Şimdi Ara

iteme su kadar altın kaldı yazısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • skillere alta basarak tıkladıgımda su kadar sure kaldı vs yazıyor. ama pazardan bi iteme aynısını yaptıgımda su kadar altın kaldı yazmıyor? nasıl düzeltebilirim.

• alt tusuna basıp tıklayacaksın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başbakan Pirlo

alt tusuna basıp tıklayacaksın hocam

Arkadaş zaten onu yapmasına rağmen olmadığını belirtmiş. Ctrl'ü de bir deneyin hocam. Olmazsa riot desteğe ticket atın derim teknik bir sorun olmuş olabilir. Repair deneyin derim gece vakti zaten şimdi açık bırakın sabaha hallolur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: evaportian

quote:

Arkadaş zaten onu yapmasına rağmen olmadığını belirtmiş. Ctrl'ü de bir deneyin hocam. Olmazsa riot desteğe ticket atın derim teknik bir sorun olmuş olabilir. Repair deneyin derim gece vakti zaten şimdi açık bırakın sabaha hallolur herhalde

tamir yaptım ama gene olmadı:( p ye basıyorum veya basede pazarı açıyorum uzakta olsamda basede olsamda alta basarak tıklıyorum ama yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radef

quote:

Orijinalden alıntı: evaportian

quote:

tamir yaptım ama gene olmadı:( p ye basıyorum veya basede pazarı açıyorum uzakta olsamda basede olsamda alta basarak tıklıyorum ama yazmıyor.

Hocam allah allah nasıl olmaz ctrl denediniz mi ? alt veya ctrl basılı tutarak sol tıklayın.

Client değiştirip bir deneyebilir misiniz bazı arkadaşlar clientın oyuna etki ettiğini söylüyor da.

• Kontroller kısmında ''varsayılana dön''ü seç, düzelebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  iteme su kadar altın kaldı yazısı?

quick alert ping'e tuş ata.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norain

iteme su kadar altın kaldı yazısı?

quick alert ping'e tuş ata.

evet oldu teşekkür ederim. lol e canlı destek gelmiş beta onlar bile bilemedi:).. teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.