Şimdi Ara

icloud sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim iphone telefonum vardı ve android`e geçiş yaptım ama icloud mail adresimi birçok yerde kullanıyordum onun için imail`i android de nasıl kullanmaya devam edebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hahshsh -- 28 Aralık 2023; 21:53:35 >

• Eğer geçiş yaptığınız cihaz samsung ise, samsung'un kendi mail uygulaması var. O uygulamadan gerekli ayarlamaları yaparak icloud'u bağlayabiliyor, sorunsuz kullanabiliyorsunuz. Değilse google play market üzerinden Microsoft Outlook uygulamasını da indirerek kullanabilirsiniz, aynı işi görecek fakat bu kez reklamlarla karşılaşacaksınız.

Ancak unutmamak gerekir ki, sadece mail alıp gönderebilirsiniz. Bunların dışında diğer işlevlerden faydalanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iczeleven -- 29 Aralık 2023; 16:59:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iczeleven kullanıcısına yanıt
    Telefon evet samsung s20 fe ama becerrmedim ayarları güncel olarak nerede bulabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hahshsh kullanıcısına yanıt

Resmi olarak Apple websitesinde mevcut.

apple support
    Diğer e-posta istemci uygulamaları için iCloud Mail sunucusu ayarları - Apple Destek (TR)
    https://support.apple.com/tr-tr/102525
  • iczeleven kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler sonunda yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    google authenticator sorunu
    10 yıl önce açıldı
    MobilApp ios bildirim sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.