Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
3
Favori
55.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce doğru düzgün muhalefet, sonra iktidar koltuğu kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pena kutusu

Şimdi arkadaşlar malum, eski akfetöcü bir vekil twitter'dan bunların eski kirli çamaşırlarını yazdığım için beni mahkemeye vermiş. Ben de topluca mahkemelerde kullanmak için içinde videolar da olan bir PDF hazırlıyorum. Kısasından uzununa pkk'sından fetosuna herşeyin olduğu bir çalışma olacak ve internette paylaşacağım. İsteyen herkes akp'lilere fetöcü dediği için mahkemeye verdiğinde ilgili ilgili sayfaları delil olarak kullanabilir. Hem davalar çabucak düşer hem de fetöcü suçlaması yaptığınız adamlar ile ilgili kanıtlarınız olduğu için hiçbir savcı bu davanın bu savunmayla sürmesini isteyemez.

İYİ Parti - Meral Akşener

• akp liler bu kadar kudurduklarına göre ciddi ciddi oy potansiyeli var bu kadının...yoksa ciddiye almadıkları biri için bu kadar iftira atmaz bunlar...bi chp li olarak başarılar dilerim akp den ne kadar oy koparsa iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

akp liler bu kadar kudurduklarına göre ciddi ciddi oy potansiyeli var bu kadının...yoksa ciddiye almadıkları biri için bu kadar iftira atmaz bunlar...bi chp li olarak başarılar dilerim akp den ne kadar oy koparsa iyidir

Akp den ne kadar oy koparsa iyi diyorsun da asıl oyun Chp den koparacak eğer Chp Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İYİ olanı desteklemezse oylar bölünür akp yine istediğini alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XHellsing

quote:

akp liler bu kadar kudurduklarına göre ciddi ciddi oy potansiyeli var bu kadının...yoksa ciddiye almadıkları biri için bu kadar iftira atmaz bunlar...bi chp li olarak başarılar dilerim akp den ne kadar oy koparsa iyidir

Akp den ne kadar oy koparsa iyi diyorsun da asıl oyun Chp den koparacak eğer Chp Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İYİ olanı desteklemezse oylar bölünür akp yine istediğini alır.

Dediğin doğru desteklemesi lazım zaten meral akşenerin cumhurbaşkanı olmasına itiraz edecek bi chp li olduğunu sanmıyorum şu anda parti menfaati gözetilecek zaman değil önemli olan akp den kurtulmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 25 Ekim 2017; 19:53:15 >

• Ülke için artık değişim şart. Bu Akşener olur bir başkası olur farketmez. Yoksa ne Türkiye kalacak elde ne Türk Milliyetçiliği nede Türk vatandaşı.

Etrafımda yobaz görmekten usandım artık Medeni bir insan topluluğu görmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 25 Ekim 2017; 20:4:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şans vericem gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: XHellsing

quote:

CHP için kendisi dışındaki partilerin iktidar olmasının önemi var mı? AKP iktidar olmasın da, CHP iktidar olmamaya razı mantığını CHP neden kabul etsin? AKP'ye zarar verecek diye desteklenen partilerin CHP'ye faydası ne, iktidar ortaklığı mı, yoksa başka bir şey mi? Diyelim Meral başkan oldu, Chpliler için fayda ne, RTEden kurtulmak mı sadece fayda? Sonra ne olacak, Meral ile RTE arasında ne fark var? Akp seçmeni Merali Başkan yapacaksa, bir solcu için bundan ne kıvanç doğar? Önemli olan aynı seçmen kitlesinin iktidarı belirlemesi değil, karşıt seçmenin iktidarı belirlemesidir. İktidara karşıt seçmenin iktidarı belirleme gücü yoksa ve iktidar seçmenini yine iktidarı belirliyorsa değişen ne olur? 1950 den günümüze aynı şeçmen iktidarı belirliyorsa genelde, CHP veya solcular neden bu geleneğe destek veriyorlar? Amaç sadece RTEden kurtulmak mı? Böyle siyaset olur mu? Böle acizlik olur mu?

CHPden çıkan DP iktidar, muhalefet CHP zihniyeti, DPden doğan AP iktidar, muhalefet CHP zihniyeti, ikisinden doğan ANAP iktidar, muhalefet CHP zihniyeti, devamı Akp iktidar CHP zihniyeti muhalefet, İYİ iktidar, muhalefet CHP zihniyeti. Ee, CHP zihniyeti neden muhalefeti iktidar yapmakla meşgul 70 yıldır, amaç nee?
    Alo, CHP zihniyeti sana diyom, solcuları kandırmaktan bıkmadın mı? Bu ülkenin solcu iktidara da ihtiyacı var; neden bu engel, solcular üzerindeki saltanatın sona erecek diye mi korkuyon CeHaPe zihniyeti. Ey CeHaPa! bırak da CHP iktidar olsun. Yeter ama, usandırdın milleti!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 25 Ekim 2017; 20:10:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Ülke için artık değişim şart. Bu Akşener olur bir başkası olur farketmez. Yoksa ne Türkiye kalacak elde ne Türk Milliyetçiliği nede Türk vatandaşı.

Etrafımda yobaz görmekten usandım artık Medeni bir insan topluluğu görmek istiyorum.

Yallah Norveç'e

Gidersen beni de al
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Düz olması iyidir. Ümmetçi lideriniz gibi dakika başı kıvırmaz belki.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Atatürk resmini ve yabancı isim kullanınca yobaz olmaktan kurtarıyormusun?

