Şimdi Ara

iTunes Eşzamanlama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
21.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düne kadar pcde itunestan indirdiğim uygulamaları eşzamanla diyince uygulamanın adı ve eşzamanlanıyor yazardı itunesta gözükürdü şimdi ise uygulamayı kuruyorum eşzamanla diyorum hemen bitiyor eşzamanlama itunesta gözüküyor uygulama ama telefona bakınca hiçbirşey yok. itunesı silip baştan kurdum yine aynı sonuç. acaba 25pp mi zarar verdi?

Edit: Asıl sorun şu galiba
    Oyunu eşzamanlama yaparken adım 3/4 te direk atlıyor oyunla alakalı birşey demiyor 1/4 2/4 3/4 oluyor ve bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potter34 -- 2 Ocak 2013; 21:08:40 >

• Telefonu pc'ye taktıktan sonra itunes'tan telefonun uygulamalar kısmına gel solda uygulamaların listesi çıkıyor ya sağında da sil butonu oluyor bak bir o programa sil mi yazıyor yükle mi? yükle yazıyorsa ona tıklayıp eş zamanla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

Telefonu pc'ye taktıktan sonra itunes'tan telefonun uygulamalar kısmına gel solda uygulamaların listesi çıkıyor ya sağında da sil butonu oluyor bak bir o programa sil mi yazıyor yükle mi? yükle yazıyorsa ona tıklayıp eş zamanla.

Sil dedim Silinecek yazdı eşzamanladım kayboldu sağdaki ekrandan sonra bir daha yüklemeyi denedim yine aynı sonuç. iTunesta gözüküyor iphoneda gözükmüyor ama 25pp ile sorun olmadan atıyor ben itunesın çalışmasını istiyorum yinede. hâla çözülmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Potter34

quote:

Telefonu pc'ye taktıktan sonra itunes'tan telefonun uygulamalar kısmına gel solda uygulamaların listesi çıkıyor ya sağında da sil butonu oluyor bak bir o programa sil mi yazıyor yükle mi? yükle yazıyorsa ona tıklayıp eş zamanla.

Sil dedim Silinecek yazdı eşzamanladım kayboldu sağdaki ekrandan sonra bir daha yüklemeyi denedim yine aynı sonuç. iTunesta gözüküyor iphoneda gözükmüyor ama 25pp ile sorun olmadan atıyor ben itunesın çalışmasını istiyorum yinede. hâla çözülmedi.

Sanırım otomatik olarak senkronize etme kapalı. Bende de aynısı oldu. Pcden 3-4 uygulama çekmiştim, sync dediğimde uygulamaları atmadı. Sanırım yeni itunes'un çalışma şekli bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

Sanırım otomatik olarak senkronize etme kapalı. Bende de aynısı oldu. Pcden 3-4 uygulama çekmiştim, sync dediğimde uygulamaları atmadı. Sanırım yeni itunes'un çalışma şekli bu.

Yeni uygulamayı otomatik olarak eşzamanlayı tıkladım sildim tamamen itunes baştan kurdum hâla sonuç aynı. yetkilendirme de yaptım ama hâla itunesta gözüküyor telefonda gözükmüyor.

• jb varken uygulamayı netten indirip mi itunes a yüklediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

jb varken uygulamayı netten indirip mi itunes a yüklediniz.

jailbreak zaten vardı şimdiye kadar hiçbir sorun yoktu ücretsiz uygulamayı indirebiliyor ve kurabiliyordum. sonra 25pp yükledim o etkiledi diye düşündüm ama sildim onu itunesıda sildim baştan yükledim. geri yükleme yapayım dedim hata veriyor şimdide.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    icloud sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

jailbreak zaten vardı şimdiye kadar hiçbir sorun yoktu ücretsiz uygulamayı indirebiliyor ve kurabiliyordum. sonra 25pp yükledim o etkiledi diye düşündüm ama sildim onu itunesıda sildim baştan yükledim. geri yükleme yapayım dedim hata veriyor şimdide.

ücretli uygulamayı korsan bir şekilde yüklüyordum demek istediniz sanırım "ücretsiz yüklüyordum" diyerek..

neyse..

itunes üzerinden indirin uygulamaları, o zaman çalışır..

kusura bakmayın da böyle daha iyi olmuş.. mis..

• quote:

quote:

quote:

ücretli uygulamayı korsan bir şekilde yüklüyordum demek istediniz sanırım "ücretsiz yüklüyordum" diyerek..

neyse..

itunes üzerinden indirin uygulamaları, o zaman çalışır..

kusura bakmayın da böyle daha iyi olmuş.. mis..

Hayır mesela boost 2 diye ücretsiz bir uygulama var. Bunu kurmaya çalşıyorum Uygulamalar kısmında Yükle diyorum Uygula-Eşzamanla diyorum itunesta gözüküyor ama telefonda gözükmüyor. Eşzamanlama 1 saniyede yapıyor.

