Şimdi Ara

İYİ Parti - Meral Akşener (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
3
Favori
54.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu partiden bir halt olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustaTheGamer


    quote:

    Orijinalden alıntı: janqlee

    Güneşin olduğu yerde Ampule ihtiyaç yoktur.

    Bu sabah hava çok bulutluydu, lambayı yaktım. Naber?

    Ampülle kararan tek ülke olduğumuz için sen lamba yaktığını falan zannetmişindir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi parti





    İyi iyi






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pena kutusu

    "akp'ye oy veren komşularım binaya gelen Zaman gazetelerini ve feto dersanelerine gönderdikleri çocuklarını açıklasınlar önce, sonra sağa sola fetocu desinler." Diye bir post atayım feyisbukuma.

    Adamların umrunda değil geçmiş, sıkıntı tam olarak burada zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2017


    quote:

    Orijinalden alıntı: Snowizma


    quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2017


    quote:

    Orijinalden alıntı: Snowizma


    quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2017


    quote:

    Orijinalden alıntı: Snowizma


    quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2017


    quote:

    Orijinalden alıntı: Snowizma


    quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2017

    Bu partiye oy atmamın önündeki tek engel, Meral Akşener'den ötürü ortaya atılan Fetö iddiaları. Fetö ile bir bağlarının olmadıklarını sağlam argümanlarla kanıtlayabilirlerse bir sonraki seçimde oy vereceğim parti olacaktır.

    Nasıl kanıtlayabilirler sizce? Gereken kınamalar yapıldı, bütün fetöden çile çekmiş isimler kurucular kurulunda, gereken mücadelenin verileceğini söyledi Meral hanım. Daha nasıl bir argüman bekliyorsunuz?
    https://www.youtube.com/watch?v=VtvhTQQvMiE

    Mesela bu bir örnek. Kendisinin Feto ile ilişkisi olmuş mudur? Olmuşsa nasıl bir ilişkidir bu? Şu an olmadığını varsayarsak bile o dönemde nasıl bir öneme sahipti bu?

    Bir de üstüne basa basa yurtta sulh cihanda sulh lafını 3-5 kez üst üste vurguladığı bir videosu vardı onu bulamadım. Atatürk'ün sözü o ayrı fakat üstüne vurgulayarak söylemesi ve darbe konseyinin adı da 'Yurtta Sulh Konseyi' olması beni işkillendiriyor fazlasıyla.

    Buna cevap olarak lütfen şu anki hükümet veya Akp öyle değil mi demeyin, hayatımın hiçbir aşamasında şu anki hükümeti destekleyen ve Akp'ye oy veren biri olmadım.

    Sağ cenahtan herkesin bakın herkesin diyorum feto üzerinden yolu geçmiştir. Bunun inkar edilecek bir yanı yok ki fetö 40 yıldır bu ülkenin içine aşamalı sızmış bir terör örgütüdür. Demirel'den tutun Başbuğ Türkeş'e Erdoğan'a kadar herkesin samimiyetini kazanmıştır. Sanıyorum siz Türkçüsünüz, ülkücü değilsiniz, kaygımız bir sonuçta ama ülkücüler ve alperenlerin dini hassasiyeti her zaman daha yüksek olmuştur (sizi tenzih ederek genel anlamda söylüyorum) bu nedenle muhafazakar-milliyetçilerin de fetoyla muhabbeti olmuştur. Meral hanım bu kökenden geldiği için bu normal fakat Meral hanım hiçbir vakit içlerinde bulunmamıştır. O Türkçe olimpiyatlarına yollayan bizzat Devlet Bahçeli'dir. 14 yıl boyunca Bahçeli'nin en yakın danışmanı Meral hanım oldu ve bütün Mhp'deki görüşmelere, etkinliklere vs. Meral hanım genel başkan adına katıldı. Mesela Clinton'la görüşmesi de aynı sebeptendir. Şimdi siyonist medya bunları Meral hanımı karalamak için kullanıyor. Ve emin olabilirsiniz bu partinin hiç bir mensubunun fetöyla uzaktan yakından ilişkisi yoktur. Meral hanımın şu an bir baplantısı olsaydı Ali Türkşen, Ali Aydın, Engin Alan, Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu gibi isimler kendisiyle omuz omuza yürümezdi.

    Evet, Türkçüyüm tabi ki. Dini hassasiyetin olması bu adamla kontak kurmayı aklar mı o dönem için, bilemiyorum. Hiç akla gelmeyecek, ideolojik olarak muhafazakarlıkla uzaktan yakından alakası olmayan isimlerin dahi bu adamla ilişkisi olmuş çünkü.

