Bildirim
IYI Parti’den efsane klip!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O çiçekçi kız saçmalığından sonra bu kalitede bir yapım! Yönetmen ya da senarist falan mı değişti? -
adamlar sinyali çakmış siz halen şakşaklıyorsunuz, bu reklamın ritmi ve son sahnesi bilin bakalım neyin reklamında var? -
Kendi partim diye demiyorum ama cidden H-A-R-İ-K-A!
Klipte ampulun sönüp güneşin doğması güzel ayrıntı.
Sözlerdeki, sen asansörle inerken ben merdivenden çıkıyorum da güzel.
Sen hızla düşerken ben yavaş yavaş yükseliyorum denmek isteniyor.
H-A-R-İ-K-A!
Dakika 3:00'da kamera kayıtlarında da tarih 30.03.2019'u gösteriyor. Güzel ayrıntı bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 22 Mart 2019; 5:7:9 > -
24 hazirana göre gelişme var...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş -
Aktrollerin ciyaklamasına bakarsak başarılı bir klip/şarkı olmuş.
hahahah. tatlı su balıkları cevap yazmaya bile korkmuş. başarısız bi mesajı likelıyorlar anca. -
Bence emek var sevdim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu kadar abartı bir parti daha yok bu ülkede:) hocam sormazlar mı adama % kaç'sın diye?
Proje parti bu belli.
Güzel klip dahası Fransız devletine güzel mesaj olmuş. Gerçi eksiği var. 10'dan fazla kişi hayatını kaybetti. 3000 kişiye yakın tutuklu var. Bunlardan 1700'den fazla kişi hapis cezası aldı. bunlara da değinseydi iyiydi.
unutmadan, sokaklarda yüzlerce polis şiddeti, onlarca polis yağması da var. Onları da belirtmesi lazım. -
Hangi parti proje partisi değil?
Diğerleri 18'lik mi? ve ya babaannelik kötü bir şey mi?
İstifa etmek erdemliktir, hangisi yapıyor?(yalandan da olsa) bu konu çok uzun ya neyse.
Sen doğru ata oynamışsın belli.
Bu siyaset ne berbat şey!! hepsinin köküne kibrit suyu. -
Siyasetteki başarısızlıklarını başka şekilde kapatmaya çalışıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı arkadaşların'Bunlar Proje partisi'' diyerek sözde bir muhalefet partisini aşağlama ve karalama çabalarını gülümseyerek okuyorum.Bu kadar boş insan olmayı nasıl başarıyorlar gerçekten hayret verici...
Yahu ot'tan,b'ktan ''Aha bakın gizli mesaj vermişler'',''Şarkı ritimleriyle neyi amaçladıkları kime hizmet ettikleri belli'',''Bu parti bir proje partisidir''diyerek çıkarım yapan bu pek parlak zekalı arkadaşlar kimi ve kimleri takip ediyorlar dersiniz?Hala bilemediniz mi?Söyleyeyim;
Meydanlarda ve televizyonlarda açık açık ''Biz 'Büyük Ortadoğu PROJESİ'nin eşbaşkanlarından biriyiz ve bu görevi yerine getiriyoruz.'' diyenleri takip ediyorlar.Bu nasıl zekadır hala anlamış değilim...
Düşünün bir şarkıdan yola çıkarak ''Neye hizmet ettikleri ortada'' diyorlar,her şeyi sorguluyorlar fakat kendi takip ettikleri kişinin açık açık bir PROJENİN eşbaşkanı olduğunu defalarca söylemesini hiç ama hiç sorgulamıyorlar. Duymamzlıktan,görmezlikten geliyorlar.Yani pes doğrusu!
Yeni kurulmuş bir partinin % kaç oy aldığı ile ilgileniyorlar fakat yıllar önce kendi destekleri partinin yeni kurulmasına rağmen nasıl tek başına iktidar koltuğuna oturduğunu ve koltuğa oturur oturmaz ortadoğunun Amerikanın lehine değiştirilmeye başlandığı görmüyorlar daha doğrusu görmek istemiyorlar...
Siz aynen böyle devam edin...
-
Bu ülkede oy verilebilecek tek parti iyi partidir.
Akparti gibi evet... Ama arkasında Amerika ve fetö yok... Akp kurulduğunda ABD arkasında fetö den de olur almışlardı...
Akşener RTE ve Gül'ün en büyük dostudur. Et ve tırnak gibi içiçe geçmişlerdir. Resimlere bakın; resimler yalan söylemez. Akşener oğlunun düğününe RTE'yi şeref konugu olarak cagırmıştır ve RTE'yi elleri patlarcasına alkışlamıştır. Akşener, RTE, Gül ve Bahçeli'nin yanında cok mutlu ve o kişilerin yanında böyle mutlu duran kişi, halkın yanında biri olamaz. Ne var ki, halk kendisini kandıran kişileri sevmektedir. Akşener de "gelen kandırmış geçen kandırmış" diyerek halkı kandırmaktadır. Yukardaki yorumunuz, kendiniz kandırmanızın cok açık tezahürüdür, "biz ne olursa olsun kandırılmak istiyoruz" demenin başka bir türlüsüdür.quote:
Orijinalden alıntı: sissil
Akparti gibi evet... Ama arkasında Amerika ve fetö yok... Akp kurulduğunda ABD arkasında fetö den de olur almışlardı...
