdım, belki param yoktu. Kriz geçirip ölsen gitsen gidersin yani. Ben bunu gördüm.

Neyse işte vücudumdaki sorun çıkaran şey iyice bozulunca gidip tedavisini olurum. Yada mide tomarı kalp tomarı falan diyorlar bu işler için tomarla para lazım.

• Geçen kardeşim kıl dönmesi ameliyatı oldu beş kuruş para vermeden çıktık.Sigorta ödemeleri işe yarıyor demekki.

İkincisi hastaneye tedavi için yatıldığında garanti olarak iyileşme vaad edilmez.Bunu kabul ederek muyane oluruz.

Geçmiş olsun.
  • iyileşmedim diye rol kesenler çıkardı öyle olsa
  • hastaneyi dominos mu sandın beğenmezsen bedava mı olur ulan millete bak ya
  • Yemek siparis edince doymayinca parani iade ediyolar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar bir islem yapiyo cunku masrafi var sende sorun duzgun cikmasa sonuclar tedavi edecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

Geçen kardeşim kıl dönmesi ameliyatı oldu beş kuruş para vermeden çıktık.Sigorta ödemeleri işe yarıyor demekki.

İkincisi hastaneye tedavi için yatıldığında garanti olarak iyileşme vaad edilmez.Bunu kabul ederek muyane oluruz.

Geçmiş olsun.

sgk ödemeleri işe yarıyor tabiki.
    özel hastaneye gitmediğiniz sürece pek sorun olmuyor sanırım. benim için hepsi özel. devlet hastaneside para alıyor devlet hastanesi olmayanda alıyor.
    iyileşme garantisi vaad edilmeme sebebi ne?
    yanlış teşhisin bedelini neden ödeyeyim. kalp grafiği çekiyor, kalbin sağlam haydi git. ben oraya kalbimde sorun var diye gitmedim ki!
    ben rahatsızım diye gittim. devamında polikliniklerin alayını gezdirecekti adam neredeyse paçayı kurtardım.
    ölene kadar devam böyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldim bi kere geri parayi verdim muayene olurken doktorla kavga ettim cikista verdiler parami

• quote:

Orijinalden alıntı: omsima

adamlar bir islem yapiyo cunku masrafi var sende sorun duzgun cikmasa sonuclar tedavi edecekler

Şu da bir gerçek ki doktor sende ciddi bir şey olmadığını bilse bile her türlü tahlili istiyor + para için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

adamlar bir islem yapiyo cunku masrafi var sende sorun duzgun cikmasa sonuclar tedavi edecekler

Şu da bir gerçek ki doktor sende ciddi bir şey olmadığını bilse bile her türlü tahlili istiyor + para için.

o da DOGRU zaten NEFRET ediyorum boyle durumlardan cok guzel bir ornek vereyim

kucuk bir sorun oldugu anda kan tahlili istiyolar bir de benim kanim 0 NEGATIF zor bulunan hepsine uyan kan iste degerli olunca 1 tup alicagina 4 TUP aliyor bir daha da gitmedim zaten 5 sene filan oldu
  • quote:

lokanta falan ayrı şey.
    hastaneyi bir tamirhane diye düşünseniz.
    bir arabayı tamir etmek için adam masraf etmiyor mu? Bir sürü zaman harcıyor. Tamir edilemezse para verir misin?
    Tamam tedavi için biraz daha uç bir örnek ama, sonuçta yanlış tedavinin bedelini de ödetemezler.
    kalbinde sorun yokken seni kalp ameliyatı yapsalar bir sürü para alsalar. kalpte sorun çıkmasa senin hakların ne olacak.
    iyileşmediğinle kalırsın ve ayrıca birde çektiğin çile yanına kar kalır.
  • serumlardan boş yok'ta çıksınmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

quote:

Geçen kardeşim kıl dönmesi ameliyatı oldu beş kuruş para vermeden çıktık.Sigorta ödemeleri işe yarıyor demekki.

Geçmiş olsun.

özel hastaneye gitmediğiniz sürece pek sorun olmuyor sanırım. benim için hepsi özel. devlet hastaneside para alıyor devlet hastanesi olmayanda alıyor.
    yanlış teşhisin bedelini neden ödeyeyim. kalp grafiği çekiyor, kalbin sağlam haydi git. ben oraya kalbimde sorun var diye gitmedim ki!
    ben rahatsızım diye gittim. devamında polikliniklerin alayını gezdirecekti adam neredeyse paçayı kurtardım.
    ölene kadar devam böyle.

devlet hastanesinde nediye para ödedinizki? Sigortanız yok ise ödeditirler .

İyileşme garantisi vaad demek 100 yaşındaki adama 100 yıl yaşayabilirsin demek gibi birşeydir.

Sağlık konusu tam bir garanti değildir ve şöyledirki her doktor işini doğru yapmak zorundalar mümkünse iyileşir tedavi olur gibi yorumlarda ona bağlıdır.Birşey yok dediyse yok demek istemem eğerki başka hastaneye gidip var olduğu belli ise o doktora dava açma hakkı bulunur diye biliyorum.

• Cunku sen hastaneye iyilesmek icin degil, tedavi icin para veriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Ben aldim bi kere geri parayi verdim muayene olurken doktorla kavga ettim cikista verdiler parami

bunu deneyeceğim.
    en son tedaviye gittiğimde ailem vardı ama yanlız gidersem iyileşmezsem olay çıkaracam.
  • Garanti istiyorsan beyaz esya al. Hayatimda duydugum en sacma seyleri soylemissin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ökaryot

Cunku sen hastaneye iyilesmek icin degil, tedavi icin para veriyorsun.

benim gördüğüm manzarada doktor iyileştirmedi de tedavide etmedi.
  • quote:

quote:

Geçmiş olsun.

ölene kadar devam böyle.

1 hafta ömrü kalmış adama seni iyileştircez diyebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Garanti istiyorsan beyaz esya al. Hayatimda duydugum en sacma seyleri soylemissin...

ben iyileştirme garantisinden bahsetmedim.
    burada boşuna bir tedavi yapılıyor. adamın izlediği tedavi yöntemi benim rahatsızlığımla alakasız.
    doktora 1 mt uzaktan yüzüme bakıp kalp grafiği çek yok bilmem kan tahlili yap demesini eleştiriyorum.
    yahu insan hiç yapamazsa sorunlu yeri dinler.
    kalbimden gelen ses gece yanımdaki insanın duyacağı kadar gürültülü ses çıkarıyor.
    bir dinle bakalım neyin nesidir.
    bir kaç seferdir dinledim sanki mide tarafındaki bir atar damar şiddetli kan pompalıyor gibime geldi. doktor onu bile dinlemedi.
    o ellerindeki aleti alsa belki diyecek ki senin sorun kalpten değil mideden diyecek.
    bunu bile yapmıyorlar.
    bu işlerde biraz acemi olduğumdan neyin mantıklı oldunuda bilmiyorum.
    hayatımda çok az doktora gittim çünkü.

• quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun.

ölene kadar devam böyle.

devlet hastanesinde nediye para ödedinizki? Sigortanız yok ise ödeditirler .

İyileşme garantisi vaad demek 100 yaşındaki adama 100 yıl yaşayabilirsin demek gibi birşeydir.

Sağlık konusu tam bir garanti değildir ve şöyledirki her doktor işini doğru yapmak zorundalar mümkünse iyileşir tedavi olur gibi yorumlarda ona bağlıdır.Birşey yok dediyse yok demek istemem eğerki başka hastaneye gidip var olduğu belli ise o doktora dava açma hakkı bulunur diye biliyorum.

devlet hastanesi de para aliyor ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.