    Belki de o insanların iyi niyetini, şu anki hükümete olan antipatisini kullanıyor olamaz mı? Bu tamamen soru, benim düşüncem değil. Böylesi bir siyasal harekete ihtiyaç var, fakat kuşkularım da yok değil. Keşke Meral Akşener'den ziyade Ümit Özdağ başkan olsaydı o biraz daha arka planda dursaydı. Sinan Oğan aslında bu ikisinden çok benim görüşlerime uyan biri fakat onun da çok fazla siyasal bir hareket göstereceğini, oy alabileceğini sanmıyorum gerek kimliği gerek ideolojisi gereği.

    Sol görüşlü olup da o dönem samimiyet besleyenler olmuştur elbet, ben ayrıntısını bilemiyorum. Sol siyaset pek takip/ilgi alanımda değil bir şey diyemem.

    Şu anda sembolik olarak Akşener başta görünse de Ümit hoca ve Koray beyle koordineli hareket ederek kararları aldıklarını düşünüyorum. Yani partinin beyin takımının başında Ümit hoca var diyebiliriz. Meral hanımın genel başkan seçilmesinin nedeni halkta bir karşılığının olması. Belki Ümit hoca genel başkan olsaydı bu kadar ses getirmeyecekti.

    Sinan Oğan meselesi de ayrı bir konu. Kendisinin ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum ben şahsen. Mhp'nin başına geçeceğini düşünüyor ama nasıl? Delege desteği deseniz muhalif delegelerin hepsi değiştirildi. İl/ilçe başkanları hep değişti. Kendisinin Mart'tan sonra yeni partiye geçeceğini geçmezse de siyaset sahnesinden kısa ve orta vadede silineceğini düşünüyorum. Uzun vadede neler olacağını hiç kestiremeyiz. Mhp'deki Bahçeli egemenliği kırılırsa, Oğan'ın partiye dönüp genel başkan seçilme olasılığı var ancak bu dediğim gibi uzun vadede ve ülkenin maalesef o kadar zamanı yok.

    O dediğin de kısmen doğru, fakat insanların karşısına çıkan isim önemli zaten daha çok. Bu partiye çok Fetö suçlaması gelecek çünkü ilerleyen günlerde, özellikle yandaş medyadan. Bunun altında kalırlarsa zaten anca Mhp ve Chp'den oy alırlar. O da muhalefeti böler hiçbir işe yaramaz. Akp'den oy alamadığın sürece bu tarz siyasal oluşumların hiçbir önemi yok.

    Sinan Oğan bence duygusal davrandı biraz. İYİ Parti'de sönük kalacağına Mhp'nin başına geçer diye bunu yorumlayanlar olacaktır fakat ben öyle yorumlamıyorum. Partisini ne olursa olsun bırakmayacak anlamına geliyor bu. Bence de Genel Başkan seçilemez ama seçilirse de çok iyi olur. Gönül rahatlığı ile oy verecek bir parti olmuş olur o zaman.

    Merak etmeyin, Ümit hoca da gelse fetoyla bir ilişiğini bulurlardı o olmazsa zetöyle bulurlardı. Evet, Akşener'in falsoları olmuş ama bugünkü kendisine yapılanlar iktidardaki koltuk korkusunun bir tezahürü başka bir şey değil. Akşener'den önce fetöden soruşturulması gereken yığınla isim var. Eğer mevcut hükümet samimi olsaydı zaten Akp'nin içindeki birçok ismi içeriye tıkmıştı. Artık hatır mı işliyor yoksa ötmelerinden mi korkuyor bilemiyorum.

    Ümit Hoca'ya onu yapmaları kendi kendilerini bitirir o tamamen iftira atmaya girer işte. Uç fanatikler dışında hiçkimse itibar etmez. Ama Meral Akşener buna müsait ve kendisine güvenmek isteyen insanların kafasında soru işaretleri bırakıyor bazı olaylar. Demek istediğim bu yani en başından beri aslında.

    Dediğim gibi, öncelik olarak şu anki hükümeti ve Akp'yi görüp ne pahasına olursa olsun onun gitmesini isteyenlerin olduğu yanında benim gibi Fetö ve diğer terör örgütlerini tehdit olarak görüp ne pahasına olursa olsun demeyen muhalifler de var. Herkesten oy almak istiyorlarsa şu Fetö olayına tamamen bir açıklık getirmek zorundalar. Hadi beni geç, Akp'ye oy verip de bu sebepten vermeyecek çok adam çıkar.

