Şimdi Ara

İTÜ - Uzay mı ? Kontrol ve Otomasyon mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senenin başından beri itü uzay mühendisliği istiyorum bir kaç gündür kontrol ve otomasyonu araştırıyorum imkanları daha geniş gibi geldi ve aklımı çeldi. Okuyan okumuş olan veya bu bölümlerden hakkında cidden bir bilgisi olan var mı? Hangisi yazılır hangisinin iş imkanı daha geniştir vs. beni aydınlatabilecek abiler ablalar kardeşler bekliyorum.

• Hocam kontrol otomasyon tek geçerim makine mühendisliği okuyorum 5. Senem olacak fakat sektörde çok çalıştım. Kontrol otomasyon mezunu ve matematiği seven birisini piyasa direk kapar o kadar söyleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Belki romantik olacak ama ben hayallerinden vazgeçmemw taraftarıyım. Sonuçta 1 yıllık değil gelecek 50 yılını belirleyecek bir karar. Mutsuz olursan gelişmeni engeller. Geliştirmezswn kendini ne okusan oku geri kalırsın piyasada.

Belirgin bir nedeni yok genel olarak havaya uzaya roketlere oldukça ilgim var. Roket ve uydu fırlatmalarının canlı yayınlarını izlerim. Uçakların modellerini görünüşünden bilirim gibi. Hatta mezun olup taide aselsanda çalışmak gibi üniversite sonrası planlarımda var.

• Hocam kontrol otamasyon kolay bir bölüm değil.Çok çalışma gerektiriyor.Bence arkadaşında dediği gibi hayallerini takip et.Ayrıca yukarıda da belirttiğin gibi gerçekten merakın ve isteğin arsa mesleğinde iyi bir yerlere gelirsin hiç endişe etme.

• Kontrol otomasyon tam olarak ne öğreniyor? Bilgisayara mı yoksa elektroniğe mi daha yakın bir bölüm? Anladığım kadarıyla iş olanakları epey geniş dediniz peki bu çalışan insanlar tam olarak ne yapıyor? Bölüm hakkında pek bilgim yok bilen kişiler aydınlatırsa mutlu olurum. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Henoxx

Kontrol otomasyon tam olarak ne öğreniyor? Bilgisayara mı yoksa elektroniğe mi daha yakın bir bölüm? Anladığım kadarıyla iş olanakları epey geniş dediniz peki bu çalışan insanlar tam olarak ne yapıyor? Bölüm hakkında pek bilgim yok bilen kişiler aydınlatırsa mutlu olurum. Teşekkürler
    up

Şunlara göz atabilirsin:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh2dhy2 -- 8 Ağustos 2018; 19:30:47 >

• Hocam ben bilgisayar istiyordum normalde itüde gelmeyince ne yapacağımı şaşırdım Dişe bile kaydım bir ara düşünün 2 gündür kontrol otomasyonu araştırıyorum mezunlarıyla görüştüm 1-2 tane bugün de okulun tanıtımına gittim yerinde sordum. Bilgisayar yerine alternatif oldu benim için güzel bir meslek iş imkanları güzel yurt dışı vs. Şimdiden ileride bi yandan yazılıma da yöneleceğim diyorum yazılım mühendisliği master ı gibi nasip olursa. Tabii uzaya alternatif olur mu bilmiyorum. Bana kalırsa hayallerinin peşinden git. Uzaysa illa bugüne kadar uzay olsun yok esnetebilirim diyorsan kontrol otomasyon güzel. Ben itü için esnettim ytü bilgisayar yerine itü kontrol ve otomasyon yazacağım.

• Kontrol ve otomasyon / mekatronik değil mi ayrılan noktaları yok mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ODTÜ UZAYLA İTÜ UÇAK ARASINDA KALDIM
    ODTÜ UZAYIN KAMPÜSÜ ÇOK DAĞ BAŞINDA UZAKMIŞ ÖYLE DUYDUM
    İTÜ UÇAK KAMPÜSÜ NASIL

Orijinalden alıntı: gegehthtvsshas

Kontrol ve otomasyon / mekatronik değil mi ayrılan noktaları yok mu
    Itu bilgisayar/ kontrol otomasyon/ ehb ... 3 bolum de ayni binada, benim yaptigim gibi git konus hocalarla, ogrencilerle v.b

ancak bu sekilde dogru bilgi edinebilirsin

adres:

https://goo.gl/maps/VR4F87eTV9E2

http://www.metrobusharitasi.com/istanbul-teknik-universitesine-metrobusle-nasil-gidilir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh2dhy2 -- 8 Ağustos 2018; 22:6:24 >

• muğla tıp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba itü kontrol yazmayi kesin dusunuyor musunuz? Benim siralamam 17.8k cok kararsizim itu elektrik itu kontrol veya odtu insaat yazicam siz neden kontrolden eminsiniz kisaca yazarsaniz cok mutlu olurum.tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.