Şimdi Ara

iTopya PC sorularınızı cevaplıyor! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
11.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • itopya ucuz ucuz diyonuz da ryzen 5 2400G işlemci en pahalı bu sitede..teknobiyotik ve sinerji daha ucuz misal.
    bu sunucu özellikle 4:42 de yalan söylemeye ve reklam yapmaya başlıyor. gözüm tutmadı tipinden çakallık akıyor..sponsor olan firmayı eleştirmesini beklemem zaten ..Bu sahibi olan tombik arkadaş da dürüst, fedakar,müşteri dostu satıcı numarası ile profesyonel yaklaşım sergiliyor...biraz bahaneler, biraz uydurma söylemler sıralıyor.

  • bende yedim, demiryoki para bitti, mal temin edemiyoruz, fiyatlarda pahalı.. :)) yersen..

  • kötü olmuş ya arkadaşım da sipariş verecekti bu haberi gördügüm iyi oldu ona bir gösteriyim bu haberi.
  • BİRKERE ALIŞVERİŞ YAPTIM İTOPYADAN BİRDAHA YAPARSAM ADİYİM SORUNLU ÜRÜNÜ İADE BİLE ALMADILAR MUHATAP BULAMADIM KİM NE DERSE DESİN BENİM İÇİN BOŞ BEŞ PARA ETMEZ FİRMA!!!MÜŞTERİ İSTEDİĞİNİ ALABİLİR ALTINDAN KALKAMIYORSANIZ YAPMAYACAKSINIZ!!!BIRAKIN.BURADA DA YİNE REKLAM YAPTI ADAM.
    İTOPYA BİR NUMARADIR DİYOR :))) SEN ÖYLE KAL BİZ İKİ NUMARA İLE DEVAM EDERİZ...
  • bilgisayar derken genelede..
    İnventus..
    Sinerji..
    İncehesap..
    Teknobiyotik..
    Eksen bilgisayar..
    media markt..
    vatan bilgisayar.. adlı firmalar dillendiriliyor..
    itopya için reklam olmuş ama kötü reklam olmuş..
    itopya patronu yılmaz bey'in ifadesi kötü ve yakışıksız durmuş " biz bu kadar beklemiyorduk, insanlar eve kapanınca, anladığım kadarıyla alışverişlerini e-ticaretten yapmak zorunda kaldılar.. ... Heralde sıkıldıkları için veya kendilerine meşguliyet bulmak için oyun oynamak gibi bilgisayar ve elektronik siparişlerine yöneldiler" sanırım yılmaz bey bilgisayar ve elektronik eşyaların sadece oyun için olduğunu düşünüyor ve sanırım müşterilerin siparişleri bıktırmış..
    ANCAK;
    1- insanlar eve kapanmadı duyarlı oldukları için evden çıkmamamayı tercih etti. bu nedenle şu anda ölü sayısı yüz binlerle ifade edilmiyor..
    2- e ticaret üzerinden alışveriş yapmak sağlık açısından daha iyidir, şirketler için daha karlıdır.. kargo şirketleri e ticaret olmasaydı işçi çıkaracaktı.. yani e ticaret iyidir..
    3- bilgisayar ve elektronik eşyalar sadece oyun için değildir.. elbette eğlence amaçlı olarak oyunda oynanır aynı durum arabanın anahtarıylada oynarız ama araba anahtarı oyun için değildir..
    4- yılmaz bey işler fazla ise işçi alabilirsiniz milyonlarca insan iş arıyor..





  • işlerin aşırı yoğunluğundan şikayet eden bir firmadan şahsen ben bir daha alışveriş yapmam.. bu kadar da olmaz..

  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    sinerji iyidir, inventus değildir..ama alışverişi kabus olmaz..

  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    inventus, teknobiyotik, vb.. bu güne kadar kimseyi üzmedi..

