Şimdi Ara

İyiki Yaz Okuluna Kalmisim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler millet haril haril haftalarca ders calisirken bende evde 7 24 oyun oynayip disarda gezip tozup eglendim. herkes stres icinde ter dokerken ben hayatimi yasadim. Yaz geldi 1 hafta sonra yani dun ve ondan onceki gun sinavlarima 30dk girip hic calismadan verdim. hayatimi yasamis oldum ve cok mutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl becerdin la onu. Benimde ayın 25'inde (4 gün sonra) Fizik sınavım var. Hiç çalışasım yok.
  • böyle eğitim sisteminin. Keriz miyiz lan biz

• her üniversite öğrencisi bunu ilk defa yaptığında büyük bi gurur yaşar.
  • ben de bunun lise versiyonunu yaşadım ve şuan mezunum
    mutluyum
  • Bende seninle aynı şeyleri yaptım bugün yarın ve haftaya perşembe cuma sınavlarım var. Tutuştum, yanarak koşuyorum ortalıkta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son sene okula gitmemek
    7 yıl önce açıldı
    Yaz Okuluna Kalmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2 senedir sen gibiyim. Ama benim yaz okulu vs yok. İş yok okul yok rahatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Nasıl becerdin la onu. Benimde ayın 25'inde (4 gün sonra) Fizik sınavım var. Hiç çalışasım yok.

Hic calisma acayip kolay soruyorlar mantikla yaparasin 2 saatlik uyku ile hic calismadan gectim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Beyler millet haril haril haftalarca ders calisirken bende evde 7 24 oyun oynayip disarda gezip tozup eglendim. herkes stres icinde ter dokerken ben hayatimi yasadim. Yaz geldi 1 hafta sonra yani dun ve ondan onceki gun sinavlarima 30dk girip hic calismadan verdim. hayatimi yasamis oldum ve cok mutluyum

sorularınız çok kolay oluyor üniversite sınavından ben de seni soğuk terler dökerken görücem.
  • bende sınavdan 1 gece önce çalışırım
  • yaz okulu bu kadar kısa mı olum ne zaman başladı da dün bitti
  • Normalde bende sadece sınavdan önceki gün çalışırım o da birkaç saat.Bizde devam zorunluluğu olduğu için hergün derse girmemezlik yapamadık ama yeri geldi o hakkımızı kullandık.Şuanda da bölüm birincisiyim.Üniversiteyi okumuş olmak için okursanız dediğin sistem doğru ama benim öyle bi düşüncem yok.Zaten herkes gibi bende her türlü aktivitemi yaparım ama siz abartıyor ve bunu bi mağrifet sanıyorsunuz.

• Az önce arkadaşımla sınavdan geldik. Arkadaşım girdi sınava. B*k gibi geçti diyor. Full tanım sorusu sormuşlar. Kimyadan girmişti hiç sayısal yoktu diyor sadece 3-4 tane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.