|
Merhaba arkadaşlar, Dikey bir süpürge arayışım var, öncelik aklıma ilk gelen marka Dyson dı (V15 veya Gen5 modellerine baktım) sonra forumda konular içerisinde Samsung jet85 modelini tavsiye yorumları okudum biraz daha araştırınca Samsung Bespoke modelini gördüm (mop ve çöp haznesi olan modelleri) Dyson da güzel bir indirim yakalayamadım V15 en düşük 20K ya düştü onda da koltuk yatak başlığı yoktu onuda sonradan alsam rakam 22K yı geçiyor, Sonrasında 10K - 11K civarına Samsung jet 85 modelini incelemeye başladım, videolarda ve forum yorumlarında herkesin tevsiyelerini gördüm, Bespoke ise kasım indirimlerinde 19K civarına düştü, ilk aldım ama ertesi gün siparişi iptal ettim. (19K buna veriyorsam Dyson alırım dedim kendi kendime) Samsung sitesinde öğrenci indirimi muhabbetlerini duydum hemen kayıt yaptım (çocuğun öğrenci belgesi ile) buradan sonrası çok garip tabi :) samsung sitesinde öğrenci indirimine ilaveten birde %15 indirim kodum var ve alabileceğim ürünlerin fiyatları aşağıdaki gibi oluyor, JET 85 : 8.900 BESPOKE : 12.600 (Beyaz olan - mop başlığı yok tek batarya temizleme ünitesi var) BESPOKE : 16.000 (Siyah olan - mop başlığı var çift batarya temizleme ünitesi var) (BESPOKE BEYAZ VE SİYAH OLAN MODELLERİN EMİŞ GÜÇ DEĞERLERİ AYNI) şimdi ben bunların içerisinden siyah olan modeli 16.000 e aldım ama mop özelliğini çok kullanırmıyım bilemedim açıkcası, beni cezbeden çift batarya olması idi siz benim yerimde olsaydınız yukarıdaki modellerden hangisini alırdınız aklımın bir ucunda hep Dyson var, marka reklamından mıdır bilmiyorum. ama Dyson a da 20K nın üzerinde bir fiyat vereceğim, o kadar da para vermek istemiyorum, ürün bugün kargodan geldi daha açmadım açmadan diyorum acaba beyaz olan modeli 12.600 e onu mu alsam kafam karma karışık, bir an önce çözmek istiyorum, çünkü bu düşüncelerimden hanımın haberi yok :) acil bir çözüm amaçlı siz değerli forumdaşların önerilerine tecrübelerine istinaden yorumlarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler, < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 22 Kasım 2023; 20:7:53 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı