Şimdi Ara

İyi mühendisliklerde okuyan biri işşiz kalır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar sınavda iyi bir derece yaptım(800 civarı) ve sabancı veya odtüde bir mühendislik düşünüyorum ama çevremdeki herkes emeğime yazık edeceğimi, bulma sıkıntısı yaşayacağımı, bulsam bile düşük maaşa çalışacağımı söyleyip duruyor. Sizce bu uyarıları ne kadar dikkate almalıyım? Özellikle mezun olan arkadaşlar bu konularda aydınlatırsa sevinirim.

• O çevreyle yine iyi sıralama yapmışsın hocam tebrik ederim.
  • Haklılar mühendis olduğun sürece biri senin kaç para kazandıracağını umursayacak sen 800 oldun demiyecek zaten diplomanı da satın almıyır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peterrgriffenn kullanıcısına yanıt

sağolun hocam malum tercih dönemindeyiz ağzı olan konuşuyor.
  • Hocam siz kanatli hayvan yetiştiriciligi bile yazsanız is bulursunuz bence ilk bin boru değil helal olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşaat mühendisliği yazmayın da...
  • xooa kullanıcısına yanıt
    ee düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asla kalmazsınız ve iyi bir maaşla sürekli bir işte çalışacağınızı düşünüyorum tabi siz de biraz gayret gösterirseniz.. Tebrikler

• esogüceng E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam mühendisliğe büyük bir ilgim var zaten zevkle okuyacağımı düşünüyorum.
  • xooa kullanıcısına yanıt
    Neden öyle dediniz ki hocam ilgisi varsa severek okuyacaksa iyi üniversitelerde her türlü yolunu bulur bence
  • up
  • Asgari ücret + yemek diye duydum ilk 500de değilseniz. İlk 500de iişler değişiyor yol parası da var.

Not: İlk 800de ne okusan iş bulursun.
  • Yeni mezun arkadaslarimin ne kadar ucuk maaslarla ise basladigini yazsam forumda troll damgasi yerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen işsiz kalırsın diyenlere de ki

Bir tane çocuk var benden 3-5 yaş büyük ve diyor ki de

Sen işsiz kalırsan bütün herkes işsiz kalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatının devamında normal bir şekilde kafanı kullanırsan işsiz kalma ihtimalin yok.

• Tabii ki daha çok veya daha az ya da daha verimli veya daha verimsiz çalıştığın olacak ama aynı çizgide devam edersen ve Dünya'daki gelişmeleri takip edersen seni kimse tutamaz. Senin de yazdığın gibi ağzı olan konuşuyor.
  • up

• büyük ihtimal yalan söylüyorsun. ben o sıralmayı yapsam gider o üniversiteleri teker teker gezer okuyanları ile görüşürdüm. buradan tavsiye falan beklemezdim yani
  • 318. oldum bilkent odtü boğaziçi üçünü de gezdim hâlâ forumu okuyorum bilgi alıyorum iyi üniversitelerde okuyan öğrenciler var burada neden tavsiye almasın ki?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.