Şimdi Ara

İTOPYA GÜVENİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25.042020 tarihinde İtopya adlı siteden ilk kez sipariş (2020042512390554) verdiğim ürünler 7 gün olmasına rağmen kargoya dahi verilmedi mail attım cevap yok nisan 29 unda 55 dakika ardından zorla bağlandığım sabit numara bugünden için kesin verileceğini hatta verilmiş olabileceğini söyledi tamam dedik nisan 30 da hala verilmediğini görüp 55 dakika ardından bağlandığım İtopya müşteri hakaret hattında bayandan yemediğimiz söz kalmadı ve mayıs 4'den sonra kargoya verileceği söyledi bende bugün den için son gün denildi yasal olarak 1-3 iş günü içinde kargoya verilmesi gerektiğini söyledim hayır sözleşmenizi okuyun istersek 30 gün sonra yollarız dedi bende o senin firmanın sözleşmesi yasada 1-3 gün diye belirttim konuşmamı bitirmeden suratıma kapattı.https://www.itopya.com/template/itopya/images/footer/cargo4.jpg 3 parca urunum var 2 ram 1 anakart 1-3 iş gunu

siparişim
    İTOPYA GÜVENİLİR Mİ ?

Telefon bekledıgım sureler ve konusma saatlerim

İTOPYA GÜVENİLİR Mİ ?

COVİD i Bahane eden firmalara duyurulur n11 den sipariş verdigim ryzen 5 3600 işlemcim aynı gun kargoya verılmıs olup şuan elime ulasmıstır

Arkadaşlar bu itopya ne kadar guvenilir çalışanlar bizi kaileye almıyor güven yok mail yada hiç bir şekilde dönüş yapılmıyor İLK KEZ sipariş verdim ürünlerim gelir mi ? şikayevar itopya ile dolmuş taşmış yada paramı gerı alabılırmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg06 -- 2 Mayıs 2020; 15:4:53 >

• Kesinlikle katılıyorum şu ürünler bir gelsin de bir video hazırlayıp itopya'ya güzel bir video hazırlayacağım. enismiş mesut çevikmiş hepsine güzelce sallayacağım ve reklam vereceğim videoya izlenip yayılsın diye. Hepsine mesaj attım bu firmayla iş yapanların hiçbiri geri dönüş yapmadı. En azından insan derki tamam kardeşim ben de bu durumu onlara ileteceğim yoookkk anca reklam. Daha önceden de itopya'dan alışveriş yaptım ürünü aldıktan 4 gün sonra kargoladılar geç kargoladılar ama yine de ürün elimize sağlam ulaştı ama son 3 aydır falan iş çığrından çıktı. Yoğunluk falan hikaye yoğunluk varsa demekki işlerin iyi, işlerin iyise o halde personel alacaksın maval okumayacaksın.

Bakın teknobiyotiğe alıyorsun ürünü hazır sistemi bile adamlar 3 güne kargoluyor, alıyorsun incehesaptan ürünü o da aynı şekilde. Bu adamlar emin olun itopya'dan daha yoğun çalışıyor ama iş ahlakı var adamlarda. İtopya'da iş ahlakı, kurumsallık kesinlikle yok kadroları tamamen ergenlerden oluşan profesyonellikten uzak bir firma bu son alışverişim oldu.
  • Nasıl bir yol izlemeliyim tüketici hakem heyetinemi basvurmalıyım ?
  • Itopya pahalı incehesap alsaydınız benimkini vaktinden önce teslim etmişlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Itopya pahalı incehesap alsaydınız benimkini vaktinden önce teslim etmişlerdi
    Keşke suan diger parcalarımda geldi bi tek itopya gelmedi sistemi kurmuştum :((
  • İTOPYA GÜVENİLİR Mİ ?

N11 siparişim coronoyı bahane etmeyip işlerini yapan firmalar
  • İTOPYA GÜVENİLİR Mİ ?
    İTOPYA GÜVENİLİR Mİ ?
    arkadaslar 30 unda sıparıs verdıgım urunler bıle geldı ıtopyadan 25 inde sıparıs verdım kargolar calısıyor hala sıparısım gelmedi REZALETE BAK!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg06 -- 2 Mayıs 2020; 22:17:26 >

• Hala arayan soran yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebrar Bilgisayar Güvenilir Mi
    9 yıl önce açıldı
    Teknobiyotik güvenilir midir ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • foruma kaç defa konusu açıldı itopyadan ebrardan ordan buradan almayın diye. normal zamanda bile insanı deli böyle yerler coronada insana neler yaptırır. birkaç güne birisi gidip dükkanlarının camını indirirse şaşırmam. artık ellerine düştün uğraştırır dururlar. forumda benzer konular var onlara bak ne yapmışlar diye sende öyle yap.
  • Size kızmıyorum, “forumda bir sürü konu vardı baksaydınız” da demiyorum. Bu adamlar virüs gibi her yere reklam verdiği için yalancı bir güven oluşturuyor insanlarda. Bir musibet bin nasihatten daha değerlidir, bir daha almazsınız olur biter.