    Meral hanım da şüpheli değil aslında sadece akp olayları daha kolay manipüle edebiliyor. Ümit hocada biraz daha zorlanırlardı ama yine kemik akp seçmenine bir algı yaratırlardı. Medya onların elinde hiç bir şekilde zorlanmayacaklardır. Baksanıza, emre uslu denen zirzopun atmadığı tweetleri atmış gibi gösteriyorlar.

    Mesela Kılıçdaroğlu'nu zerre sevmem ama o adama da ara ara benzer algılar yapılıyor. Mesela darbe akşamı televizyon izliyormuş gibi göstermişler ama arkadaki perdeden ışık süzüyordu, onu akıl edememişler ki etseler ben inanır mıydım, inanabilirdim. Çok güzel beceriyorlar bu işi. Her halükarda kim olursa olsun yaptıkları iftira ve dış güçlerin ekmeğine yağ sürmek. Bırakın zaten akla kara ortaya çıkıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aminoasit

    ak partiye oy vermeyelim tamamda bu da fetö sevici niye oy vereyim neden bu forumds bu kadar propagandasi donuyor onu da anlamiyorum. hep ayni kisiler yazik.



    İYİ Parti - Meral Akşener

    Şimdi şöyle uza bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Ekim 2017; 19:14:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bunlardan da bir yol olmaz.

    Vaadleri yok.

    Muhalefet CHP'nin de vaadleri yok.

    Yarın kim şunları derse ona oy veririm yoksa bu saatten sonra gitmem seçimlere;

    - ÖTV kaldırılacak

    - KDV düşürülecek

    - Hukuk sistemi %100'e yakın işleyecek.

    - HSYK, Yargıtay, Dayıştay, Sayıştay gibi kurumlara müdahale edilmeyecek.

    - Başkanlık sarayı yıkılacak ve eskisi gibi AOÇ ormanı olarak kullanılacak, ağaç ekilecek.

    - Eğitim sistemi en iyi şekilde güncellenip 30 sene değiştirilmemek üzere kanun haline getirilecek.

    - Son 15 yılda açılan gereksiz üniversitelerin en başarısız olanları kapatılacak.

    - AVM yapmak yasak hale getirilecek.

    - En az 10 tane minimum 10.000'ar bin kapasiteli taşra bölgelere hapishaneler yapılacak.

    - Suç kanunu değişecek, cinayet-hırsızlık-taciz-tecavüz-gasp-kavga gibi suçların cezaları 25 kat artırılacak.

    - Hapishane sistemi değiştirilecek. Sabah 7 akşam 5 mahkumlar çalıştırılacak ve kendi masraflarını çıkaracakları gibi, hepsi tek hücreli odalara alınacak.

    - En az 10.000 trafik polisi alınacak ve trafik ekipleri 7/24 mesai ve görev yapacak.

    - En az yetiştirilmek üzere kademeli olacak şekilde ve akademi çıkışlı olması için, 50.000 polis adayı alınacak.

    - PKK denen adi oluşum en geç 5 sene içinde bitirilecek.

    - Sınır güvenliği üst düzey hale getirilecek.

    - Ülkeye sokulan 10 milyon civarı mülteciler acilen geri yollanacak.


    Ben daha böyle açıklama yapan bir muhalefet görmedim.

    Meral Akşenere haksızlık etme. Bi kere demekten bişi çıkmaz. Denemeden olmaz dimi ama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akşener parti kurmadan aday olmaz mıydı ? "Sanırım olamazdı CHP nin adayı olmayacaktı " ?

    Peki oldu da Cumhurbaşkanı seçildi , partisi meclis de değil.Ak Parti yine meclisin başı ? Nasıl olacak ? Erdoğan yine yaw banane ben AKP başkanına dönecek mi ? "buna hiç ihtimal vermiyorum".2019 kaybedilirse Erdoğan büyük mevki kaybedecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çohda eyi olmuş gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2017


    quote:

    Orijinalden alıntı: pena kutusu

    "akp'ye oy veren komşularım binaya gelen Zaman gazetelerini ve feto dersanelerine gönderdikleri çocuklarını açıklasınlar önce, sonra sağa sola fetocu desinler." Diye bir post atayım feyisbukuma.

    Adamların umrunda değil geçmiş, sıkıntı tam olarak burada zaten.

