Şimdi Ara

İyi futbol oynamak için ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar futbola sevdalı biriyim ama daha önceden ailem izin vermediği, etraftan yeterli desteği göremediğim için ( sosyal fobim var), daha önceden altyapıya gidemedim. Her sene gitmek istedim ama arkadaşlarım her seferinde sen gitsen ne olacak vs. cümleler kurduğundan hiç cesaretimi toplayamadım ama 1 ay öncesine kadar antrenmanlara gitmeye başladım takımlardaki çocuklardan eksiğim çok fazlaydı, hepsi 2-3 yıldır klübe giden oyuncular, bazen gerçekten antrenmanlarda kendimi gösteriyorum güzel oynuyorum ama ertesi gün alakasız oynuyorum, takıma adapte edemedim kendimi hatta bazen örneğin bindirmeli orta yapıyoruz düzgün vuramam, birisi bişey der diye milleti önüme geçiriyorum moralim bozuluyor vurmak istemiyorum mesela. sosyal fobi öyle bişeyki size biris " naptın sen" dese yerin dibine girersiniz neyse sosyal fobiyi yenmeye çalışıyorum ama sizce kendimi diğer oyunculara yetiştirmek için ne yapmalıyım 17 me gireceğim lisansım çıkıcak yakında hiçbi zaman antrenmanlarla yetinmiyorum gidebildiğim zaman u14,u15,u16 antrenmanlarınada katılıyorum. sizce ne yapmalıyım teşekkür ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 17 yaşından nasıl klübe aldılar seni? yaşın çok geç değil mi bu iş için ?

    Ayrıca öyle orta açma, ileriye hücum yapma gibi şeyler antremanda özel çalışarak olur. Kendini alıştırman lazım normal antremanlardan sonra imkanın varsa bireysel olarak antreman yap.
  • 17 ye giricem daha, ayrıca antrenmanlara gittim hocaya katılabilirmiyim diye sordum kabul etti düzenli olarak gidiyorum bir ara bırakıcak oldum hocayla konuştum antrenmanlara devam etmemi söyledi. fikirlerin için teşekkür ederim bireysel olarakta çalışıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol bol şut çalış maç falan izle,sosyal ortamlara girmeye çalış arkadaşlık kur futbol takım oyunudur
  • Sabrinin videolarıni izle onun yaptıklarınıda yapma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amatörde farklı olmak istiyorsan bol bol şut çalış. Şut çok önemli şutunu geliştirdikten sonra özgüneninde artacaktır.

    Ayrıca bırak birisi naptın sen desin. O kelimeyi duy utanmaktan korkma. Hatalarının üstüne git. O yaşlar öyle yaşlar bazı şeyleri aşmalısın. Bol bol balık ye, balık yağı öneririm. Bu yönünü geliştirecek önemli bir yöntem.
  • Tam yaşındasın hiçbişey için geç değil. Her gün bireysel koşu yap futbolun temeli koşudur bunu unutma. Barfiks mekih şınav bunlarıda sürekli yap dayanıklılık güç çok önemli özellikle hızlı olmak için sık sık koşu yap günde en az 1 saat orta tempo öneririm(durmadan) Birden aşırı yükleme yapma yoksa kısır döngü olur fayda göreceğine zarar görürsün . Önceliğin fiziksel güç olsun kendini yeterince güçlü hissettiğinde topla antreman yapmaya başlayabilirsin.
  • teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Messi gibi doğuştan yeteniğin olacak onu çok daha iyi geliştirip yıldız olacaksınız.

    Ya da C.Ronaldo gibi doğuştan yeteniğin olmayacak ama sen azim ve hırs edip yetenekli olacaksın..(Ronaldo nun hayatını anlatan belgeseli seyredin)

    Sana kimse Messi ve Ronaldo demiyor..Sadece Bu iki yolu değerlendir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.