-
Büyük fontta yazdığına göre reklam seni ve yanındakileri baya acıtmış.Siz kendiniz gibi milleti de at olarak görmeye alışmışsınız.Hadi a haberi açta jokeyin binsin sanaquote:
Orijinalden alıntı: OverClocKing
Bu mesaj silindi.
Aktrollerin ciyaklamasına bakarsak başarılı bir klip/şarkı olmuş.
|
Bazı arkadaşların'Bunlar Proje partisi'' diyerek sözde bir muhalefet partisini aşağlama ve karalama çabalarını gülümseyerek okuyorum.Bu kadar boş insan olmayı nasıl başarıyorlar gerçekten hayret verici...
Yahu ot'tan,b'ktan ''Aha bakın gizli mesaj vermişler'',''Şarkı ritimleriyle neyi amaçladıkları kime hizmet ettikleri belli'',''Bu parti bir proje partisidir''diyerek çıkarım yapan bu pek parlak zekalı arkadaşlar kimi ve kimleri takip ediyorlar dersiniz?Hala bilemediniz mi?Söyleyeyim; Meydanlarda ve televizyonlarda açık açık ''Biz 'Büyük Ortadoğu PROJESİ'nin eşbaşkanlarından biriyiz ve bu görevi yerine getiriyoruz.'' diyenleri takip ediyorlar.Bu nasıl zekadır hala anlamış değilim... Düşünün bir şarkıdan yola çıkarak ''Neye hizmet ettikleri ortada'' diyorlar,her şeyi sorguluyorlar fakat kendi takip ettikleri kişinin açık açık bir PROJENİN eşbaşkanı olduğunu defalarca söylemesini hiç ama hiç sorgulamıyorlar. Duymamzlıktan,görmezlikten geliyorlar.Yani pes doğrusu! ![]() Yeni kurulmuş bir partinin % kaç oy aldığı ile ilgileniyorlar fakat yıllar önce kendi destekleri partinin yeni kurulmasına rağmen nasıl tek başına iktidar koltuğuna oturduğunu ve koltuğa oturur oturmaz ortadoğunun Amerikanın lehine değiştirilmeye başlandığı görmüyorlar daha doğrusu görmek istemiyorlar... ![]() Siz aynen böyle devam edin... ![]() |
Kendi partim diye demiyorum ama cidden H-A-R-İ-K-A!
Klipte ampulun sönüp güneşin doğması güzel ayrıntı. Sözlerdeki, sen asansörle inerken ben merdivenden çıkıyorum da güzel. Sen hızla düşerken ben yavaş yavaş yükseliyorum denmek isteniyor. H-A-R-İ-K-A! Dakika 3:00'da kamera kayıtlarında da tarih 30.03.2019'u gösteriyor. Güzel ayrıntı bunlar. |
Büyük fontta yazdığına göre reklam seni ve yanındakileri baya acıtmış.Siz kendiniz gibi milleti de at olarak görmeye alışmışsınız.Hadi a haberi açta jokeyin binsin sana
![]() |
Sana cevap vermek bile külliyen kelime israfı.Normalde yerim, içerim ama israf etmem ama bu seferlik edeceğim
Reis dediğin adam sürekli mitinglerinde bölücü ve ayrıştırıcı konuşmalar yapıyor.Kafasına göre herkesi grupların içine sokuyor.Bu mu dayanışma, bu mu kardeşik, bu mu birlik ?? |
O çiçekçi kız saçmalığından sonra bu kalitede bir yapım! Yönetmen ya da senarist falan mı değişti?
|
Anca klipte :) akp liler eline mikrofon alinca agizlarindan nefret kin iftira yalan dolan eksik olmuyor :) ulkenin %50 sine terorist dediniz lan
![]() |
Bugün internette iyi partinin ücretsiz internet ve ücretsiz ulaşım v.b vergi yükünü arttırıcı devletçi saçma sapan vaatlerini gördüm. Geçen seçimde el alemin kredi borcunu kapatacağını (benden vergi alarak bana ödeteceğini) vaad ediyordu.
Bu kadından bi cacık olmaz. Yıl olmuş 2019 hala sosyalist sosyalist vaadler. Beleş peynir sadece fare kapanında olur. |
Benzer içerikler
- dream games maaş
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- kaç milletvekili istifa ederse erken seçim olur
- muhalif kanallar listesi
- atık su bedeli nedir
- her şey yanımda
- jaecoo 8
- 2025 elektrikli araçlar
- deprem hasar sorgulama
- vodafone flex nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X