• Haklısınız araştırma yapmadım :(
  • Profilinde yazan soyadını resimde gizlemenin esprisi ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Profilinde yazan soyadını resimde gizlemenin esprisi ne?
    bilmem onamı takıldın :)
  • Ayın 23'ünde ürün aldık bizde de bir gelişme yok hocam sallıyorlar bizi sallayabildikleri kadadr. Ürünler gelsin de Youtube'a itopya.com güvenilir mi diye bir video hazırlayacağım ve tüm bu olumsuz durumları anltacağım paraya da kıyıp reklam da yaptıracağım youtube'da böyle firmalar hak ediyor çünkü.
  • İstanbul bilisim gibi galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelden videoyu özelden paylasirmisiniz yayinlayinca destek verelim

• Güvenilir.
  • Sizin işinizi İtopyayı paso öven youtuberlar halletmeli aslında.
    2 kuruş para alınca İtopyayı yere göğe sığdırmayan sözde YouTuber ünlüleri dolu alemde.
    Ben bıktım artık her İtopya konusuna İtopya almayın diye yazmayı.İtopyayı eleştirdim diye beni banlayan Teknoloji platformları bile oldu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben teknobiyotik ve n11 alıyordum ürünlerimi ancak bu itopyanin geçmişini bilmiyorum youtuber falanda takip etmiyorum sadece bı yerde okudum güvenilir olduğu yazıyordu ama işte öyle değilmiş bilmiyorum ya keşke n11den alsaydim bblu saatten ya ürün gelecek yada paramızı kurtarmaya bakicaz bidahada alışveriş yapmam

• Kesinlikle katılıyorum şu ürünler bir gelsin de bir video hazırlayıp itopya'ya güzel bir video hazırlayacağım. enismiş mesut çevikmiş hepsine güzelce sallayacağım ve reklam vereceğim videoya izlenip yayılsın diye. Hepsine mesaj attım bu firmayla iş yapanların hiçbiri geri dönüş yapmadı. En azından insan derki tamam kardeşim ben de bu durumu onlara ileteceğim yoookkk anca reklam. Daha önceden de itopya'dan alışveriş yaptım ürünü aldıktan 4 gün sonra kargoladılar geç kargoladılar ama yine de ürün elimize sağlam ulaştı ama son 3 aydır falan iş çığrından çıktı. Yoğunluk falan hikaye yoğunluk varsa demekki işlerin iyi, işlerin iyise o halde personel alacaksın maval okumayacaksın.

Bakın teknobiyotiğe alıyorsun ürünü hazır sistemi bile adamlar 3 güne kargoluyor, alıyorsun incehesaptan ürünü o da aynı şekilde. Bu adamlar emin olun itopya'dan daha yoğun çalışıyor ama iş ahlakı var adamlarda. İtopya'da iş ahlakı, kurumsallık kesinlikle yok kadroları tamamen ergenlerden oluşan profesyonellikten uzak bir firma bu son alışverişim oldu.

• 24 Nisanda siparişini verdiğim ürünleri yasaklardan dolayı 29 Nisanda kargoya verileceğini söylendi, sonrasında yoğunluktan dolayı 30 unda göndereceğini kendilerine zar zor telefonla ulaşarak öğrendim. Buraya kadar her şey tamam malum sıkıntılı süreçten geçiyoruz. kendileriyle 27 sinde konuştuğumda bakın gönderim süreniz uzuyor stok sorunu yaşamanız söz konusu mu dediğimde sistemlerinin otomatik güncellendiğini eğer stoklarında yoksa zaten alışveriş yapamayacağımızı söyleyen arkadaşlar 30 nisanda halen neden kargoya verilmediğini sorduğumda ürünleriniz tedarik sürecinde 04 Nisan tarihinde elimize gelecek diyen lojistik, stok, kalite ve müşteri memnuniyetinden uzak bir firma.

Madem elinizde bu ürünler yok neden stok üzerinden satış yapıyor gibi gösteriyorsunuz. En geç 3 gün içerisinde gönderim taahhüdü yaparak müşterileri aldatmış oluyorsunuz. Buradan ve diğer sitelerden anlıyorum ki ciddi sayıda müşteriyi zor durumda bırakmışsınız yüzlerce şikayet yazısı mevcut vs sitelerde. müşteri hizmetlerine bağlanma süresi 55 dk yı buluyor çünkü her aradığımızda 80 kişi hatta kuyruk halinde.

Bilinen siteler dışında hayatımda ilk kez alışkanlıklarımı değiştirerek bu siteden ürün almak istedim ancak sonuç facia.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.