|
Bildirim
|
Ben burada algıcılık seziyorum. Bu sosyal deneyi bugün sözcü, ensonhaber ve başka haber siteleri de yayınladı.
Mesela bu video atıyorum Konya da çekilse haber olmazdı. Konu sahibi bile gaza gelip kürt çocukları demiş. Memleketimizin her yeri güzel. Çocuk çocuktur. Kürt ya da Türk yoktur. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben şahsen miktiri çekiyorum biri bendne böyle bir şey isteyince. gerçek olduğuna emin olsam hiç düşünmem kendim yemem yeiririm ama güvenim 0 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kürt çocuk ne alaka kardeşim? |
Kürt vurgusu yapmamın amacı genelde kötü şeyler olunca Kürtlüğün vurgulanmasını eleştirmektir. Her topluluğun iyisi de kötüsü de vardır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06D4C1909 -- 16 Ağustos 2020; 21:36:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 16 Ağustos 2020; 22:36:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynen adama bak küçücük çocuğa kürt diyor.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 17 Ağustos 2020; 9:20:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ama benim kürt arkadaşım vaqğğ konusuna bağlamayın, insan bu iyisi de var kötüsü de |