Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.029
Cevap
140
Favori
1.180.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ödeme yaptığım ve hesabımdan para çekilmesine rağmen siparişim gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5 3600 İşlemci / Asus DUAL 4070 Ekran Kartı / XPG 16 GB 3000 MHz RAM / B450 Tomahawk MAX Anakart / Corsair MP510 480 GB M2 NVMe SSD / CM MasterBox MB511 650W Kasa / Asus 24 VG248 144HZ 1MS Monitör / Hyperx Cloud 2 Kulaklık / Zowie EC1-B Mouse / Corsair K68 RED Klavye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Hocam şimdi 200 lira falan olsa değer diycem de bi de şey kafamı karıştırdı çözünürlük sabit ekran büyüyecek acaba 27 de canımı sıkar mı diye düşündüm baya en son bunu aldım
    biraz uzak kullanınca piksel sorun olmayacak bence ama fiyatı gayet iyi bende sipariş verdim. artık hayırlısı ile sağlam gelsin ne diyelim

Orijinalden alıntı: Rdau

Aynı ürün sizde de aynı fiyat itopyayı tercih etmem için sebep olmalı. Birde son zaman forumda açılan konular ve şikayetlerden sonra biraz daha makul seviyeye çekmeniz gerekir .https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-3-siyah-2019-edition-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000G1M4W

Alıntıları Göster
    Fiyat güncellendi, siz istediniz biz indirdik!

• Bu kulaklığın bu rengi evlatlık sanırım

Şunun siyahını da 700 yapında alalım yahu
    www.hepsiburada.com
    Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless SE - Black/Yellow Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/corsair-gaming-void-pro-rgb-wireless-se-black-yellow-kulaklik-ca-9011150-eu-p-HBV00000A6KS5

Edit: Logitech G213 klavye 249TL
    www.hepsiburada.com
    Logitech G213 Progidy Kablolu Gaming Klavye - Hepsiburada
    https://www.hepsiburada.com/ara?q=Logitech+G213+Progidy+Kablolu+Gaming+Klavye+

Sizde 349TL uçuyoruz biraz

Edit: İtopya bu fiyata yanında G300S Mouse+Pad+Sticker+Bardak Altlığı bunlarıda veriyormuş Hb'ye oranla avantajlı hala paket olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ValarMorqhulish -- 21 Kasım 2019; 23:45:45 >

• oha lan yattım kalktım site hala gelmemiş. Acaba rakip firmalar mı ddos atıyor nedir, bu durum bana hiç normal gelmedi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dakika önce 309 Tl'Den sepete attığım ram 349 Tl ye çıkmış
    Yine 10 dakika önce 320 Tl olan anakart 380
    bravo itopya.
    Keriz avlıyorlar resmen
    CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass 550W 80+ Kasaya iyi bir fiyat versenizde alsak. 550 TL ye dışardan 550W Psu + Kasa zaten alınıyor. Ben incehesaptan 550W 80+ Silver Psu'lu 4 rgb fanlı 2 tempered camlı kasayı 450₺ ye almıştım. (Referans olsun diye yazdım. )

Orijinalden alıntı: Crypdeth

Syn itopya.com Vatan bilgisayarda i5 9400f 930Tlye geliyor konuşup indirim yaparsanız sizin sitenizden almak isterim.

SSli kanıt mevcuttur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5 3600 İşlemci / Asus DUAL 4070 Ekran Kartı / XPG 16 GB 3000 MHz RAM / B450 Tomahawk MAX Anakart / Corsair MP510 480 GB M2 NVMe SSD / CM MasterBox MB511 650W Kasa / Asus 24 VG248 144HZ 1MS Monitör / Hyperx Cloud 2 Kulaklık / Zowie EC1-B Mouse / Corsair K68 RED Klavye
  • quote:

Orijinalden alıntı: itopya.com

Alıntıları Göster
    Corsair Gaming MM350 indirim isteriz.

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Merhaba itopya vatanda ryzen 5 3600 sepette yuzde 5 ile 1205 liraya geliyor guncelleme yaparmisiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • itopya.com kullanıcısına yanıt
    Reis siteye ne zaman girebilecezzz 😢😢😢

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Site açılsada sipariş verebilsek keşke!!!
    GIGABYTE GTX 1080Ti / AMD Ryzen 5 5600x / ASUS ROG Strix X570-F Gaming / Corsair H100i RGB Platinum / Cricial Ballistix RGB 16GB(2x8)3800MHz OC / Samsung 970 Evo Plus 250GB M.2 SSD / Samsung 850 Evo 250GB / Corsair K68 RGB Cherry MX RED / Steelseries Arctis 3 / High Power Super GD 750W 80Plus Gold
  • site açılmıyor ama indirim 10 15 dakka sonra biticek komik :D
    yok yav ne bitmesi ordaki sayaç ayak milleti gaza getirmek için o sürekli bitip bitip başlıyor
    Ölü pixel falan olmasın da, bir de kargo ups olmasa çok iyi olacaktı ama napalım sağlam gelsin en azından da bekleriz bi kaç gün daha
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.