Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emineakdmn Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil1 Android
5 sn
5.029
Cevap
140
Favori
1.180.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine hiç bişi alamıyoruz ne saçmalık 1 5 saattır uğraşıyoruz yazık ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ValarMorqhulish

steelseries arctis 7 2019 edition=849TL
    https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-7-siyah-2019-edition-wireless-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000G1M52?magaza=Ekostok&wt_gl=cpc.68xx.shop.all.genel-universal-campaign&gclid=EAIaIQobChMI5d-P0oH85QIVhoeyCh1oSA5qEAYYASABEgJNYfD_BwE

İtopya'da webe özel fiyat 900TL
    Güncellendi, siz istediniz biz indirdik!

• https://www.itopya.com/hyperx-cloud-alpha-purple-edition-gaming-kulaklik/ şunu 100 lira daha indirseniz 2 tane kapıcaz direk, mümkün mü acaba?

TR:Siyah
  • Justhax kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu ben de yaşıyorum siteyle alakalı bir sıkıntı mı acaba
    Anakart: Msi MAG Z890 Tomahawk Wifi, Cpu: İntel Core Ultra 7 265K, Ram: Gskill Trident Z5 32 Gb DDR5 6400 Mhz CL32, Gpu: Zotac RTX 5070 Ti AMP Extreme İnfinity, M2 SSD: 2 x Wd Black Sn770 1 Tb, 1 x Samsung 970 Evo Plus 1 Tb, 1 x Samsung 980 Pro 1 Tb, Psu: Asus Rog Strix 1000W Platinum ATX 3.1 PSU, Case: Asus TUF Gaming GT302 ARGB, Cooler: Arctic Cooling Liquid Freezer III 360 Pro A-RGB, Monitors: Samsung Odyssey OLED G6, Keyboard: ASUS ROG Strix Scope II RX TR Q Red Switch, Mouse: Logitech G502X, Soundbar: Samsung HW-C450 Soundbar 2+1 Headset: Logitech G733 Lightspeed, Router: Asus TUF Gaming BE3600 Operating System: Windows 11 24H2
  • bu alanlar nasıl alıyor ben anlamadım bu işi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: itopya.com

Foruma yazmış olduğumuz ürünlerden herhangi birinin bire bir daha ucuzunu bulup bize iletirseniz eğer ürünün fiyatı konusunda direkt olarak çalışmalarımızı başlatacağız.
    www.hepsiburada.com
    SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-3-siyah-2019-edition-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000G1M4W

Hepsiburada ile aynı fiyat 349tl biraz daha makul seviyelere çekemez misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdau -- 21 Kasım 2019; 22:49:19 >

• Valla bravo indirimler şahane sepeti doldurdum al al bitmiyor

Error 502 Ray ID: 53952344da23cb66 • 2019-11-21 19:40:51 UTC
    Bad gateway

CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Corsair Gaming MM350 Extended Mouse Pad / 199 TL / Satın Almak İçin Tıklayınız geçende 179 tlydi. O fiyata gelirse alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 21 Kasım 2019; 22:46:31 >

EPİC : BakkalGazi41
    PSN : BakkalGazi41
    Origin : BakkalGazi41
  • itopyadan bu seferde alamazsam sanırsam her önüme gelene kötüleyeceğim bu firmayi yok yani bi rx580 alıcaz siteye ne girebildik ne bişey tamamiyle rezil bir firma
  • AOC 24G2U Monitör aldım, ödeme tamamlandı ve kredi kartımda düstü fakat sitenizde sipariş tamamlandı yazısını alamadım. Önceki siparişlerime girince de gözükmüyor. İşlem tamamlanmış mıdır acaba yoksa bir daha mi almam lazım ?

• rival 300s alınır mı 150 tl, 100-200 tl daha iyisi var mı ? şuan razer deathadder kullanıyorum ara sıra çift tıklıyor eğer kaçırma derseniz alacam

burayı f5 i zorlayarak açın. sonra girceğiniz kategoriye tıklayın yine f5 i zorlayın. açılıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.