• Asıl sorun şu galiba
    Oyunu eşzamanlama yaparken adım 3/4 te direk atlıyor oyunla alakalı birşey demiyor 1/4 2/4 3/4 oluyor ve bitiyor. Bunun çözümü nedir
  • Boşverin iTunesı direk indir itoolsü 1 saniye sürmüyor yüklemek. Sorun çözüldü denilebilir.
  • quote:

Asıl sorun şu galiba
    Oyunu eşzamanlama yaparken adım 3/4 te direk atlıyor oyunla alakalı birşey demiyor 1/4 2/4 3/4 oluyor ve bitiyor. Bunun çözümü nedir

Hocam benim daha önce açmış olduğum bunun gibi bir konu var kontrol edermisin sendede bende olduğu gibi daha önce indirip arşive kaydetmiş olduğunuz uygulama AppStore girince "ücretsiz" mi yazıyor yoksa "indirildi" mi yazıyor

Aynı hata bende mevcut çözüm yok şu ana kadar
    Uğraşma komple pc format dahi denedim ben
    Jb yok hiç olmadı hile hack vs hiç bakmadım dahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

quote:

Asıl sorun şu galiba

Hocam benim daha önce açmış olduğum bunun gibi bir konu var kontrol edermisin sendede bende olduğu gibi daha önce indirip arşive kaydetmiş olduğunuz uygulama AppStore girince "ücretsiz" mi yazıyor yoksa "indirildi" mi yazıyor

Aynı hata bende mevcut çözüm yok şu ana kadar
    Uğraşma komple pc format dahi denedim ben
    Jb yok hiç olmadı hile hack vs hiç bakmadım dahi

Hocam şöyle yap itunestan indir itools kur çalıştır itoolsü direk onun içine at itunes işi 10kat uzatıyor.

• itols kur itunesten sürükle bırak direk kurar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silivriserdar

itols kur itunesten sürükle bırak direk kurar.

hocam itools programı ile bilgisayarımdaki müzik ve reismleri telefona aktarma veya telefonumdaki resimleri bilgisayara aktarma da yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

Orijinalden alıntı: silivriserdar

itols kur itunesten sürükle bırak direk kurar.

hocam itools programı ile bilgisayarımdaki müzik ve reismleri telefona aktarma veya telefonumdaki resimleri bilgisayara aktarma da yapılabiliyor mu?

iTools programı ile iTunes'un yapamadığı çoğu şeyi yapabiliyorsunuz. Müzik, resim, program her şeyi sürükleyip atıyorsunuz. Telefondan da bilgisayara atabiliyorsunuz.
    Ama resim atarken film rulosuna atmıyor, albüm oluşturup onun içine atıyorsunuz. Bu da sorun sayılmaz bence.
  • Yeni konu açmak istemedim. Bende de aynı sorun var. Hiç JB yapmadım ve itools da kurmadım. İpod'dan itunes'a satın alınanları aktar diyerek yükledim ve ordan başladı sorunlar. Tamamını yüklemedi tekrar tekrar deneye deneye yükledim. Bi ara çalıştı ama şimdi yine eşleme yapamıyor. Uygulamaları otomatik güncelleyi de işaretledim ama aynı malesef durum. Çözümü var mıdır?
  • Merhaba,

iTunes'a bilgisayarımdan müzikleri sürükledim, eşleştirme yaptım sonra.
    Ancak sadece 1 şarkı itunes'ta çalıyor, diğerleri çalmıyor, ve bunları da silemiyorum itunes dan.
    Şarkıların üzerlerine gelip sağ tıklayınca "sil" seçeneği belirmiyor. "çal/oynat", "bilgi ver", "beğeni düzeyi" ve "itunes da göster" seçenekleri çıkıyor, yapıştı kaldılar.
    özetle ben bu işin içinden çıkamadım. itools u denesek olur mu ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: passacaille

Merhaba,

Ancak sadece 1 şarkı itunes'ta çalıyor, diğerleri çalmıyor, ve bunları da silemiyorum itunes dan.
    Şarkıların üzerlerine gelip sağ tıklayınca "sil" seçeneği belirmiyor. "çal/oynat", "bilgi ver", "beğeni düzeyi" ve "itunes da göster" seçenekleri çıkıyor, yapıştı kaldılar.

itools en iyisi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: passacaille

Merhaba,

itools en iyisi

itools'u da denedim, iphone'umda görünmeyen ama itunes içinde görülen ve çalmayan şarkıları itools içinde de aynen gördüm ve bunları silmeye kalktığımda ya da yeni şarkıları içine sürüklemeye çalıştığımda "itools unable to ascertain the compatibility of itunes please check out..." hatası ile karşılaşıyorum.
    itunes'u kaldırdım yeniden yükledim, hiç bir şey değişmedi. itools da çare olamadı.
    iphone alıp alacağıma bin pişman oldum. yahu altüstü bir albüm yüklemeye çalıştık telefona, nedir bu kadar kastıran bu olayı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.