< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg06 -- 2 Mayıs 2020; 15:4:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg06 -- 2 Mayıs 2020; 15:4:53 > |
Kesinlikle katılıyorum şu ürünler bir gelsin de bir video hazırlayıp itopya'ya güzel bir video hazırlayacağım. enismiş mesut çevikmiş hepsine güzelce sallayacağım ve reklam vereceğim videoya izlenip yayılsın diye. Hepsine mesaj attım bu firmayla iş yapanların hiçbiri geri dönüş yapmadı. En azından insan derki tamam kardeşim ben de bu durumu onlara ileteceğim yoookkk anca reklam. Daha önceden de itopya'dan alışveriş yaptım ürünü aldıktan 4 gün sonra kargoladılar geç kargoladılar ama yine de ürün elimize sağlam ulaştı ama son 3 aydır falan iş çığrından çıktı. Yoğunluk falan hikaye yoğunluk varsa demekki işlerin iyi, işlerin iyise o halde personel alacaksın maval okumayacaksın.
Bakın teknobiyotiğe alıyorsun ürünü hazır sistemi bile adamlar 3 güne kargoluyor, alıyorsun incehesaptan ürünü o da aynı şekilde. Bu adamlar emin olun itopya'dan daha yoğun çalışıyor ama iş ahlakı var adamlarda. İtopya'da iş ahlakı, kurumsallık kesinlikle yok kadroları tamamen ergenlerden oluşan profesyonellikten uzak bir firma bu son alışverişim oldu. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |