< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Nisan 2026; 20:19:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evil Dead Burn 2026
-
-
Bulunsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
1 ay önce 2023 yapımını izlemiştim tekrardan. Yazın farklı yönetmen ile bir uyarlaması daha geliyormuş. İki fragmanını da çok sevdim. Özellikle Sinematografisi çok iyi görünüyor.
Sony Filmleri TürkiyeyoutubeSaklanacak hiçbir yer yok. 🔥 Kötü Ruh: Cehennem Ateşi 10 Temmuz'da sadece sinemalarda. Fragman yakında yayında. #EvilDeadBurnhttps://www.youtube.com/watch?v=cpelX0nGfD0
Sony Filmleri TürkiyeyoutubeCehennem gibi bir kavuşma. Kötü Ruh: Cehennem Ateşi 10 Temmuz'da sadece sinemalarda. #EvilDeadBurn 🔥https://www.youtube.com/watch?v=c5K0hHE7pTs_____________________________ -
-
En eski seriyi izlemedim neyi anlatır bilmem.
2013 sanırım yıldan emin değilim evil dead uyuşturucu bağımlısı kız kardeşini terapi için dağ evine götürdükleri film lanet güzel kızımıza na müsait yerinden giriyordu kurbanlar bulaşan uzuvlarını kesiyorlardı tamamen yayılmasın diye kurban kendini öldürmeden önce tekrar insan haline dönüyordu arkadaşları kanıyordu düzeldi sanıp naneyi diyordu lanet kişiden kişiye bulaşıyordu aynı anda iki kişi yoktu sanırım benim için o film baya iyidi onu izlememiş olsam iki ve bunu da izlemez varlığından haberdar olmazdım 😂
İkinci film ile ilgili çok şey hatırlamıyorum Anne vardı çocukları vardı teyze vardı anneden çocukları koruyordu onda da iki kişiye aynı anda lanet olmuyordu sanırım yoksa bi dağı evine bunu nasıl çözerim diye gittiği İkinci film miydi evet kendini eve kapatmış biri vardı lanet bana gelmesin diye ama giriyordu bunun sayesinde İçeri 😂 Belki İkinci film bile olmaya bilir karıştırıyorumdur neyse.
Spoiler içeren şeyler olabilir mobildeyim butonu kullanamıyorum.
Spoiler.
Spoiler.
Aşağıda spoiler olabilir.
Spoiler uyarısı.
Son uyarı.
Spoiler.
Gelelim buna gelin kızımıza üzüldük lanet göldeki iki arkadaşı neden öldürdü anlamadım boşa duman oldular lanet beden olarak yola geldi herhangi biri değildi will e kaza yaptırdı will e geçti beden yakan adam niye duman oldu durup dururken babaya bulaştı tamam baba eve geldi ite bulaştırdı it iki sahnede vardı niye vardı anlamadım küçük gelin arabada babadan aldı İkisi aynı anda lanetli oldu arabanın içi iyiydi eve gelelim evde kaos varken gelinin kaçması güldürdü diğer gelin öldürüldükten sonra baba Anne babaanne aynı anda lanetli olarak mücadele verdi o nasıl çatı çatıda nasıl öyle hareket ediyorlar anlamadım babanın sondaki ghost rider hali enteresandı çekimler şahane en nihayetinde izledik iki saatimiz puf oldu gitti will ile karısı arasında ne oldu niye papaz oldular istenmediği eve gelin akşam yemeğine niye gitti garip garip tercihler bunlar olmasa film olmaz tabii neyse beni en çok şaşırtan after credis de İkinci filmdeki annenin geri dönmesi baya şaşırdım ne alaka diye İkinci filmi bir daha izlerim bir ara
Bunu da torrent ve aii altyazı ile izlediğim için anlamamış olabilirim güzeldi eğlendim 10/7 veriyorum iyi geceler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Amma çer çöp yaptı bu sene. Fede Alverez'in filmi senaryo ve kurgu olarak harikulade bir film olduğu halde yerin dibine sokuldu ya, alın size samanyolu tv'den halice cgilı, kurtadam mı vampir mi ne olduğu belli olmayan deaditeların yer aldığı, jenerik sonuna eklediği sahnesiyle bile ne kadar manasız bir film olduğuna cila çeken, 2 saatlik bir vakit kaybı. Rise bile bundan iyiydi.
_____________________________ -
belli bir yerden sonra gerilim hiç bitmiyor, özellikle araba sahnesi baya iyiydi. Genel olarak beğendim. Keyifle izlettirdi. 7/10
_____________________________ -
Bende anlam veremiyorum Fede Alvarez'in Evil Dead i neden beğenilmedi. Orjinale en yakın kalitede ve atmosferde yapılmış Evil Dead' dir bence. O filmin açılış sahnesi bile rise ve burn den iyidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu filmin yönetmenine baktım. Geçmişi, referansı hemen hemen olmayan tırt bir yönetmen. Yazarıda dahil. Evil Dead gibi bir seriyi nasıl acemi birisine devrederler anlamadım. Öte yandan "Fede" korku filmlerinde ihtisas yapmış. Süper olmasa bile başarılı sayılabilecek bir çok yapımda imzası bulunan birisi.
Bu filmi Evil Dead olarak seyretmezseniz. Nispeten başarılı sayılabilirdi. İnanın ismi başka bir şey olsa puanı çok daha yüksek olurdu. Eksiklikleri önemsenmezdi.
Fakat yinede yapımcısını memnun etmiş. 3 katına yakın kâr etmiş. İsminin yüzü suyu hürmetine insanlar izlemiş. Bari çok bekletmeyin 2-3 yıl sonra bir film daha çekin. Zaten kalitesi belli.
_____________________________ Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır. -
filmin sorunu başrol hatun ve kaynanası hiç oynayamamışlar mal gibi bakıyorlar sürekli
yine de izlenir

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt