Şimdi Ara

(ITUNES EKLENDİ! 2019'a KADAR DEVAM) BonusGenç 'Steam ve iTunes harcamalarından 15 TL bonus kazan!' Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
22
Favori
26.190
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazanacağın bonus Haziran ayının ilk haftasından itibaren Bonus Genç kartına yansıtılacaktır.

ben Nisan'da yararlanırken Mayıs yazıyordu diye hatırlıyorum. Belki de kampanyayı toptan uzatıp bizim paraları da Haziranda yatıracaklardır.

Kampanyadan ay boyunca 1 kere ve toplam 20TL'ye kadar bonus kazanabilirsin.

20 TL'den fazla yararlanamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeewbl

Bonusu kazanmak için Mastercard seçiyoruz. Boacompra'da havale üzerinden işlem yapılıyor sakın seçmeyin Bu arada görmeyenler için konuyu yukarda tutalım son günler yaklaştı çünkü

https://www.bonus.com.tr/apps/bonus-kampanyalar/kampanya-detayi.aspx?campaignId=3112&title=steam%E2%80%99den+bonus+genc%E2%80%99e+ozel+20+tl+bonus+firsati!

31 mayısa kadar kampanya devam ediyor.
    MAstercard yaparsak fark ne oluyor?
    ikisinde de bonus yatıryor mu ?
    ayrıca en zaman yatacak?
    bir de son olarak dostum cs:go almaya niyetlendim. 24 TL fazla mı :D

• Dayanamayıp cs:go aldım 24 TL ye. 20 lira iade gelse 4 liraya denk gelecek. sıcak oldu bence. =)
    daha ucuza serial satanları hatırlıyorum ama olsun.
    MasterCard ile yaptım alışverişi.
    TEşekkürler haber verenlere.
  • Ben de 20 tl cuzdana ekledim. Bonus program disi harcama olarak gosteriyor ekstrede. Vermiyicek sanirim. Oyun mu almak gerekiyordu acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muti9696

Ben de 20 tl cuzdana ekledim. Bonus program disi harcama olarak gosteriyor ekstrede. Vermiyicek sanirim. Oyun mu almak gerekiyordu acaba.

Oyun almana gerek yok cüzdana eklesende olur. Bende cüzdana ekledim steamgames.com olarak gözüküyor ekstrede.
  • Un4Given- kullanıcısına yanıt
    Bende steampowered.com diyor

• muti9696 M kullanıcısına yanıt
    Birşey değişeceğini sanmıyorum önemli olan 20 TL steam de harcamak onuda yaptık artık top garantide :)
  • Nisanda harcayanlarda mı haziranı bekleyecek bonuslar için yahu ?
  • Dün bilgi almak için çağrı merkezini aradım paralar ne zaman yatacak diye. Önce böyle bir kampanya yok nereden öğrendiniz dedi müşteri temsilcisi sitenizde yazıyor deyince tekrar baktı evet böyle bir kampanya var ama para neden yatmadı göremiyorum kayıt açtım yarın tekrar arayıp öğrenebilirsiniz dedi. Bugün tekrar aradım böyle bir kampanyamız bulunmuyor dedi müşteri temsilcisi. Sitenizde yazıyor bakarsanız görürsünüz dedim baktı baktı malesef bilgi veremiyorum ekranımda gözükmüyor dedi. Sms ile herhangi bir başvuru yaptınız mı diye sordu bende kampanyanın detaylarında herhangi bir başvuru gerekmediğini söyledim. Kadın düşündü düşündü ben en iyisi bir kayıt açayım yarın arayıp öğrenebilirsiniz dedi. Bende bankalarının hizmetleri hakkında fikirlerimi kibarca ifade ettim :) Kısacası enteresan bir banka ile çalışıyormuşuz bunu öğrendim kampanyalarından haberi olmayan bir banka.

• Alicam artik bir bonus. Okadar kartin icinde bir tek bonus yok. Isbankasi Maximum ve Bonus kullanicam, diger hepsini iptal edicem.

• Dün 20 lira attım steam cüzdana umarım haziranda gelir bonus.Çünkü müşteri hizmetlerini aradım öyle birşey mi varmış dedi.En sonunda siteye girdi 2 saat baktı buldu.aa evet öyle bir kampanya varmış diyip altında ki maddeleri okuyor bana.Dedim onları bende okuyabiliyorum herhangi bir sms ile başvuru gerekiyor mu maddeler arasında yok taklaya gelmeyelim sonra.Maddelerde yazmıyo sanırım yoktur diyor.
  • Nisanın bonusu hala yatmadı. Dolandırıldık galiba.
  • Nisanda almistim Mayisin ilk haftasi yaticak yaziyordu hala yatmadi

• Müşteri hizmetleri bile net bilgi veremiyor kampanyayla ilgili bakalım ne zaman yükleyecekler bonusu.
  • Bende aradım aynı şekilde kampanya hakkında bilgileri olmadıklarını söylediler ve bonus yatmış değil henüz. Faydalanabilen kimse yok galiba.
  • Bana 20₺ bonus yatmış bu kampanyadan mı acaba
  • bana da bonus yattı acaba son kullanım tarihi nedir?
  • arkadaşlar normal bonus var bende acaba worlddeki gib özellik degiştirebiliyormuyuz?
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Bugün yatmış banada. 1 Hafta diye biliyorum ancak bonus para ile steam e yükleme nasıl yapcaz onunla ilgili bilgisi olan var mı ?
  • Evet banada bugün yatmış bonus herkes kontrol etsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.