Şimdi Ara

İYİ BİLDİĞİNİZ İTEMLER VE DETAYLI ÖZELLİKLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eminim benzer konular tartışılmıştır ama güncel olarak ve kafalarda karışıklık yaratacak itemleri, onların pasiflerini ve özelliklerini buraya yazarsak itemin adı ve resmiyle iligli. Başta ben olmak üzere herkese faydası olacaktır. Mesela eminim çoğu kişi Wardlamayı öğrenecektir. Penetrationların değerini öğrenecektir vs. Lütfen konuyu trollemeyin ve gereksiz mesaj atmayın. Gerçekten işe yaramasını ve faydalı olmasını umuyorum. Sadece başlangıç olarak Last Whisper ekledim. Eklenen her itemi itemi ekleyenin alıntısını alarak sayfanın ilk yazısına ekleyeceğim.

Last Whisper : %40 Atak Gücü, % 40 zırh kırıcı. Karşıda ki Rakibe %40 daha fazla vuracaksınız ve rakibin zırhı %40 daha azmış gibi etki edecek. %40 Penetration demek rakibin zırhında %40 hasar varmış gibi vurmak demektir. Bu item Attack damage ( Atak gücü) ile ilerleyen karakterler içindir. Ayrıca karşınızda tank yada off-tank oynayan bir karakter varsa erken alınması sizin için avantaj olacaktır.

Edit : Lütfen Aktifini kullanmamız gereken önemli itemleride belirtiniz. Ben henüz hiç bir itemin aktifini kullanmıyorum. Buna alışmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 6 Temmuz 2012; 16:11:54 >

• Last Whisper yanlış olmuş rakibin armorunun direk %40'ını kırmıyor.Eğer sende armor penet. varsa onu %40 arttırıyor.
  •  İYİ BİLDİĞİNİZ İTEMLER VE DETAYLI ÖZELLİKLERİ

Üzerine tıkladığında 15 saniye içinde 150 can dolduruyor.
  • biri bana deathfire ı açıklarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreonCe

Last Whisper yanlış olmuş rakibin armorunun direk %40'ını kırmıyor.Eğer sende armor penet. varsa onu %40 arttırıyor.

Senin dedigin yanlis. Rakibin armorunun %40ini kirar. Dedigin gibi olsa, mesela ad carry runelerle 10armorpeni var.Daha fazla Armor pen icin lw aldi 14olurdu. Cok az bir miktar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Last Whisper yanlış olmuş rakibin armorunun direk %40'ını kırmıyor.Eğer sende armor penet. varsa onu %40 arttırıyor.

Yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: matkap32

biri bana deathfire ı açıklarmı

Deathfire Grasp

/>

/>
    ve
    />
    itemlerinden oluşur.

Legendary Tier'dir.

80 Ability Power, %15 Cooldown Reduction verir.

Aktif özelliği: Hedefe o anki canının %25'i kadar damage vurur. Bu damage sahip olunan her 100 ability power için %4 artar. Minimum damage'ı 200'dür.

Shopta Magic - Ability Power yerinde yada Magic - Cooldown Reduction yerinde bulunur.

Alış fiyatı 2600 gold, birleştirme fiyatı 975 gold, satış fiyatı 1820 golddur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

penetration = delmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonx

quote:

Deathfire Grasp

/>

/>
    ve
    />
    itemlerinden oluşur.

Legendary Tier'dir.

Aktif özelliği: Hedefe o anki canının %25'i kadar damage vurur. Bu damage sahip olunan her 100 ability power için %4 artar. Minimum damage'ı 200'dür.

Shopta Magic - Ability Power yerinde yada Magic - Cooldown Reduction yerinde bulunur.

Yanılmıyosam verdiği dmg rakibin ap si kadar artmıyormuydu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

quote:

Deathfire Grasp

/>

/>
    ve
    />
    itemlerinden oluşur.

Legendary Tier'dir.

Yanılmıyosam verdiği dmg rakibin ap si kadar artmıyormuydu ?

Hayır sendeki her 100 ap'de %1.

• %1 değil %4
  • %4 değil %10
  • Deathfire gasp ı ilk defa gördüm akali için baya iyi gibi özellikle %25 damage olayı ile cooldown müthiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric the Raven

%4 değil %10

quote:

Orijinalden alıntı: League of Legends Wiki

Deathfire Grasp

Tier Legendary
    Effects +80 ability power
    Passive Unique: +15% cooldown reduction
    Active Unique: Deals magic damage to target champion equal to 25% of their current health (+4% per 100 ability power) with a minimum of 200 damage. 1 minute cooldown. (750 range)
    Menu Magic > Ability Power
    Magic > Cooldown Reduction
    Item cost 2600g (975g)
    Sell value 1820g
    Item code 3128

dediğin gibi olsa 750 ap kasan herkes tek atardı birbirine.

• tenacity ne işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

tenacity ne işe yarıyor

CC'lerden daha az bir oranda etkilenmeni sağlıyor.(CC=stun,snare,slow,silence vb.)
    Örneğin; 25 tenacity varsa CC lerden %25 daha az etkilenirsin. O da 2 saniyelik stun'ı 1.5 saniyeye düşürür.
    Mercury Treads ve 3 diğer itemle sağlanabiliyordu ve iki iteminki stacklenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix56 -- 6 Temmuz 2012; 16:01:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

tenacity ne işe yarıyor

knockup, knockback, pull ,as reduction ve suppress ler dışındaki cc lerin süresini düşürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reo*

http://www.lolrehber.com/itemler

Bu linkte faydalı fakat çok detaylı anlatmıyor ve küçük detaylardan haberimiz olmuyor. :) Insanın aklına türlü türlü sorular takılabiliyor.
  • quote:

quote:

Deathfire Grasp

/>

/>
    ve
    />
    itemlerinden oluşur.

Legendary Tier'dir.

teşekkürler bro

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.