    Yok ya zorlayınca sinirleri bozuluyor, hayatı sorguluyorlar. "Aslında ben siyasetle ilgilenmiyorum, öylesine reyize veriyorum" demeye başlıyorlar :D
  • Suriyelileri kim gonderecekse şu ötv denen arac ve benzindeki soygunu kim kaldiracaksa oyum onadir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede yalanlar, vaatleri gerçeklestirmenin her daim önüne geçiyor maalesef. İki yüzlü bizim insanımız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing


    quote:

    Orijinalden alıntı: asau


    quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bunlardan da bir yol olmaz.

    Vaadleri yok.

    Muhalefet CHP'nin de vaadleri yok.

    Yarın kim şunları derse ona oy veririm yoksa bu saatten sonra gitmem seçimlere;

    - ÖTV kaldırılacak

    - KDV düşürülecek

    - Hukuk sistemi %100'e yakın işleyecek.

    - HSYK, Yargıtay, Dayıştay, Sayıştay gibi kurumlara müdahale edilmeyecek.

    - Başkanlık sarayı yıkılacak ve eskisi gibi AOÇ ormanı olarak kullanılacak, ağaç ekilecek.

    - Eğitim sistemi en iyi şekilde güncellenip 30 sene değiştirilmemek üzere kanun haline getirilecek.

    - Son 15 yılda açılan gereksiz üniversitelerin en başarısız olanları kapatılacak.

    - AVM yapmak yasak hale getirilecek.

    - En az 10 tane minimum 10.000'ar bin kapasiteli taşra bölgelere hapishaneler yapılacak.

    - Suç kanunu değişecek, cinayet-hırsızlık-taciz-tecavüz-gasp-kavga gibi suçların cezaları 25 kat artırılacak.

    - Hapishane sistemi değiştirilecek. Sabah 7 akşam 5 mahkumlar çalıştırılacak ve kendi masraflarını çıkaracakları gibi, hepsi tek hücreli odalara alınacak.

    - En az 10.000 trafik polisi alınacak ve trafik ekipleri 7/24 mesai ve görev yapacak.

    - En az yetiştirilmek üzere kademeli olacak şekilde ve akademi çıkışlı olması için, 50.000 polis adayı alınacak.

    - PKK denen adi oluşum en geç 5 sene içinde bitirilecek.

    - Sınır güvenliği üst düzey hale getirilecek.

    - Ülkeye sokulan 10 milyon civarı mülteciler acilen geri yollanacak.


    Ben daha böyle açıklama yapan bir muhalefet görmedim.

    Meral Akşenere haksızlık etme. Bi kere demekten bişi çıkmaz. Denemeden olmaz dimi ama.

    Bu oyunlar tutmaz artık, yiyenler yine çıkar ama olsun.

    AKP'yi güçlendirmek için daha farklı oyunlar lazım.



    Yapma hocam. Meral Akşenerden daha iyi bir alternatif var mı? Tam aranan isim!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Snowizma


    quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2017


    quote:

    Orijinalden alıntı: Snowizma


    quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2017


    quote:

    Orijinalden alıntı: Snowizma


    quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2017


    quote:

    Orijinalden alıntı: Snowizma


    quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2017


    quote:

    Orijinalden alıntı: Snowizma


    quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2017

    Bu partiye oy atmamın önündeki tek engel, Meral Akşener'den ötürü ortaya atılan Fetö iddiaları. Fetö ile bir bağlarının olmadıklarını sağlam argümanlarla kanıtlayabilirlerse bir sonraki seçimde oy vereceğim parti olacaktır.

    Nasıl kanıtlayabilirler sizce? Gereken kınamalar yapıldı, bütün fetöden çile çekmiş isimler kurucular kurulunda, gereken mücadelenin verileceğini söyledi Meral hanım. Daha nasıl bir argüman bekliyorsunuz?
    https://www.youtube.com/watch?v=VtvhTQQvMiE

    Mesela bu bir örnek. Kendisinin Feto ile ilişkisi olmuş mudur? Olmuşsa nasıl bir ilişkidir bu? Şu an olmadığını varsayarsak bile o dönemde nasıl bir öneme sahipti bu?

    Bir de üstüne basa basa yurtta sulh cihanda sulh lafını 3-5 kez üst üste vurguladığı bir videosu vardı onu bulamadım. Atatürk'ün sözü o ayrı fakat üstüne vurgulayarak söylemesi ve darbe konseyinin adı da 'Yurtta Sulh Konseyi' olması beni işkillendiriyor fazlasıyla.