  • BOMBOM41 B kullanıcısına yanıt
    Sokağa çıkmadl yasağı olduğu zamanlarda izin alıp çalışmaya devam edemez mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samimiyetsiz ve tepeden bakan bir yönetici ve Mesut bey'de patron olarak görüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankaland

    işlerin aşırı yoğunluğundan şikayet eden bir firmadan şahsen ben bir daha alışveriş yapmam.. bu kadar da olmaz..
    eline sağlık olay bu hani derler ya g.t kalkması adam onu yaşıyor ama son kalkmaları olur merak etmesin herkes öğrendi bu firmayı eline sağlık olay bukadar net nokta.
  • Tamamen reklam kokan sponsor firmanın; " abi biz fena rezil olduk kurtarın bizi " demesi üzerine çekilen video. Stoklarında olmayan ürünler satılan bu firmada peşin paralar alınarak yaklaşık 2 hafta paralar güzelce işletilerek ardından ürününüz stokda yok biz size iade edelim diye insanların sırtından geçinen bir firma kargo olayına gelmiyorum bile. 100 200 tl daha fazla ver git başka yerden al
    İtopyadan ürün alma Aldırma bu kadar net.

  • iTopya için çok kötü bir durum bu
  • İtopya Muhtesem Gece Damping Gecesi diye bir gece yapıp cok uygun fiyattan urun satsa alan olur mu?olmaz mı?Olumsuz yorum yapanlar alır mı?Bir de ona bakmak lazım...
    İncehesap soyle boyle deniyor bakıyorsun Gaming gecesinden ucuza sunu aldım bunu aldım.Fiyat ucuz olunca ortada sorun falan kalmıyor.
  • Eğer yetişemiyorsanız ekstra mağaza açıp ekstra eleman alacaksınız güzel kardeşim. Nitekim siz virüs öncesinde de böyle bir firmaydınız. İnsanları sürekli mağdur ediyordunuz. Ama şimdi virüsü bahane ediyorsunuz. Eğer kapasitenizi aşıyorsa kapasiteniz yettiği kadar sipariş alın insanları mağdur etmeyin. Ben artık bu tür firmaların para işlettiğini düşünüyorum. Alıyorlar parayı atıyorlar bankaya 10 gün 15 gün günlük faize koyuyorlar. Var böyle piyasada boss bilişim vb bunun gibi firmalar. Kısacası adın çıksın istemiyorsan kapasiten yettiği kadar sipariş alacaksın. Gerisi bahaneee.
  • Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    Kardeş sana ne deseler boş be. Yarım bilmek hiç bilmemekten kötüdür.

  • İtopyadan toplanmasinı istemedigim için 1 günde kargoya verip 2. Gün ürün elime ulaştı<br /><br />Hiçbir sorun yasamadım ayrıca şuan 7500 tl ye satılan sistemi 5500 tl ye almıştım r5 3600 ve rtx 2060 2x 8gb ram ve 500gb m2 ssd corsair carbide spec 550w kasa msi b450 m a pro max anakart sizden ricam itopyaya destek için kurulu bir şekilde sistemleri istemeyin kendiniz kurun kurulum zorlu süreç kurulu istemeyince alin kendiniz kurun nedemek istedigimi anlarsınız meyve vermeyen ağaç taşlanırmıs o misal bu korona günlerinde hafta sonu sokağa çıkma yasağı var onlarda da var 3 gün 4 gün çalışmada aksama olduğu için yetiştiremediler ayrıca biraz anlayışlı olun istanbul bilişim vakası gibi duruyor fakat ben kargolardaki yoğunluğu çok iyi biliyorum istanbul kartaldan istanbul sultanbeyliye kargom 9 günde geldi şubeden bile gidip alamadım çünkü şubeye gelmedi 4 gün aktarmadan şubeye aktarmaları 4 gün gün sürmüş oysaki iett ile gitsen 1 saat lik yol





  • Konuyu hortlatacağım ancak 1 hafta önce verdiğim klavye sparişi kargoya bile vermediler hala ne zaman kargoya veriliyor itopyadan alınan sparişler aldığıma gerçekten pişman oldum itopyadan.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.