Şimdi Ara

İTHAL LG BEKO KLİMA-YERLİ ARÇELİK KLİMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
20.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın arkadaşlar yaklaşık 5 senedir bu iki klmayı kullanıyorum,biri 24000 btu ithal LG-BEKO biri yerli montaj arçelik 12000 btu kapasiteleri farklı olması haricinde birebir aynı klima sadece biri yerli biri ithal ,asıl sorunda burada başlıyor,

yerli olan dökülmeye başladı ithal olansa taş gibi duruyor,burada her zaman yazdıgım gibi yerli montajı bile beceremiyoruz ,ikiside orjinal LG ama biri dedigim gibi bizim montajımız

arkadaşlar mümkün oldugunca yerli ürünleri klima olarak sakın seçmeyin arçelik bunu hep yapıyor benim gibi çok üzülürsünüz

• Peki birşey soracağım Gürcan bey,Arçelik'in yerli montajının kötü olduğunu bilerek neden aldınız?Ben olsam almazdım Parçaları ithal diye iyi bir ürün olur diye mi düşündünüz?
  • yani iki malzemeyi yerine getirip vida sıkmasınıda bilmiyorlar yaa..yazıklar olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Peki birşey soracağım Gürcan bey,Arçelik'in yerli montajının kötü olduğunu bilerek neden aldınız?Ben olsam almazdım Parçaları ithal diye iyi bir ürün olur diye mi düşündünüz?

o sırada acele klima almam gerekiyordu ve bana daıkında çalışan arkadaş yardımcı olmadı ve arçelik satan arkadaş al git senin canının istedigi öde dedi ve acelem vardı oglan dayanamıyordu ameliyat olmuştu (bu ameliyatın kışın olması gerekiyordu)doktor serin yerde yatması klima olması gerekirki ayagı kötüleşmesin dedi ve çok para harcamıştık vede test etmiş olduk yoksa arçelik'in bu işi yapamadıgını biliyordum taki daıkınla ortaklıkları bittiginden beri

salondaki ithal olanla terlilinin alakası bile ses olsun çalışmada performans olsun rezi bir şey 12000 btu arçelik,az kaldı atmama orayada daıkın yada panasonic,toshiba olabilir

iyi geceler

• Anladım,geçmiş olsun.Artık yenisini rahat rahat seçip alırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

Oturma odamda vestel 1200btu biox, oğlumun odasında 9000 btu'luk mitsubishi var .
    yadırgayan arkadaşlar olabilir ama ben her ikisinden de çok memnunum.yaz-kış ikiside çok iyi....
    yeğenim arçelik aldı kışın .... zırıltıdan kafası şişiyor insanın....

mitsubishi derken acaba hangisi elektrik olanmı

yoksa burada sorun mitsubishi demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 17 Mayıs 2007; 23:48:50 >
  • şu an hatırlamıyorum heavy mi yoksa elektric mi ?

yalnız ambalaj üzerinde japonyada imal edildiği yazıyordu.

Bu arada belirteyim, ikisini kıyaslamadım memnuniyetimi belirttim sadece....

.....
    ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı? Lg vs. Bosch?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

şu an hatırlamıyorum heavy mi yoksa elektric mi ?

yalnız ambalaj üzerinde japonyada imal edildiği yazıyordu.

Bu arada belirteyim, ikisini kıyaslamadım memnuniyetimi belirttim sadece....

/>
    />
    />

.....
    />
    ....

burada önemli olan zaten memnun olmanız
    iyi günlerde kullanmanız ve arızasız günler dilerim

• arkadaşlar 2 yıllık lg beko klimanın kompresörü sizlere ömür bu bir yana servisin açıklaması tam güler misin ağlar mısın denecek türden neymiş biz klimayı yaz kış uzun süreli kullanmışız da kompresör ondan iflas etmiş vah vah beko bu kompresöre sözüm ona 5 yıl garanti veriyo daha 2 yılda mefta oldu sözün özü hem lg-beko hemde arçelikten kesinlikle uzak durun arçelik ve beko'ya benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 18 Mayıs 2007; 22:45:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

arkadaşlar 2 yıllık lg beko klimanın kompresörü sizlere ömür bu bir yana servisin açıklaması tam güler misin ağlar mısın denecek türden neymiş biz klimayı yaz kış uzun süreli kullanmışız da kompresör ondan iflas etmiş vah vah beko bu kompresöre sözüm ona 5 yıl garanti veriyo daha 2 yılda mefta oldu sözün özü hem lg-beko hemde arçelikten kesinlikle uzak durun

Size geçmiş olsun, Allah bizimkini korusun

• quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

arkadaşlar 2 yıllık lg beko klimanın kompresörü sizlere ömür bu bir yana servisin açıklaması tam güler misin ağlar mısın denecek türden neymiş biz klimayı yaz kış uzun süreli kullanmışız da kompresör ondan iflas etmiş vah vah beko bu kompresöre sözüm ona 5 yıl garanti veriyo daha 2 yılda mefta oldu sözün özü hem lg-beko hemde arçelikten kesinlikle uzak durun arçelik ve beko'ya benden

sayın arkadaşım zaten arçelik-beko bu firma klimacı degilki,amaç mal satmak

bu firma bakıyor piyasada ne gidiyor hah diyor bunlar alır,yapmayın klima almak buzdolabı almaya benzemez,klimayı klimacıdan alın bunun kuralı budur

• BENDE DE lg beko var ama hiç bir sorunu yok .
  • Konu hortlamış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.