    Buna cevap olarak lütfen şu anki hükümet veya Akp öyle değil mi demeyin, hayatımın hiçbir aşamasında şu anki hükümeti destekleyen ve Akp'ye oy veren biri olmadım.

    Sağ cenahtan herkesin bakın herkesin diyorum feto üzerinden yolu geçmiştir. Bunun inkar edilecek bir yanı yok ki fetö 40 yıldır bu ülkenin içine aşamalı sızmış bir terör örgütüdür. Demirel'den tutun Başbuğ Türkeş'e Erdoğan'a kadar herkesin samimiyetini kazanmıştır. Sanıyorum siz Türkçüsünüz, ülkücü değilsiniz, kaygımız bir sonuçta ama ülkücüler ve alperenlerin dini hassasiyeti her zaman daha yüksek olmuştur (sizi tenzih ederek genel anlamda söylüyorum) bu nedenle muhafazakar-milliyetçilerin de fetoyla muhabbeti olmuştur. Meral hanım bu kökenden geldiği için bu normal fakat Meral hanım hiçbir vakit içlerinde bulunmamıştır. O Türkçe olimpiyatlarına yollayan bizzat Devlet Bahçeli'dir. 14 yıl boyunca Bahçeli'nin en yakın danışmanı Meral hanım oldu ve bütün Mhp'deki görüşmelere, etkinliklere vs. Meral hanım genel başkan adına katıldı. Mesela Clinton'la görüşmesi de aynı sebeptendir. Şimdi siyonist medya bunları Meral hanımı karalamak için kullanıyor. Ve emin olabilirsiniz bu partinin hiç bir mensubunun fetöyla uzaktan yakından ilişkisi yoktur. Meral hanımın şu an bir baplantısı olsaydı Ali Türkşen, Ali Aydın, Engin Alan, Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu gibi isimler kendisiyle omuz omuza yürümezdi.

    Evet, Türkçüyüm tabi ki. Dini hassasiyetin olması bu adamla kontak kurmayı aklar mı o dönem için, bilemiyorum. Hiç akla gelmeyecek, ideolojik olarak muhafazakarlıkla uzaktan yakından alakası olmayan isimlerin dahi bu adamla ilişkisi olmuş çünkü.

    Belki de o insanların iyi niyetini, şu anki hükümete olan antipatisini kullanıyor olamaz mı? Bu tamamen soru, benim düşüncem değil. Böylesi bir siyasal harekete ihtiyaç var, fakat kuşkularım da yok değil. Keşke Meral Akşener'den ziyade Ümit Özdağ başkan olsaydı o biraz daha arka planda dursaydı. Sinan Oğan aslında bu ikisinden çok benim görüşlerime uyan biri fakat onun da çok fazla siyasal bir hareket göstereceğini, oy alabileceğini sanmıyorum gerek kimliği gerek ideolojisi gereği.

    Sol görüşlü olup da o dönem samimiyet besleyenler olmuştur elbet, ben ayrıntısını bilemiyorum. Sol siyaset pek takip/ilgi alanımda değil bir şey diyemem.

    Şu anda sembolik olarak Akşener başta görünse de Ümit hoca ve Koray beyle koordineli hareket ederek kararları aldıklarını düşünüyorum. Yani partinin beyin takımının başında Ümit hoca var diyebiliriz. Meral hanımın genel başkan seçilmesinin nedeni halkta bir karşılığının olması. Belki Ümit hoca genel başkan olsaydı bu kadar ses getirmeyecekti.

    Sinan Oğan meselesi de ayrı bir konu. Kendisinin ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum ben şahsen. Mhp'nin başına geçeceğini düşünüyor ama nasıl? Delege desteği deseniz muhalif delegelerin hepsi değiştirildi. İl/ilçe başkanları hep değişti. Kendisinin Mart'tan sonra yeni partiye geçeceğini geçmezse de siyaset sahnesinden kısa ve orta vadede silineceğini düşünüyorum. Uzun vadede neler olacağını hiç kestiremeyiz. Mhp'deki Bahçeli egemenliği kırılırsa, Oğan'ın partiye dönüp genel başkan seçilme olasılığı var ancak bu dediğim gibi uzun vadede ve ülkenin maalesef o kadar zamanı yok.

    O dediğin de kısmen doğru, fakat insanların karşısına çıkan isim önemli zaten daha çok. Bu partiye çok Fetö suçlaması gelecek çünkü ilerleyen günlerde, özellikle yandaş medyadan. Bunun altında kalırlarsa zaten anca Mhp ve Chp'den oy alırlar. O da muhalefeti böler hiçbir işe yaramaz. Akp'den oy alamadığın sürece bu tarz siyasal oluşumların hiçbir önemi yok.

