Şimdi Ara

İTOPYA GÜVENİLİR Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theFaceless_

Ayın 23'ünde ürün aldık bizde de bir gelişme yok hocam sallıyorlar bizi sallayabildikleri kadadr. Ürünler gelsin de Youtube'a itopya.com güvenilir mi diye bir video hazırlayacağım ve tüm bu olumsuz durumları anltacağım paraya da kıyıp reklam da yaptıracağım youtube'da böyle firmalar hak ediyor çünkü.
    Bende gelişme var, kargom güya teslim edilmiş bana Yersen tabi
  • 2x64 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerindeki şahıs birde bana satış sozlesmenizi okumadınız galiba istersek 30 gün sonra kargoya veririz diyor o saatten sonra bidaha aramadın çünkü KALİTE kokuyor firma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.sikayetvar.com
    İtopya Bilgisayar - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/itopya-bilgisayar
    şu konulara bi bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: gktg06

Müşteri hizmetlerindeki şahıs birde bana satış sozlesmenizi okumadınız galiba istersek 30 gün sonra kargoya veririz diyor o saatten sonra bidaha aramadın çünkü KALİTE kokuyor firma
    Normal şartlarda bunu yapabilirler evet. Ancak satın alma seçeneklerinde müşteri hizmetleri bildirimleri ve sosyal basında bunun tam tersi olarak reklam vermekteler. tabi ki istese yine yapar ancak taahhüt sürelerden sonra göndermesi tüketici hakları koruma kanununca yasalara aykırıdır. Müşteri mağduriyetinin giderilmesi hususunda aksiyon almaları gerekmektedir. stokta olmadığı halde stoktan satmak gönderim süresini aşmak vs bir sürü eksi nokta mevcut.

İTOPYA GÜVENİLİR Mİ ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2x64

Normal şartlarda bunu yapabilirler evet. Ancak satın alma seçeneklerinde müşteri hizmetleri bildirimleri ve sosyal basında bunun tam tersi olarak reklam vermekteler. tabi ki istese yine yapar ancak taahhüt sürelerden sonra göndermesi tüketici hakları koruma kanununca yasalara aykırıdır. Müşteri mağduriyetinin giderilmesi hususunda aksiyon almaları gerekmektedir. stokta olmadığı halde stoktan satmak gönderim süresini aşmak vs bir sürü eksi nokta mevcut.

Alıntıları Göster
    https://www.itopya.com/template/itopya/images/footer/cargo4.jpg bu şekilde yazıyor sitelerinde eger ki 30 gün olsa kimse sipariş vermez bence kendi kuralları gecerlı degıl hangı yasada nerede yazıyor itopyanın kurallarından bahsetmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg06 -- 3 Mayıs 2020; 16:0:13 >

• quote:

https://www.itopya.com/template/itopya/images/footer/cargo4.jpg bu şekilde yazıyor sitelerinde eger ki 30 gün olsa kimse sipariş vermez bence kendi kuralları gecerlı degıl hangı yasada nerede yazıyor itopyanın kurallarından bahsetmıyorum

Alıntıları Göster
    kendi sitelerinde de detaylı anlatmışlar. Konuya nereden bakarsak bakalım ayıplı.

• 2x64 kullanıcısına yanıt
    Bunu bugün mü degistirmisler

• Hayır uzun zamandır sayfalarına girildiğinde bu çıkmakta.

İTOPYA GÜVENİLİR Mİ ?
  • güvenilir değil
  • Yapilan ayiptir! Covid19 dolayisiyla ayni zorluklari yasayan diger e ticaret siteleri, duruma hakim bir sekilde sureci sorunsuz ilerletebiliyorlar. Distilerden mi urun bekliyorsunuz? Stoga çekmediğiniz yada ayirtmadiginiz urunleri mi satmaya calisiyorsunuz? Nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotlevel kullanıcısına yanıt
    Aynen bende onu anlamadım bunların elinde ya ürün yok yada başka birşey var

• Bu firmaya siparişimizi ürünü gidip elden teslim alabiliyor muyuz acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali vardar -- 4 Mayıs 2020; 10:34:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24.04'de siparişi geçtim ürünler hala hazırlanıyor. Aradığımda en az 80 kişi bekliyor, mail atıyorsun bakmıyorlar bile. İptal etsen 2 hafta onla uğraşacaksın. Gidip mağazadan almak istesem mağaza kapalı. İtopya pişmanlıktır ilk ve son olacak bu.
  • yu2un Y kullanıcısına yanıt
    Benimki hala kargoya dahi verilmedi dolandırıcı bunlar

• quote:

Benimki hala kargoya dahi verilmedi dolandırıcı bunlar
    55 dakika sonucunda müşteri hizmetlerine erişebildim. Bugün kargoya verilecekler listesindeymiş gün içinde kargoya verileceğini iletti bekliyoruz hala
  • Sabah aradığımda aynı şekilde bugün kargo ya verilecekler listesinde olduğumu söylediler bakalım merakla bekliyorum

• gktg06 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle başvur. az önce benim bi forum başlığımı sildiler. az sonra bunu da silerler. ben tekrar açaçacağım konuyu.
  • 1 saat beklemenın ardından itopya denılen firmaya ulaşabildim kargoya yarın verılcekmıs sebebını sordugumda anakart beklenıyor denıldı bende daha once 2 kez aradıgımda urunlerınız hazır kargoo ıcın beklenıyor denıldı dedım hangı numaradan yaptınız dıyor bana gorusmeyı :) komedi tabı bundan yaptım baska nerden yapıcam dedım kımle konustuysam yonetıme bılgı verıcekmıs yıne suratıma kapattı bu terbıyesızlıktır
    İTOPYA GÜVENİLİR Mİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg06 -- 4 Mayıs 2020; 17:39:50 >

• 22 nisanda verdiğim hazır sistem siparişini her aradığımda çeşitli çeşitli sebeplerle erteliyorlar. bugün öğlen aradığımda "kesin bugün kargoda" dediler. herhangi bir güncelleme olmadı sitelerinde, siparişim hala hazırlanıyor olarak gösteriliyor. tekrar zor bela (her seferinde 1 saat en aşağı bekliyoruz biliyorsunuz ulaşmak için) ulaştığımda başka birisi açtı ve "yarın kargoya verilir" dedi. ben böyle bir rezalet görmedim. şu anda elimde "kötü" bir bilgisayar bile yok ve bu yüzden bir çok ihtiyacım için bir an önce elimde olması gerekli ama bu ilgisizlik o kadar kötü ki. yarın da kargoya verilmezse iptal etmeyi düşünüyorum. hayatımda hiçbir firmadan böyle bu kadar mağdur olmamıştım. geç de olsa ürünleri kargoya verilen arkadaşlar kendilerini şanslı saysınlar.
  • OnTheHunt O kullanıcısına yanıt
    Evet onlar şanslı yada bizim durumumuz farklı elinde olmayan ürünleri sattılar bize

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.