Şimdi Ara

Ümit Özdağ'dan eylem yapan lise öğrencilere: 'Sakın polis ağabeylerinizle karşı karşıya gelmeyin'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Sevgili Liseli Gençler,
    Sizi o kadar iyi anlıyorum ki...
    İçinizde Atatürk sevgisi ve güzel bir Türkiye özlemi ile okulunuzu ve ülkenizi savunuyorsunuz.
    Ancak polis ağabeylerinizle karşı karşıya gelmeyin.
    Onların arasından size sert davranan olursa "Ben senin kardeşinim" diye cevap verin.
    Allah sizi ailenize ve bu ülkeye bağışlasın.
    @zaferpartisi@AliSehirlioglu

Ümit Özdağ'dan eylem yapan lise öğrencilere: "Sakın polis ağabeylerinizle karşı karşıya gelmeyin"
    Ümit Özdağ'dan eylem yapan lise öğrencilere: "Sakın polis ağabeylerinizle karşı karşıya gelmeyin"x (formerly twitter)
    Ümit Özdağ (@umitozdag) on X
    https://x.com/umitozdag/status/1912445874468434391

Alıntı

metni:
    Ankara Özkent Akbilek Fen Lisesi öğrencileri eylem düzenledi.
    ‘Andımız’ı okuyan gençler, okulun girişine ise ‘Başöğretmen’in izinde, öğretmeninin yanında’ pankartı astı.

Ümit Özdağ'dan eylem yapan lise öğrencilere: "Sakın polis ağabeylerinizle karşı karşıya gelmeyin"

Ümit Özdağ'dan eylem yapan lise öğrencilere: "Sakın polis ağabeylerinizle karşı karşıya gelmeyin"x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1911746599924941228

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 17 Nisan 2025; 18:50:28 >

• Biz lisedeyken isimize gucumuze bakardik, siyaset konumuz olmaz, kimse kimseye oyle gorusu yuzunden kin tutmaz. Sadece ulkucu tayfa sivriydi, kavga cikarir dururlardi. Simdi bakiyorum, orta okul cocugu bile siyaset konusuyor. Olacak is mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.