    Sinan Oğan bence duygusal davrandı biraz. İYİ Parti'de sönük kalacağına Mhp'nin başına geçer diye bunu yorumlayanlar olacaktır fakat ben öyle yorumlamıyorum. Partisini ne olursa olsun bırakmayacak anlamına geliyor bu. Bence de Genel Başkan seçilemez ama seçilirse de çok iyi olur. Gönül rahatlığı ile oy verecek bir parti olmuş olur o zaman.

    Merak etmeyin, Ümit hoca da gelse fetoyla bir ilişiğini bulurlardı o olmazsa zetöyle bulurlardı. Evet, Akşener'in falsoları olmuş ama bugünkü kendisine yapılanlar iktidardaki koltuk korkusunun bir tezahürü başka bir şey değil. Akşener'den önce fetöden soruşturulması gereken yığınla isim var. Eğer mevcut hükümet samimi olsaydı zaten Akp'nin içindeki birçok ismi içeriye tıkmıştı. Artık hatır mı işliyor yoksa ötmelerinden mi korkuyor bilemiyorum.

    Ümit Hoca'ya onu yapmaları kendi kendilerini bitirir o tamamen iftira atmaya girer işte. Uç fanatikler dışında hiçkimse itibar etmez. Ama Meral Akşener buna müsait ve kendisine güvenmek isteyen insanların kafasında soru işaretleri bırakıyor bazı olaylar. Demek istediğim bu yani en başından beri aslında.

    Dediğim gibi, öncelik olarak şu anki hükümeti ve Akp'yi görüp ne pahasına olursa olsun onun gitmesini isteyenlerin olduğu yanında benim gibi Fetö ve diğer terör örgütlerini tehdit olarak görüp ne pahasına olursa olsun demeyen muhalifler de var. Herkesten oy almak istiyorlarsa şu Fetö olayına tamamen bir açıklık getirmek zorundalar. Hadi beni geç, Akp'ye oy verip de bu sebepten vermeyecek çok adam çıkar.

    Meral hanım da şüpheli değil aslında sadece akp olayları daha kolay manipüle edebiliyor. Ümit hocada biraz daha zorlanırlardı ama yine kemik akp seçmenine bir algı yaratırlardı. Medya onların elinde hiç bir şekilde zorlanmayacaklardır. Baksanıza, emre uslu denen zirzopun atmadığı tweetleri atmış gibi gösteriyorlar.

    Mesela Kılıçdaroğlu'nu zerre sevmem ama o adama da ara ara benzer algılar yapılıyor. Mesela darbe akşamı televizyon izliyormuş gibi göstermişler ama arkadaki perdeden ışık süzüyordu, onu akıl edememişler ki etseler ben inanır mıydım, inanabilirdim. Çok güzel beceriyorlar bu işi. Her halükarda kim olursa olsun yaptıkları iftira ve dış güçlerin ekmeğine yağ sürmek. Bırakın zaten akla kara ortaya çıkıyor.

    Şüpheli derken kendi açımdan bakarak söylüyorum. Yoksa Akp'nin manipülasyon gücü konusunda hemfikiriz.




  • Şimdi arkadaşlar malum, eski akfetöcü bir vekil twitter'dan bunların eski kirli çamaşırlarını yazdığım için beni mahkemeye vermiş. Ben de topluca mahkemelerde kullanmak için içinde videolar da olan bir PDF hazırlıyorum. Kısasından uzununa pkk'sından fetosuna herşeyin olduğu bir çalışma olacak ve internette paylaşacağım. İsteyen herkes akp'lilere fetöcü dediği için mahkemeye verildiğinde ilgili sayfaları delil olarak kullanabilir. Hem davalar çabucak düşer hem de fetöcü suçlaması yaptığınız adamlar ile ilgili kanıtlarınız olduğu için hiçbir savcı bu davanın bu savunmayla sürmesini isteyemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 25 Ekim 2017; 19:53:21 >




  • ilk seçimde oyumu alacak partidir. milliyetçiler olarak sonuna kadar arkasındayız zaten ümit özdağ hocamız var gerisi hikaye
  • Oyum şimdiden hazır
  • Vizyonsuz bir parti kadrosunu geçtim isminden belli , nasıl parti ? İyi parti ya dgshshsjs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cCc MHP



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 25 Ekim 2017; 19:42:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.