• Yazıcıoğlu suikastinde 8 yildir supheli olarak adi geçen Ali Lapanta hiç mi duymadiniz? Iyi parti oluyum, derken kötü baslamisiniz yola.

• quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Logodan sırf yüzde 5 alır. Ampulle bunu ayıramayacağı için çoğu kişi. Ismide azcık benzetseler meclise girmeyi garantilerlerdi. Ayrıca iyi diye parti adı mı olur?

Turk parti logosu da ampule benziyordu. Aday listesi teslimi son gun 1 saat kala (ozellikle 1 saat kala). Ysk logoyu reddetti. İtiraza 1 saat vardi yetismedi. Secime giremediler. İyi partiye de aynisini yapabilirler. Hukuk yok çünkü

• WB kullanıcısına yanıt
    Erdoğan tarafından terör örgütü olarak kabul edildikten sonra bile AKPli birçok isim arabuluculuk yapmaya çalıştı. Bunu Erdoğan'ın kendisi, yalnız başıma mücadele ediyorum diye kaç kere yineledi.

Kısacası ne desen elinde kalır Fetö konusunda. Öyle kaynaşmışsınız ki yıllarca, ayrılmak o kadar kolay olmuyor.

• Valla oy veren verir, vermeyen vermez o beni ilgilendirmez fakat daha iyi bir isimle gelebilirmiş. Çok sıradan geldi bana.

• asau kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede sol parti zor iktidar olur bu bir gerçek. Neden sadece fayda görme kısmına parti bazlı bakıyorsun ? Türkiye için düşünmek zorunda partiler. CHP kendi başına bir aday çıkarırsa eğer bu isim çok çok iyi biri olmadığı sürece AKP'nin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey olmayacak. Aynı şekilde oy verenlerin de bölünmesi her zaman AKP'ye yarayacak. Partiler arasında şeçimlerde AKP'ye karşı baskı kuracak olan İYİ Parti olacak, bu böyle görünüyor. Çünkü hitap ettiği aralık diğerlerine göre daha geniş. Ayrıca güçlü bir sağ parti muhalefeti olmadığından aranan bir kan. Hani AKP kötü ama diğerleri de hiç güven vermiyor o yüzden AKP'ye veriyorum diyenler İYİ Parti'ye oy vermeyi düşünecektir. AKP'de hatalar olduğunu bilen ancak alternatif bulamayanlar İYİ Parti'yi düşünecektir.

CHP artık köklü değişimlere gitmesi gerekiyor. Kaç yıldır ana muhalefet olmaktan bıkmadı. Kendine bakıp biz bu halktan nasıl oy alırız. Sadece sol kesimi değil tüm halkı nasıl kucaklayabiliriz diye düşünmesi lazım. Zaten ağır solcu kısım gitti partiden. Ancak partide Sezgin Tanrıkulu gibi pkk sempatızanlığı yapan kişiler mevcut. Muhalefet partisi iktidara göre daha az hata yapmalı ki iktidar olabilsin. Muhalefetin yaptığı en küçük hata göze çarparken AKP'nin yaptığı hata göze çarpmıyor. Bu durum için partilerin söylemleri, düşünceleri, tavırları vs. bir çok etken var.

• sağ siyaset işte ismi dik icraati de vaadi de yuvarlak.

• İYİ PARTİ

İYİ Parti - Meral Akşener
  • O kadar umut bağlanmış bir partinin amblemi ve ismi çok boş kalmış. Fazla mı düşünmüşler bunun için .

• quote:

Orijinalden alıntı: R_DeNiro

Bu ülkede sol parti zor iktidar olur bu bir gerçek. Neden sadece fayda görme kısmına parti bazlı bakıyorsun ? Türkiye için düşünmek zorunda partiler. CHP kendi başına bir aday çıkarırsa eğer bu isim çok çok iyi biri olmadığı sürece AKP'nin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey olmayacak. Aynı şekilde oy verenlerin de bölünmesi her zaman AKP'ye yarayacak. Partiler arasında şeçimlerde AKP'ye karşı baskı kuracak olan İYİ Parti olacak, bu böyle görünüyor. Çünkü hitap ettiği aralık diğerlerine göre daha geniş. Ayrıca güçlü bir sağ parti muhalefeti olmadığından aranan bir kan. Hani AKP kötü ama diğerleri de hiç güven vermiyor o yüzden AKP'ye veriyorum diyenler İYİ Parti'ye oy vermeyi düşünecektir. AKP'de hatalar olduğunu bilen ancak alternatif bulamayanlar İYİ Parti'yi düşünecektir.

CHP artık köklü değişimlere gitmesi gerekiyor. Kaç yıldır ana muhalefet olmaktan bıkmadı. Kendine bakıp biz bu halktan nasıl oy alırız. Sadece sol kesimi değil tüm halkı nasıl kucaklayabiliriz diye düşünmesi lazım. Zaten ağır solcu kısım gitti partiden. Ancak partide Sezgin Tanrıkulu gibi pkk sempatızanlığı yapan kişiler mevcut. Muhalefet partisi iktidara göre daha az hata yapmalı ki iktidar olabilsin. Muhalefetin yaptığı en küçük hata göze çarparken AKP'nin yaptığı hata göze çarpmıyor. Bu durum için partilerin söylemleri, düşünceleri, tavırları vs. bir çok etken var.

Çok geriden takip ediyon toplumu. O senin söylediklerinin eskiyeli çok oldu. Toplum artık eski toplum değil. Sağ sol diye de bişi yok artık. Klasik ideoloji ve milliyetçilikler hakim değil artık. Fayda eksenli bir siyaset hakim. Ülkenin menfaati iddiası en büyük palavra.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.